Arama sonuçları: *

• Users: efequlerf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bu Pcyi Almak Mantıklı mı Şuan ?

bılgısayar almaya ıhtıyacım var fıfa nın 2030 a kadar olan serılerını oynamayı dusunuyorum aynı zamanda valorant ve cs gıbı rekabetcı oyunlar . şuanki laptobumu satıp ustune ekleyıp: 6 ay once ince oem paketten alınmıs 5060ti 16 gb asus r5 7500f 16 gb ddr5 512 ssd bu sistemi buldum bunu almak...
  2. E

Sıcaklık değerleri normal mi ?

asus tuf f15 10300h gtx 1650ti 8 gb ram var .valorantta 120 140 fps de 85 90 arasnda ıslemcım ısınıyor noramla mı zararlı mı yoksa
  3. E

Performans normal mı

asus tuf f15 i510030h ve 1650ti 8gb ram e sahıp bı laptobum var. suan valorant tarzı oyunlarda sıcaklıklarım ıslemcıde 83-87 derece arası oluyor . bu değerler normal mi işlemcimin ısındıgını dusunuyorum .Normalde performans modunda 4300 fan hızı ile oynuyorum ama armory createden bır turlu...
  4. E

LAPTOPUMDA WİFİ GÖZÜKMÜYOR

daha önce laptobumda wifi ile kullanıyordum fakat ethernet kablosuyla oyun oynamaya başladım sonra zaman zaman wifi seçeneği bile girtmeye başladı bluetooth aynı şekilde şuan bluetooth geldi ama wifi gelmedi aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor driverler windows 11 update güncel gözüküyor nasıl...
  5. E

ROCKSTAR GAMESTEKİ GTA V'E HİÇ BİR ŞEKİLDE GİREMİYORUM

Rockstar Games hesabı üzerinden kütüphanemde bulunan gta v e giremiyorum . Play on steam ,diyor ve steamde lisans doğrulanamıyor sadece oyun rockstar gameste var ,giremiyorum steam e atıyor nasıl çözeceğim bunu ?
  6. E

Laptobum Tam Şarj Olmuyor

Yeni Aldığım Asus Tuf f15 506li Laptobumu açtığımdan beri bi iki defa yüzde 100şarj edip azalınca tekrar şarj ettim fakat şuan şarjda oynarken yüzde 80i geçmiyor şarjı prize takılı gösteriyor neden oluyor bu sorun?
  7. E

Bu Laptopla Oyunlarda ne kadar fps alırım

Yaklaşık bir hafta önce aldığım bilgisayar sadece driver ve w10 kurmakla kaldı oyun deneme şansım olmadı , fakat merak ediyorum rekabetçi ya da hikayeli oyunlarda , valorant,csgo,gtaV, Dota 2, gibi oyunlarda düşük orta ayarlarda kaç fps alırım tahminini ekranım 144 hz fps açısından sorun olur mu...
  8. E

x

kaldirabilirsiniz
Geri