Arama sonuçları: *

• Users: semihgr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. semihgr

Sizce Bu Epic Games Hesabımı Ne kadar Vermeliyim?

Merhaba, artık kullanmadığım için epic games hesabımı satmak istiyorum. Sizce ne kadar vermeliyim? İçindeki oyunları ekliyorum. Metro 2033 Redux Blair Witch Ghostbusters: The Video Game Remastered Dungeons 3 Pillars of Eternity - Definitive Edition Tyranny - Gold Edition Cities: Skylines...
  2. semihgr

Steam Sonbahar'da Hangi Oyunları Aldınız?

Merhaba, hem görüp belki dikkatimi çeker diye hem de insanlar neler almış görmek için böyle bir şey düşündüm. Biliyorsunuz 1 Aralık saat 21:00'da indirimler bitmiş olacak. Kaçırmadan, beklediklerimizi almak gerekir. Siz bu indirimde hangi oyunları bekliyordunuz? Beklediğiniz oyun indirime girdi...
  3. semihgr

Öneri Ekran Kartı Tutucu Almalı Mıyım?

Merhaba arkadaşlar. 3060Tİ (2 fanlı) kullanıyorum. Sizce sarkma olur mu ekran kartı tutucu almalı mıyım? Almalısın diyenler, Alıp kullandığınız bir model var mı?
  4. semihgr

🔥İndirim Philips 23.8" 242E1GAEZ 144Hz 1ms VA Gaming Monitör 1099TL

https://www.itopya.com/philips-238-242e1gaez-144hz-1ms-hdmi-dp-full-hd-freesync-premium-va-gaming-monitor/ Monitör bayağı düşmüş ben 1200'lerde almıştım 1 ay önce. 1 adet ölü piksel çıktı rahatsız etmemişti. 2. monitör olarak kullanıyorum. Bir süre ilk monitör olarak kullandım. Renkleri oldukça...
  5. semihgr

550w Psu 3060ti + i5 11400 için yeterli mi?

Yukarıda sistemde bulunan ekran kartını ve işlemciyi yazdım. Ekstra olarak asus 120mm tuf serisi sıvı soğutma mevcut. Sistem içinde asus tuf 550w var. Hazır olarak aldım. Aslında alırken dedim ücreti ile 750w psu alayım toplarken onu takın. Takma ücretini de verim fakat kabul etmediler. Çoğu...
Geri