Arama sonuçları: *

• Users: SAKAL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SAKAL

Masam sallanıyor ne yapabilirim ?

Selamun aleykum Aşağıdaki masayı aldım gayet güzel aslında ama paralel şekilde sallanması beni biraz rahatsız etti nasıl bir çözüm yapabiliriz ? https://www.trendyol.com/dukkankaan/calisma-masasi-katlanir-laptop-masasi-cam-desen-katlanir-calisma-masasi-p-49908401?boutiqueId=61&merchantId=669887
  2. SAKAL

Çözüldü✓ Anakartim şlemci mi çalıştırır mi ?

Selamün aleyküm GA-G31M-ES2L tipi bir anakartim var Ryzen5 1600 AF işlemciyi denemek istiyorum çalışıp çalışmadığını görmek için. Anakartim destekler mi ? İşlemcinin çalıştığını anlayabilir miyim ?
  3. SAKAL

Mavi Ekran Mavi ekran çıktı dosyayı yükledim bakarmısınız neden olmuş acaba ?

Selamun aleykum minidump dosyası klasörü boştu bende olay görüntüleyiciden yönetim olaylarını aldım doğru mu aldım bilmiyorum windows günlükleri kısmında yazan yerden mi alacaktım yoksa ? https://dosya.co/0vv05avhfghr/mavi_ekran_hatası.evtx.html 1703795763 @Emmree üstadım bakabilir misin sana...
  4. SAKAL

Bluetooth usb dongle

Selamün aleyküm Kamera cihazımızın kablolu mouse yerine Bluetooth mouse ile kontrol edilmesini istiyoruz. Cihazda Bluetooth özelliği yok bu yüzden Bluetooth usb dongle taksak ve mouseu ona bağlayabilir miyiz ? Kablosuz bir şekilde çalışır mı? Normalde 2 cihazımız var birine normal 2.4 GHz...
  5. SAKAL

Yardım OMİX X400 hakkında yardım

Selamun aleykum OMİX X400 telefonumuz var ve yeni aldık 2-3 aylık cihaz. Telefonda youtube da bir şey izlediğimiz zaman video donma yapıyor az bir şey ilerliyor sonra duruyor (yuvarlak daire dönüyor) sonra tekrar görüntü gelip devam ediyor akıcı bir şekilde bir şey izlemek mümkün değil gerek...
  6. SAKAL

Çözüldü✓ Kablosuz(2.4 Ghz)Kablolu( şarj edilebilir)Bluetooth bağlantılı kulaklık önerisi

Selamun aleykum Kulaklık üstü kulaklık arıyorum hem 2.4 Ghz hemde bluetooth bağlantısı olması lazım kablo ilede şarj edilebilir. Bütçe konusunda ne kadardır böyle kulaklıklar bilmiyorum o yüzden belli bir bütçem yok en uygun fiyatlı ne kadarsa o kadar bütçe diyebiliriz teşekkürler.
  7. SAKAL

Öneri Kablosuz klavye nasıl ve öneriniz neler ?

Selamun aleykum Kablosuz klavye almak istiyorum %60 mini klavye iyi olur. Özellikle aydınlatmalı ve 3 bağlantısı da olsun bütçemiz 1000 lira bandında ama belki zorlarsam çıkabilirim biraz ama çıkmak istemiyorum. Aşağıdaki klavye nasıl kullanan varmı %60 değil bu ama aydınlatması olduğu yazıyor...
  8. SAKAL

Öneri 4000 TL bandında Android telefon önerisi

Selamün aleyküm 2 adet telefon alacağız aile için (anne,baba) bütçe tane olarak 3.500 diyorlar bende biraz üzerine ekleme yapabilirim. Telefonda istenen gereksinimler çok değil oyun oynamıyorlar, anne tarafı sosyal medya, YouTube, bir kaç program v.s baba tarafı genelde YouTube. Önerileriniz...
  9. SAKAL

Çözüldü✓ M2 SSD Değerlerim niye böyle ?

Selamun aleykum https://www.incehesap.com/kingston-nv2-snv2s-1000g-1tb-3500-2100mb-s-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-59328/?gclid=CjwKCAjwx_eiBhBGEiwA15gLN8HzqDq5egaHh99wzMpJhOKlmVRiriKARRvrO_tQa_NbOuh29jgpmRoCEVUQAvD_BwE Aldığım SSD bu. DiskMark yaptığımda değerlerde aşağıdaki gibi ; Bu...
  10. SAKAL

Çözüldü✓ Hangi M2 SSD yi önerirsin ?

