Arama sonuçları: *

1. N

access point router farkı

benim internet diğer odalardan az çekiyor ethernet kablosuyla tekrardan dağıtım yapmam gerekiyo. router access point hangisi iş görür ne almamı tavsiye edersiniz
  2. N

gt301 ve b450mk2 anakarta ekstra fan takmak

gt301'de kendinden 3 fan var. b450mk2 ye kaç tane fan takılıyor pek anlamam bilen söyleyebilir mi napmam gerekiyor? gt301'in üst kısmında sıvı soğutma için ayrılan yere ekstra 2fan takmak istiyorum kasa içindeki hava sirkülasyonunu arttırmak için napmam lazım
  3. N

mining düşük current mh sorunu

yaklaşık 40 gündür ethereum mining yapıyorum ethermine üzerinden. nbminer vs. diğer programlar lhr unlock yaptı bütün v2 modellere. nbminer 41.3 sürümünü kullanıyordum sonra 41.5'e geçtim. ilk zamanlar 48-49mh alıyordum reported değer olarak current'de 45-60 arası değişiyordu ve average değerim...
  4. N

gt301 için hava soğutma önerisi

https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/dark-freezer-x121-intel-amd-uyumlu-120mm-frgb-ledli-4pin-pwm-fanli-4x-isi-borusu-direkt-kontak-islemci-sogutucu-dkccx121.html https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-m400-fiyati,738138546.html kule tipi soğutucu...
  5. N

NBMiner'de fazla mh alma

asus dual rtx3060 lhrv2 modeline sahibim. dün kendime ufak bir ek gelir oluşturma amacıyla mining yapma kararı aldım. lolminer ile eth kazımı yapıyodum 25-26mh/s değerleri alıyodum. daha sonra nbminer'ı gördüm nbminer'ın lhr modellerde daha fazla mh aldığını duydum. onda 32-34 arası değerler...
  6. N

çift monitörde monitör titreme sorunu

çift monitör takılıyken ana monitörümde titremeler oluyor. monitörlerimin biri iiyama 24inç fhd ips monitör diğeri 1440x900p 17inç monitör 17inç monitörü çıkarınca titreme gidiyo ama takılıyken titreme var nedenini veya çözümünü bilen var mı? 17 inçte titreme yok 24de var sade
  7. N

PRIME b450m-k II anakarta ikinci M.2 SSD takılır mı? Takılırsa nasıl performans verir?

pci e 2.0 slotuna dönüştürücü ile ssd takabiliyor muyum takarsam ne performans alırım? itopyadaki sn570 modeli aşırı uygun geldi kaçırmak istemiyorum
  8. N

x360ce'yi Gamepass For PC Oyunlarında Nasıl Kullanırım?

bende dandik bi snopy konsol var. gamepassde bilindiği üzere windowsapps klasörüne kuruluyo oyunlar. o klasöre erişim sağlıyorum ama x360ce'yi aktaramadığım için kullanamıyorum programı. konsolumu game pass oyunlarında nasıl kullanabilirim? x360ce alternatifi bir program var mı? veya windowsapps...
  9. N

Monitör titremesi problemi

iiyama g2470 monitörüne sahibim aşşırı da memnunum fakat şöyle bir sıkıntı var. oyunlarda veya film izlerken olmuyo ama masaüstünde browserda gezinirken falan ekranın üst kısmında ara ara titremeler oluyo. nedeni nedir. freesync açık veya kapalı fark etmiyo iki türlü de aynı. bağlantılarda...
  10. N

Vga monitörden görüntü almak için yardım

ryzen 5 3600 asus prime b450m-k II anakartım ve rtx3060 ekran kartım var. ikinci monitör bağlamak istiyorum fakat ikinci monitörüm vga girişli. anakarttaki vga soketinden görüntü almam için ne yapmam gerekiyor? illa dönüştürücü alıp ekran kartının hdmi girişine mi takmam gerekiyor?
  11. N

ucuza satılan windows lisansları alınır mı?

arkadaşlar piyasada 30-40 liraya dolaşan bu lisansların herhangi bir sakıncası var mı? virüs tarzı bir şeyler kapma şansım var mı
  12. N

iiyama monitör kullananlar yardımcı olabilir mi?

https://www.trendyol.com/iiyama/g-master-g2470hsu-b1-24-0-8ms-165hz-freesync-oyuncu-monitoru-p-131184221?boutiqueId=587064&merchantId=180011&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.60.5...
  13. N

monitör önerilerinize açığım

son zamanlardaki fiyat dalgalanması yüzünden o kadar kafam karıştı ki ne alacağımı şaşırdım kafam oldukça karışık. tercihlerim yükseklik ayarı olabilen 144 veya 165hz 1ms curved monitör dahili hoparlör şart. veya 144hz veya 165hz 1ms pivot özellikli ips monitör dahili hoparlör şart. bu şartlar...
  14. N

200-250 tl klavye önerisi

250liraya kadar malzeme kalitesi yüksek bir klavye arıyorum. tavsiyelerinize açığım
  15. N

11.000TL Sistem tavsiyesi

tavsiyelerinize açığım. ekran kartının nvidia olması şart. ayrıca yakın zamanda donanımarşivinden veya başka bir youtuberın hazır sistemi paylaşılacak mı bilgisi olan var mı? malum onların paylaştığı sistemler çok daha uyguna geliyor artık. sadece kasa olucak. monitör var
Geri