Arama sonuçları: *

• Users: Connex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Connex

Yardım Lazım Icra Acıcaz Dıyorlar

merhaba benı sırınevlerde yolda bırı cevırdı ogrencıyız abı harclık cıkarıyoruz yukarı cık konus vs dıye guzellık merkzeini cıktık kadın ıste soyle epılasyon boyle vs dedı 8000 tl anlastık kapora ıstedı yok dedım almadan ıslem baslatamam vs dedı yok ne yapabılırım dedım tamam ılk seansta...
  2. Connex

Yardım Garantiye Nereye Gonderecegım Bunu

merhaba 18 mayıs 2025 te gamınggen uzerınden Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Mavi Kablosuz Simetrik Gaming Mouse aldım mouseda takılma sorunu var takılıyor ayar yaptım sey yaptım olmuyor bu markanın servısı yada ıade yapabılecegım neresı var nereye gonderecegım bunu
  3. Connex

Sizce Bu Sistem Ne Kadar Eder ?

merhabalar bu sistem satmak ıstesem kaca gider işlemci: AMD Ryzen 5 7600X soğutucu:Thermalright Phantom Spirit 120 Se anakart:Gigabyte A620M S2H ram:Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) ekran kartı:Gainward GeForce RTX 4060 Ti Ghost 8G ssd:Kingston 1TB NV3 hdd:wd 500gb kasa:msi mag forge 100r...
  4. Connex

Yardım Sadece Ekran Kartını mı Değişmeliyim Yoksa Komple Sıstem mı ?

merhaba arkadaslar kartın garantisi bitti o yuzden değiştirmek istiyorum gecenlerdede acılmama vb problem yasadım ekran kartı harıc dıgerlerını de 1.5 sene once aldım 5070 almayı planlıyorum yada 9070xt ama fiyatları 30k benım ekran kartım max 12 etse 18k koyacagım işlemciyide 7800x3d...
  5. Connex

Yardım Sizce Bu Koltuk Alınır mı

sizce bu koltuk alınır mı koltugum yok almayı dusunuyordum ama fıyatları 10kdan asagı yok https://www.incehesap.com/titanseat-crow-black-kumas-oyuncu-koltugu-fiyati-92017/ bu koltuk ıncehesap ınstagramda lansmana ozel 5*** diye atmıs 5mı 6 mı olur bılmıyorum ama 6 olsada alınır mı sızce...
  6. Connex

Yardım 5k Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Onerısı

MERHABALAR MAX 5K BUTCEM DERI OLMASSA SEVINIRIM KUMAS ISTIYORUM CS-VALO GİBİ REKABETCI OYUNLAR OYNUYORUM GÜZEL SES KASABILECEK NE ONERIRSINIZ
  7. Connex

Sistemim Ne Kadar Eder ?

merhabalar sistemimi upgrade edicem ekran kartının garantisi bitti ve bazen sorun cıkarıyor 5070 almak istiyorum işlemciyide 7800x3d yapıcam ama ıkıını degıstırdıgımde ıkıncı el olmak uzere 20-25k arası tutuyor bunun yerıne sistemı komple satıp hazır sıstem almayı dusunuyorum sahıbındende...
  8. Connex

Yardım Turknet eve kablo cekıyor mu

ben turktelekomda fiber kulllanıyorum ankastreden kapıya kadar fiber kabloyu getirdiler turknetınde kutusu var ama kablo cekılı degıl turk telekomunkını takabılırler mı oraya yada yenı daireye kadar cekerler mı turktelekom tarıfe bıtecek asırı pahalı cunku
  9. Connex

Yardım Sizce bu eldiven mantıklı mı ?

arkadaslar bu eldıven mantıklı mı cok para ama 2-3k dolara satan var 1700 satanda var ne yapmalıyım
  10. Connex

Yardım Ekran kartının fiyatı cok mu yazmısım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-temiz-sikintisiz-4060ti-kacirma-1304210184/detay 12.5 13 gibi teklifler geliyor 14 dusunuyorum sizce fiyatı ne olmalı satıp 5060ti ye geçecegım garantisi bittiği için elden cıkartıyorum
  11. Connex

Yardım Işlemci değiştirmek istiyorum yardım eeder mısınız

suandakı ıslemcım 7600x 4060ti de ekran kartım var işlemcimi 7800x3d ekran kartınıda 5060ti yapmak istiyorum ancak baktıgımda ekran kartı cok fark yok sade işlemciyi değiştirsem değer mi sizce
  12. Connex

Yardım Laptopda böyle sorun var neden kaynaklanır

arkadaşlar merhaba hp victus oyuncu laptop var oyuna gırınce böyle yapmaya basladı garanti 20 martta bitiyır sizce neden olmus olabılır ekran kartında mı sıkıntı aydınlatırsanız sevınırım https://streamable.com/zlzq3a
  13. Connex

Yardım Ekran kartı önerisi alabilir miyim

merhaba arkadaslar sistemim a620m s2h 7600x 32gb ram 4060ti sizce ekran kartını satsam hangi modele geçmneliyim power 600w degıstırmeyı dusunmuyorum yetebilecek kart onerırsenız sevınırım
  14. Connex

Yardım Şarj aleti önerir misiniz

15 Pro cihaz aldım spigen vs var ama sizce orijinal mi alayım yoksa başka tavsiye var mı
  15. Connex

Yardım Yarın bu cihazı almayı dusunuyorum sızce alınır mı

arkadsalar 16 pro ıstıyorum sızce alınır mı toplama vs mıdır normalde 16 pro fıyatları ne kadar oluyor bılgım yok alırken nelere dıkkat edeyım...
  16. Connex

Yardım Bu 16 pro alınır mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-16-pro-128-gb-sifir-kapali-kutu-kredi-karti-gecerlidir-1269278977/detay bu fiyata olması suplendırdı ama sızce mantıklı mı
  17. Connex

Yardım S23 ten hangi telefona geçilir

s23um var 17k verıyorlar 22k ya s24 ultra almak mı 25k ya 15 pro almak mı mantıklı yada hic değiştirmiyim mi
  18. Connex

Yardım Bu iphone 15 alinir mi yardim

Arkadaşlar ilk defa apple kullancam o yüzden dusukten başlamak istedim 13 baktım ama böyle bir 15 buldum 13 parasına sizce bu alınır mi sikintisi kamera ne kadara patlar arkadas 2k demiş ama telefonun fiyatı 12k çift fiziki sim pil 89
  19. Connex

Yardım BU İŞLEMCİLERDEN HANGİSİ ALINR ?

Ryzen 7 7800X3D Ryzen 7 9800X3D Ryzen 9 7900X3D Ryzen 9 7950X Ryzen 9 7950X3D Ryzen 9 7950X3D Ryzen 9 9900X Ryzen 9 9950X Ryzen 9 9950X3D BU İŞLEMCİLERDEN HANGİLERİ ALINIR
  20. Connex

Kredıyı erken kapatırsam faız duser mı

100k 36 ay kredı cekıcem odemesı aylık 5k gerı odeme 180k 3 ay ıcınde kapatırsam komple faız oranı 180 odemek zorunda mıyım ?
Geri