Arama sonuçları: *

• Users: Mehmett_3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Hangi 2k Monitörü Almalıyım?

Hikayeli oyun, fifa, cs ve pubg oynacağım, ara sıra dizi film izlemelik 2K monitör arıyorum. Pivot özelliklere ihtiyacım yok ekteki monitör standına sahibim. Bütçem maksimum 10k ama 8K'lık bir monitör(örneğin AOC Q27G42XNE) ile arasında 2K'ya değecek bir fark yoksa o fiyata çıkmak istemem. bir...
  2. M

VC220-G3U modem/ router ı nasıl ROUTER moduna alabilirim?

Selamünaleyküm, evime yeni fiber internet bağlandı ve servis sağlayıcı alt kata ana modemi kurdu. Elimde boşa çıkan TP-Link VC220-G3u model bir VDSL modem/router var. Evim iki katlı olduğu için bu eski modemi üst kata koyup, Access Point (Erişim Noktası) olarak değerlendirmek ve üst kattaki...
  3. M

MSI LAPTOP ekran kartı kaç waat

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-cyborg-15-12-nesil-core-i7-12650h-rtx4060-8gb-16gb-1tb-ssd-15-6inc-freedos-139954.html#urun-ozellikleri bu laptop aklımda almayı düşünüyorum. ama ekran kartı kaç waat bulamadım bilgisi olan var mı cihaz alınır mı ?
  4. M

Win Defender virüs buldu

Trojan:Win32/Casdet!rfn win defender bilgisayarımda böyle bir virüs olduğunu söylüyor. eylemlerden kaldırmasını talep ediyorum ama diğer gün tekrar aynı şeyi gösteriyor neden olur?
  5. M

Öneri Hafif, küçük f/p powerbank

Hafif telefon boyuuna yakın olurda ince olmalı. Kaliteli f/p powerbank önerisi verebilir misini? 300-500 civarı
  6. M

Öneri Fiyat/performans oyun kolu

Herkese iyi forumlar, f/p bir oyun kolu arıyorum. Pc için uyumlu olsa yeterli kablolu olabilir sıkıntı yok. Fiyat olarak mağazalarda baktıklarım 400 bandında bir tık pahalı. Benim için çok önemli bir araç değil o yüzden bu kadar para vermeye gerek yok. 1675412429 Bu nasıldır?
  7. M

Öneri Laptop soğutuculu stand

Öncelikle herkese iyi forumlar, Adana ve Gaziantep yılımın çoğu bu 2 şehirde geçiyor ikisi de sıcak şehirler. Laptobum için normal yükselti şeklinde olan standlardan mı almalıyım yoksa soğutucu şeklinde mi? Bir kaç yerde okuduklarıma göre soğutucuların pek bir hayrı yok diyorlar. Önerileriniz...
  8. M

Yardım Excalibur işlemci sıcaklık sorunu

Merhaba arkadaşlar bende excalibur g770 serisi var . ben bilgisayarda oyun oynarken cpu sıcaklığım çok yükseliyor, 96 derecelerde geziyor ama cpu kullanımı yüzde 70lerde. ama şöyle bir durum var bilgisayarı şarjdan çektiğimde bilgisayar kendini ofis moduna alıyor ve cpu sıcaklığım 70 derecelere...
Geri