Selamun aleykum SSD yükseltmesi yapıcam ikisi arasında hangisi tercihiniz olurdu ? https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lrc20z001tg8-exceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html?gclid=Cj0KCQjwmN2iBhCrARIsAG_G2i4hSWqybTU56HWG_gIYTmGe2JWTN8tq4Qy4KV1VmqD2wu5NaDS40b4aAhm5EALw_wcB...
  11. SAKAL

Çözüldü✓ SSD mi yükseltmek istiyorum Destekliyor mu ?

Selamun aleykum Hp victus Laptop'umun ssd kapasitesini yükseltmek istiyorum şuanki 256 gb Ne kadar yükseltebileceğimi nerden öğrenicem Laptop bu...
  12. SAKAL

Yazıcı hangisini almalıyım ?

Selamun aleykum Yazıcı almak istiyorum ama tamam karar veremedim şu 2 yazıcı arasında kaldım aradaki fiyat farkı 1000 TL sizce Epsona o fiyatı vermeye değer mi ? yoksa Canon mu tercih etmeliyim ? Sizin yazıcı tavsiyeleriniz varsa onlarada açığım ama tanklı kartuş olursa sevinirim Wifi...
  13. SAKAL

Yardım Laptop bataryası tam doluyken şarja takılır mı ?

Selamun aleykum Laptop şarjı tam doluyken sarja takmak bataryaya, bilgisayara v.s zarar verir mi ? Oyun açmak istediğimde bataryadayken oyundan tam performans alamıyorum ekranda bir drop oluyor takılma gibi ama ne zaman şarja takıyorum o zaman düzeliyor Bilgisayarın şarjı tam doluyken veya...
  14. SAKAL

Monitör Tavsiyesi 144 hz

Selamun aleykum Valorant oyunu için f/p 144 Hz bir monitör lazım yardımcı olabilir misiniz ? ne önerirsiniz ? bütçe 3000
  15. SAKAL

Yardım Türknet ZAMMI sonrası ne yapılmalı ?

Selamun aleykum; Kullandığım paket 75 Mbps'e kadar ve şuan 60-70 Mbps arası hız alabiliyorum. Türknet 1 ağustostan itibaren faturalara zam yapıp 170 tl fiyat sunuyor. Şuanda Millenicom 125 Tl (100Mbps) Comnet 109 tl (100Mbps) Netspeed 134 Tl (100Mbps) Ne yapmak daha mantıklı olur...
  16. SAKAL

Geri ödeme hakkında...

Selamun aleykum; Arkadaşlar bu geri ödeme tam olarak ne oluyor açıklayabilir misiniz ? Nasıl kullanılıyor ne işe yarıyor her şeyde kullanılıyor mu yoksa bazı markalar bazı ürünlerindemi yapıyor ? Nedir bu geri ödeme ve nasıl kullanıcaz ? Teşekkürler.
  17. SAKAL

Öneri Vdsl destekli ikinci el modem lazım önerileriniz ? Sağlam olduğunu nasıl anlarız ?

Selamun aleykum: Vdsl destekli olan bir modeme ihtiyacım var şuanki adsl destekli tam altyapıdaki hızı kullanamıyorum a.c destekli 5ghz de çalışabilen ikinci el önerileriniz neler ?
  18. SAKAL

İnternet nakil işlemi

Selamun aleykum; Arkadaşlar turknet altyapısını kullanıyorum ve nakil işlemi gerçekleştiricem. Turknet 1 hafta içerisinde internetin nakil olacağını söylüyor ama benim sorum şuan nakil işlemini başlattığımda şuan evimde olan internet direk kesilir mi ?
  19. SAKAL

Laptop Pili şarj kullanımı nasıl olmalı ?

Selamun aleykum; Arkadaşlar kullanımda olan bir laptop'un sarjı azalınca %20 lerde falan sarja takıyorum ve sarjdayken oynamaya devam ediyorum sarjı %100 olduğunda çıkarmalı mıyım yoksa sarjda kalıp oyuna devam etmem pil ömrü açısından daha iyi mi olur ? Diğer türlü sürekli bataryayı %100 yapıp...
  20. SAKAL

Oyunu açıyorum Görev Yöneticisinde görünüyor ama ekrana gelmiyor

Selamun aleykum Arkadaşlar oynadığım bir oyun ne olduysa açılmamaya başladı launcer çalıştırıyorum play dediğimde görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama oyun ekrana gelmiyor bu neden kaynaklı olabilir ? Bilgisayar kafası estiginde açıyor oyunu normal şekilde oynuyorum ama açmayınca...
Geri