Arama sonuçları: *

• Users: bdersim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bdersim

100Mbs İSS ÖNERİSİ Bulunur musunuz

Merhaba,Netspeed ve Türktelekomda iki aboneliğimiz var Netspeed fiber,Telekom vdsl ikisine de zam geliyor bu ay nakil ücreti,kurulum vs vermeden ikisini de bi yere taşımak istiyorum millenicoma baktım ama o da 4 ay sabit fiyat var başka geçebileceğim bi yer var mı önerebileceğiniz düzgün.
  2. bdersim

50 CC SCOOTER TAVSİYESİNDE BULUNUR MUSUNUZ

Merhaba,50CC Scooter almak istiyoruz.Hepsi aynı biliyorum ama öneri almak istiyorum yine de Scooter tipte 40-50₺ arası bi öneride bulunur musunuz?
  3. bdersim

Fiber için Router ve Modemlerden hangisini almalıyım? Keenetic,Tp-Link

Merhaba, fiber altyapı gelecek 500Mbps veya 1000MBPS olanı kullanacağız. Ev 110M2. her yerde düzgünce çeken ve kayıp yaşamadan kullanmak istiyorum. Modem Mi Router mı alınmalı? Ya da hem modem hem router özelliği olan bir cihaz alsam hem fiberde hem de ADSL ve VDSL için de kullanma şansım olur...
  4. bdersim

Fiber Modem Önerisinde Bulunur musunuz?

Merhaba,Telekom’a başvuru yaptım altyapı olmadığı için ön başvuruda şu an modem tercih etmedim iyi değildir diye.2₺’ya kadar düzgün çeken alıp uzun süre kullanabileceğim 500-1000mbs’ye kadar destekleyecek bi modem önerebilir misiniz.Teşekkürler
  5. bdersim

AIRPODS PRO SOL KULAKLIK DEVREYE GİRMİYOR

Merhaba,sorunsuz kullandığım AirPods Pro kulaklığım vardı garanti bitmeden kulaklıklar kasa harici değişti serviste.Bir süredir kutusunda duruyordu komple şarj dolu ve kulaklıklar da telefonda gözüküyor ama sol kulaklık kulağıma takınca devreye girmiyor ve bu yüzden kullanamıyorum.Herhangi bir...
  6. bdersim

2 ADET ÖN USB 2.0 OLAN ANAKARTA 3 RGB USB BAĞLAMA

Merhaba,Msi Carbon B650 anakartım var 3x3 şeklinde fan bağlantısı yapacağım her şey tamam fakat 3.set fanın usb 2.0’ını bağlayabileceğim bi port yok.Nzxt soğutucunun kendisinde fan ve pompa için 2 erkek 1 dişi y kablosu var bu ürün benzeri bir şeyi bulamadım Tr de nasıl yapabiliriz.
  7. bdersim

MSI TOMAHAWK B650 WIFI PROBLEMİ

Merhaba,B650 Tomahawk Wi-Fi anakart var normal bir şekilde çalışırken bilgisayarı açtığımda Wi-Fi açmadığını gördüm driverları defalarca silip yükledim Aygıt yöneticisinden sarı ünlemle birlikte kod 10 başlatılamadı hatası veriyor.
  8. bdersim

Tp-Link Menzil Genişletici Ve B650 Tomahawk Wi-Fi Bağlantı Sorunu

Merhaba,hem anakart Wi-Fi’sinin tam performanslı çalıştığından emin değilim hem de kullandığım menzil genişleticide ekstra sorun yaşıyorum şu an.Tp-Link RE230 model olan menzil genişletici kullanmaktayız.İnternetim 500Mbs lakin Router da 150-200 arası gelmekteydi kablolu şekilde bilgisayara...
  9. bdersim

TRENDYOL BİLİNMEYEN SATICIDAN EKRAN KARTI ALINIR MI 4080 ROG 39K ₺

Merhaba,https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-geforce-rtx-4080-16gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-p-653218896?boutiqueId=61&merchantId=730661&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.37.4 bu karta...
  10. bdersim

AM5 Toplanan Sistem Uyumlu mu?

Merhaba,bi göz atarsanız sevinirim.Tavsiyelerinizi de alabilirim.Ekran kartı şu an yok sistemi topladıktan sonra ayarlayacağım.Ram 2 adet aldım uyumsuzluk olacağını pek düşünmüyorum Fury de alınabilirdi kit olarak ama fiyatı düşmüştü ve denk geldi XPG,ek olarak sıvı soğutucu öneriniz var mı...
  11. bdersim

R5 7600x için Am5 anakart ve soğutucu önerisi.

