Arama sonuçları: *

• Users: Sheader
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sheader

Dükkanımız İçin Bilgisayar ve Pc Baglantılı Terazi Önerisi

kendi dukkanımız için barkod okuyuculu kasa programı yazdım kullanmak için çift ekranlı pc ve biligsayar baglantılı teraziye ihtiyacımız var bu iş için hem fiyat açısından uygun hem de işimzi gorucek ne alabiliriz
  2. Sheader

Kartımla Yapay Zeka Üyeliği Alamıyorum

chatgpt de olsun grok da da olsun bu sekılde hata verıyor 5-6 tane kart denedim farklı mailler ile denedım olmuyo çözumu nedir
  3. Sheader

Payoner para cekemde bu kur farkı normal mı

payoner den bır mıktar dolar cekecegım mevcut kurdan 1 tl az hesaplıyor normal mı kurdan daha az etkılenerek farklı sekılde cekemez mıyım
  4. Sheader

Bu iki dualsense arasındaki fark nedir

https://www.incehesap.com/sony-dualsense-kablosuz-ps5-oyun-kolu-fiyati-77091/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview-app&v=1.48.4 https://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps5-dualsense-kablosuz-kontrol-cihazi-grey-camo.html Aradaki fiyat farkını göz önüne alırsak...
  5. Sheader

Alan adı satın alacağım ama bu belgeler nedir

bu alan adını almak istiyorum ama bu şekilde evrak isteniyor daha önce karşılaşmadım ne yapam lazım nasıl temin ederim bu evrakları
  6. Sheader

Sms onay almak için site önerisi

gmail için sms onay lazım numara alabıelcegım guvenlı bıryer var mı 5sim kullanıyordum normalde ama oraya para 2 gun sonra yatırabılırım anında bakıye atıp işimi çözmem gerek
  7. Sheader

Iphone 14 kamera buğulanmış gibi

telefonumun ön ve arka kamerasında içinde buğulanma goruyorum fotograflardaın netsizliğinden de belli oluyor çakma ıphone ile çekilmiş gibi ne yapmalıyım fön makinesi ile sıcak hava üflemekten baska bişey gelmıyor aklıma
  8. Sheader

Lolde bu hata nedir?

hesap bu sekılde gelmıyor burda klaıyor sorun endır ban mı yedım hesap las sunucunda
  9. Sheader

5 sayfalı bir Web sitesi fiyatı nedir

5 sayfadan oluşan bir websitesi yaptırmak istiyorum Ana sayfa Hakkımızda Galeri İletişim Hizmetler Sayfaları olucak ne kadar tutar kaça yaptirirm ?
  10. Sheader

Milenyum kart sacmalığı

Bir yakınımızın dükkanının konumunu Google mapsa kaydettim adamı surkeli bir numara aramış ve Google maps dan aradıklarını kartı almazlarsa haritada ve Google aramalarimda çıkamayacaklarını söylemiş bana dediğinde şaşırdım önemsiz birseydir diye düşürdüm bugün ise bu kart gelmiş ve 5bin tl...
  11. Sheader

ACİL bilgisayarıma virüs mü bulaştı bu ne

youtube de herhangi bir videoya gşiirnce boyle kucuk bır oyantıcıda videoçıkıyor ok ısaretleri ile değiştirebilyiroum nedir bu virüs mü
  12. Sheader

M2 ssd neden bu kadar yavas

dosya aktarım hızı göruldugu gıbı samsung mzvl21t0hdlu-00bh1 oalral gozuuyor aygıt yonetıcısınde daha 300gb de bos alanı var
  13. Sheader

Sessiz mouse önerisi

Kız arkadaşım için Günlük kullanım için sessiz mouse arıyorum...
  14. Sheader

Buzdolabı aldım hasarlı geldi

Böyle fiziksel hasarı var Trendyol dan almıştım Merhaba Değerli Müşterimiz, ürün iadesi için, "Siparişleriniz" bölümünden iade talebi oluşturmalı ve ürünü barkoduyla birlikte kargo firmasına teslim etmelisiniz. Ürün bize ulaştığında iade işlemi gerçekleştirilecektir. Keyifli alışverişler...
  15. Sheader

Yardım Laptopum oyun oynarken ekran gitti gelmiyor

Victus 16 Dün uzun zaman sonra oyun oynamak için cs açtım laptop kendini otomatik şekilde uykuya alıp durdu ekran kararıyor klavye ışığı gidiyor harici klavyede ışık var ama bir müddet sonra kilit ekranı geliyor açıp devam ediyorum 1-2 dakika sonra gene oldu böyle devam edince kapattım Bugün...
  16. Sheader

İş başvurum kabul edildi nelere dikkat etmeliyim

Biryere iş başvurusunda bulundum ve kabul edildim bugün detayları görüşmeye gideceğim nelere dikkat etmeliyim sigorta vs nasıl işliyor ?
  17. Sheader

Call of duty modern warfe 2019 da bölum nasıl atlanır

oynarken bi bolumde odaya gırınce oyun takılıp crash yıyo başka yerlerde drıverler ıle ılgılı oldugu yazıyordu yaptım ancak bı sonuca baglanmadı ancak ne yaparsam yapayım duzelmıyor save dosyası vs ındırebılecegım biryer varmı veya hile vs de olabilir oyun torrenden indirdim
  18. Sheader

Araç kıralamak için turna sitesi güvrnli mi

https://www.turna.com/ ilk defa gördum bu siteyi araç kiralayacagım guvenli mi
  19. Sheader

Teknoway da pil değişimi yapılır mı

iPhone 14 cihazım için dün Apple’a gittim cihazım yurtdışı olduğu için kabul etmediler Gürgençler’i aradım Gürgençler’de de parça yokmuş FPPro’da çok fazla ücret istiyor Teknoway diye biryer buldum Instagram’da bazen karşıma çıkıyordu 4750 TL’ye orijinal pil değişim yapacaklarmış daha önce...
  20. Sheader

Bu modem ne ise yarar

elimde eski internet sağlayıcımdan kalma çok kullanmadigim bir modem var kablolar vs sıfır durumda ne yapayım bunu satılır mı ?
Geri