Arama sonuçları: *

• Users: zorba31
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zorba31

Yardım logitech g435 menzil sorunu

kulaklığı ilk aldığımda sorun yoktu gün geçtikçe menzili azalmaya başladı alalı bir buçuk yıl bile olmadı ve şu an odamdan mutfağa gidince ses kesiliyor (mutfak kapısı ile odamın kapısı arası 2 adım) nasıl düzeltirim sıfırlamam falan mı lazım yoksa düzelmez mi yardımcı olur musunuz
  2. zorba31

Yardım JBL 560BT sürekli bağlanma sesi geliyor

Başlıkta yazdığım gibi kulaklık telefona bağlıyken ve herhangi bir şey açık değilken durduk yere ne olduğunu anlamadığım bir şekilde bağlanma sesi geliyor. Bir şey izlerken ses bir anda kesiliyor yine aynı bildirim sesi geliyor. Nasıl çözeceğim?
  3. zorba31

Yardım ASUS ROG G513IH-HN002 laptop ikinci el ne kadar eder?

Başlıkta belirttiğim gibi ASUS ROG G513IH-HN002 model Ryzen 7 4800H model işlemcili GTX 1650 model ekran kartlı 16 GB 3200MHz RAM'li bir laptopum var. Alalı 2 yılı biraz geçti. Yani garantisi bitti. Aldığım andan itibaren hiç bakıma göndermedim sadece fanlarını temizledim. Şu anda ikinci el...
  4. zorba31

elektro gitar önerisi

14 yaşındayım ve 2 yıldır metal müzik dinliyorum. Uzun süredir bir enstürman çalmak istiyorum ancak bu isteğimi hiçbir zaman eyleme geçirmedim. Ta ki liseye geçeceğim şu ana gelene kadar. Resmim gerçekten berbat olduğu için ve bir enstürman çalmak istediğim için müzik dersini seçeceğim. Metal...
  5. zorba31

Ryzen 3 1200 RX 560 pc kaç lira eder

amd ryzen 3 1200 sapphire rx 560 4gb asrock a320m ddr4 8gb 3000mhz ram 280gb sata ssd 500gb hdd dark raider kasa 400watt power supply 2 yıllık hiç bakımı yapılmadı kaç liraya satılır
  6. zorba31

Yardım fifine a6v mikrofon sorun

mikrofon bugün kargodan geldi ve açtığımda hiçbir sorun yoktu ve hala sorun yok ama 2 tane anlamadığım durum var 1.si izlediğim incelemelerde mikrofonun rgb aydınlatması biz mikforonu kapatmadıkça sönmüyordu ama benimki kırmızı ve yeşil olan renge gelince bir saniyeliğine yumuşak bir şekilde...
  7. zorba31

lgs 2023 çalışma düzeni

okul başladığından beri bırakın lgsyi okul sınavlarına bile çalışmadım ve şu anda denemelerde 65 net falan yapıyorum şu andan itibaren nasıl bir çalışma rutini izlemeliyim
  8. zorba31

Yardım reşit olmadan amazon yırt dışından alışveriş yapılır mı

başlıkta da belirttiğim gibi reşit değilim yurt dışından bir şey alırsam sorun olur mu
  9. zorba31

Glorious Model D Minus Wireless 800 lira?

hiç paylaşan kişi olmadığı için hala şüpheliyim ama diğer sitelerde baktığımda 1000 liranın üzerinde satıldığını gördüm paylaşayım dedim https://www.gaming.gen.tr/urun/254418/glorious-model-d-minus-kablosuz-gaming-mouse-mat-siyah/
  10. zorba31

Bedava Discord Nitro Kampanyası Var Mı?

şu anda bedava discord nitro kampanyası yapan ya da ileride yapacak olan uygulama program falan varsa söyleyebilir misiniz
  11. zorba31

nasıl nickname bulabilirim

başlıkta da yazdığım gibi uzun süredir nickname arıyorum ve bulamıyorum. zaten nickime baktığınızda sebebini anlıyorsunuz. yardımcı olursanız sevinirim.
  12. zorba31

huawei matepad 11 android kurma

bildiğiniz gibi huawei artık android kullanmıyor ve bu tablette de kendi işletim sistemi olan harmony os var. bu işletim sistemi bana birçok konuda özellikle uygulama yükleme ve optimizasyonunda sıkıntı çıkarıyor. herhangi bir şekilde android yüklenir mi yüklenirse de tam performanslı çalışır mı...
  13. zorba31

nasıl kilo verebilirim

14 yaşındayım boyum 1.80 ve şu anda tam 86 kiloyum. ben neredeyse hiç tartı kullanmayan bir insanım. 3-4 ayda bir merak eder bakarım. en son baktığımda 76 kiloydum ancak dün akşam tekrar bakayım dedim ve 86 kilo olduğumu gördüm. görüntümde herhangi bir değişiklik olmamıştı ya da ben herhangi bir...
  14. zorba31

Yardım glorious 46x41 mousepad düzleşmiyor

mouspadi tam 1 ay önce aldım. ilk aldığım günlerde düzleşmediğinde zamanla düzleşir diyordum ama zaman geçtikçe düzleşmediğini farkettim. üstüne kitaplar koydum tersine katladım arka yüzeyine fön makinesi tuttum ama hala sağ ve sol kenarları yaklaşık 5er cm bombeli duruyor nasıl düzleştirebilirim
  15. zorba31

Yardım redragon k530 ışık zaman aşımı kaldırma

klavye 5 ya da 10 dakika herhangi bir tuşa basmadığımda ışıklarını kapatıyor programında bununla ilgili herhangi bir ayar bulunmuyor zaman aşımını kaldırabileceğim bir ayar ya da program varsa yardımcı olur musunuz
  16. zorba31

steam hesabım çalındı

başlıkta yazdığım gibi steam hesabım çalındı önce eposta şifre değişti sonra steamdbden hesap ban yedi mi diye baktığımda hesabın community ban yediğini gördüm community ban ne bilmiyorum hesabı geri alır mıyım ban açılır mı çok korkuyorum hesabın bugünkü değeri yaklaşık 11 bin lira yeni bir...
  17. zorba31

Öneri Pwnage Ultra Custom Ergo Ultralight vs Glorious Model O Wireless

başlıkta yazdığı gibi hem donanımsal hem ergonomi olarak hangisi daha iyi
  18. zorba31

Öneri beyaz wireless mouse önerisi

başlıkta belirttiğim gibi wireless mouse arıyorum ama beyaz setup kurduğum için beyaz lazım normalde bu fiyata bir sürü güzel mouse var ama hiçbiri beyaz değil o yüzden biraz moralim bozulmadı değil. 2 hafta önce rampage fury z almıştım ilk aldığımda çok fena bir cızırtı ses vardı ürünü...
  19. zorba31

Yardım hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

mart ayında taşınacağım ve taşınacağım evin altyapısı maksimum 47mbps destekliyor. altyapı vdsl zaten söylememe gerek yok tahmin etmişsinizdir. altyapı için hangi internet sağlayıcısına başvurmamı önerirsiniz?
  20. zorba31

Yardım gloruius race mousepad alınır mı

beyaz setup dinliyorum mousepad kaldı alınır mı https://www.amazon.com.tr/Glorious-PC-Oyun-Yarışı-Altlığı/dp/B07C7TTQ11/ref=sr_1_3?qid=1674058524&refinements=p_72%3A13136589031%2Cp_89%3AGlorious%2BPC%2BGaming%2BRace%7CSteelSeries&rnid=13493765031&s=computers&sr=1-3&th=1
Geri