Merhaba,kasa Nzxt H5 Flow Rgb anakart ve 240mm soğutucu arıyorum.Her ikisi için 10-12 arası bütçe ayırabilirim.
  12. bdersim

25K ₺ RTX SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba,PC Hocası 4060 var 19k’ya biliyorum. https://pctoplayanadam.com/index.php?route=product/product&path=25_59&product_id=42&sort=p.price&order=ASC Ek olarak bu 3070ti sisteme ne diyorsunuz ya da başka önerileriniz var mıdır.Sitenin kötü gözüktüğüne bakmayın pek.Güvenilir şahıs...
  13. bdersim

GTA ONLİNE HESAP SİLME PS5

Merhaba,Gta online satın aldığımda 4$ para ile başlatıyordu oyunun acemisi olduğum için ps5 hesabımdaki karakteri silip baştan karakter oluşturunca tekrardan aynı seçimleri ve parayı vermediğini gördüm.Ne yaptıysam o profil ve hesabımdan Gta online'ın hesaplarını vs sıfırlayamadım ki baştan...
  14. bdersim

PLAYSTATİON 5 Nereden Satın Alınır?

Merhaba,Ps5 almayı düşünüyorum fakat heryerden farklı farklı satıcılarla dolu İthalatçı Garantili ürünler var.İthalatçı garantili olup fiyatının uygun olması problem değil.Şans işi olması epey bi sorun.Yorumlara bakınıyorum birinin komple kolisi yırtık gitmiş,birinin ürünü açılıp koli bandıyla...
  15. bdersim

Ps5&xbox Seri̇si̇ Arasinda Hangi̇si̇ Terci̇h Edi̇lebi̇li̇r?

Merhaba, Xbox S satın almayı düşünürken sonrasından Series X ve Ps5’e bakınmaya başladım.Şu an her iki firmanında aylık hali hazırda aylık oyun abonelik paketlerinden hangisi daha cazip durumda sizce.Hangisini tercih etmeliyim.Gamepass aktif olarak bilgisayarda kullanıyorum daha önce hiçbir...
  16. bdersim

THH Kararıyla Sıfırı İle Değişen Üründe Aynı Arıza

Merhaba,Thh kararı ile ürün değişti servis gelip kurulumunu yaptı yine de aynı problem var servis varken de gösterdik sonrasından bir dönüş olmadı.Nasıl ilerlenmesi gerekiyor?
  17. bdersim

MSI PRO Z790-P WIFI'NIN DİĞER KARTLARDAN FARKI NEDİR

Merhaba,anakart konusunda çok hakimiyetim yok 4070 DDR5'li bir sistem toplamayı düşünüyorum anakart olarak baktığımda bu kartın diğer kartlara göre yarı yarıya bir fiyatta olduğunu görüyorum.Fark olarak nedir,Carbon serisi bunun iki katı neredeyse.Sorum sizlere absürt gelmiş ise affola elbette...
  18. bdersim

MSI MAG ARTYMIS 274CP HK. YARDIM

Merhaba, https://www.epey.com/monitor/msi-mag-artymis-274cp.html yaklaşık 1-2 ay önce 4500₺'ya bu monitörü aldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum,öncelikle bunun için bi fikir beyan ederseniz çok sevinirim.Ek olarak ayarlamalarıyla çok uğraştım ama zaman zaman görüntü hoşuma gitmiyor ve...
  19. bdersim

AORUS SIFIR LAPTOP WİNDOWS KURULUM EKRANI PEMBE LEKE

Merhabalar,İtopyadan Aorus 15P KD model laptop aldım 1 saat önce teslim edildi.Açıp test ettiğimde Windows ekranında görsellerdeki gibi pembe bi dalga var,itopyayı arayıp mail olarak gönderdim sonrasında.Pixel testte baktığımda veya başka bi sayfada baktığımda bu iz gözükmüyor.Windows kurulum...
  20. bdersim

LAPTOP İÇİN SSD/HDD MODEL TÜR ÖNERİSİ

Merhaba,iki adet laptopum bulunmakta.Bunlar için SSD modelleri değişkenlik göstermekte sanırım o yüzden net şekilde bilmiyorum uyumluluk olarak. https://www.epey.com/laptop/game-garaj-slayer-5xl-3050ti-c2.html Bu yeni aldığım bilgisayarım 500 GB SSD'si var lakin hafıza yeterli gelmemekte...
Geri