Arama sonuçları: *

• Users: Perk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Perk

700-750 watt psu önerisi

Bütçe 3k
  2. Perk

Yardım Corsair carbide spec delta kasaya ekstra fan takacağım yardim

Anakart v450m s2h tek girişi var ekstra fanı nasıl takabilirim
  3. Perk

R5 3500X in darboğaz yapmadan desteklediği en iyi ekran kartı

Şu an am5 geçmek istemiyorum idarelik kullanacagim elimde 3500x var en çok neyi destekler bütçe sınırsız
  4. Perk

M2 Ssdmin durumu nasıl

5. Perk

Yardım Hangi oyunu açarsam açayıp ayar değiştirmeme rağmen aynı fpsi alıyorum

[H3 id='Acer+Nitro+5+AN515-57+NH.QESEY.001+i5-11400H+16+GB+512+GB+SSD+RTX3050TI+15.6+Full+HD+Gaming+Laptop+laptop+bu']Acer Nitro 5 AN515-57 NH.QESEY.001 i5-11400H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop laptop bu[/H3]
  6. Perk

Öneri Kulak üstü Bluetooth kulaklık önerisi

Bütçem 3000 tl
  7. Perk

11bin TL telefon onerisi

Bütçe en fazla bu kadar
  8. Perk

PC deki Problem nedir?

Arkadaşım aynı problemi yaşadığını Rami çıkarıp silgiyle silip taktiktan sonra düzeldigini söylüyor ama şu an kısa devre yapmasına rağmen PC de fanlar dönüyor bir süre sonra tekrar duruyor.
  9. Perk

Ekran kartı olarak neye geçmeliyim

şu an elimde 2060 var işlemci olarak 3500 var işlemci değiştirmeden geçebileceğim en iyi ekran kartı hangisidir?
  10. Perk

merhabal ekran kartı modeli nedir

Arkadaşın ekran kartına bakıyoruz r7 200 series diyor ama öyle bir kart yok
  11. Perk

🔥İndirim Microsoft Store oyun İndirimleri

Subnautica-25 TL Mortal Kombat 11 Ultimate-79,80 TL Dead By Daylight-16,80 TL Elder Scrolls 5 Skyrim Special Edition-50 TL İnjustice 2 Legendary Edition-9,80 TL Yakuza-164,75 TL Wolfenstein 2 deluxe edition-38,85 TL Doom Eternal: DeluxeEdition-198,50TL
  12. Perk

yeni işlemci önerisi?

şu an r5 3500x var rtx 2060 a çok hafif darboğaz yapıyor biraz yükseltmek istiyorum bütçe sınırı yok
  13. Perk

yağ yakma döneminde süt tüketilir mi

yulaf dokunduğu için şekersiz yulaflı mısır gevreği tüketiyorum onu da sütle tüketiyorum (laktozsuz) bazı yerlerde gereksiz olduğunu okudum ama sıcak suyla da yiyecek halim yok nasıl çözüme ulaşılabilir
  14. Perk

Bulk kaç kilo alınmalı ?

Merhaba arkadaşlar 5 aylık bir spor maceram sonrası yağ oranımı düşürüp bulka girmek istiyorum boy 178 kilo 77 yağ oranim 22-23 (beslenmem çok kötü duzelticem ) kışa kadar 16-17 hatta 15 e kadar düşmek istiyorum büyük ihtimal 73-74 e kadar düşerim ondan sonra Mayıs'a kadar mı hazirana kadar mi...
  15. Perk

Kaspersky kendi kafasına göre dosya siliyor

jurassic world oynayacam sürekli belirli dosyaları silip duruyor sadece jurassic world de yapıyor
  16. Perk

Deltoidde alan çalışmalı mıyım

hoca bir adet deltoitte uzunluk soracakmış deltoidde alan çalışmama gerek var mı deltoidde uzunluk bulunurken alandan yararlanılıyor mu
  17. Perk

Sinüs Kosinüs kaçıncı sınıf ?

Derse çalışıcam 10.sınıfta sinüs alan teoremi var bu nasıl iş anlamadım adam sinüs 45 ten 145 ten alan bulduruyor trigonometri 11 değil mi?
  18. Perk

Telefonda hat sürekli gidip duruyor

Telefonla normal oynarken 20-30 saniye internet gidiyor sonra hat gitti işareti çıkıyor geliyor çok sık oluyor sim kartını çıkarıp takınca belli bir süre düzeliyor ama sebebini bulamadım
Geri