Arama sonuçları: *

1. S

Valorant Kalıcı Ban Atması

Merhaba arkadaşlar bundan 20 gün önce main hesabım ban yedi. 3 madde parti yazılımlarından oyunu betadan beri oynuyorum hiçbir şekilde hile kullanmadım. Ve banımı açmadılar sonra ümidi kestim yeni hesap kurup 1 hafta oynadım. Ban vs atmadı sonra 2 olan main hesabımla 2 gün oynadıktan sonra 2...
  2. S

Valorant Ban Yedim Hwıd Banı Olup Olmadığını Nasıl Öğrenirim

merhabalar 2 gün önce valorant hile kullanmadığım halde bana 7 madde gereği ban verdi hesabım kalıcı kitlendi aynı pc de başka hesaptan oyuna girsem ban yermiyim.birde bu HWID olayı varmış onu nasıl anlarım HWID ban yediğim nasıl anlaşılır.
  3. S

Valorant Haksız Yere Ban Yeme

merhabalar oyun içindeyken ban yedim yediğim hatanın fotoğrafını ekliyorum hiç bir şekilde hile vs kullanmadım ne yapmam gerek yazdımcı olurmusunuz.
  4. S

Asusu thh nasıl verebilirim

merhabalar asus monitörümü thh vericem 4 defa garantide panel değişti ama sorun devam ediyor ürünün faturası yok 2. el almıştım ama 4 adet servis fişi var ben asusumu vermem gerek yok sa satıcıyımı.
  5. S

Ryzen 5 7600 kasa alınır mı??

Merhabalar 2.el bir kasa alıcam özellikleri altta belirticem bazı parçaların garantisi mevcut ekran kartı furkmakta max 65 derece ve parçalar nasıl değerlendirme yaparsanı sevinirim. RYZEN 5 7600 5.1GHZ ASUS A620M-E CSM XPG GAMMİX 5200MHZ 16GB RAM GOODRAM P500 512GB M2 SSD THERMALRİGHT...
  6. S

Logitech değişim için hangi ürünü seçmeliyim?

merhabalar ürünüm gümrükte sorun olduğu için tareks dolayı yardımcı olurmusunuz. Merhaba Ahmet, Onayladığınız için teşekkür ederiz. Tercih ettiğiniz bir Logitech klavyeniz veya fareniz var mı? Müsaitliği doğrulayabilmemiz için lütfen bize bildirin. Ürünüm gümrükten geçmediği için bana bunu...
  7. S

Tareks belgesi nedir?

merhabalar bu tareks belgesi ne oluyor tam olarak kulaklığım garatinde değiti vekaletname verdim ve bende tareks belgesi istediler yardımcı olursanız sevinirim.
  8. S

Asus değişim garanti sorunu

merhabalar bir sorunum bulunmakta asus monitörümü garantiye yolladım ve değişim kararı çıktı ve değişim kağıdını satın aldığım yere götürmemi istediler ve ürünü 2. el aldığım için faturasıda bulunmamakta ve satın aldındığı yer ile görüştüm ve fatura kimin adına ise onun adına değişim yapıyoruz...
  9. S

ınstagram hesabım askıya alındı

merhabalar ınstagram hesabım 2 gün önce askıya alındı sebebsiz bir şekilde ve itiraz et basıyorum sonra elefona kod istiyor ama kod gelmiyor sonra çok denemeden dolayı 24 saat sonra terkar dene diyor 24 saat beklememe rağmen halen aynı hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  10. S

mouse kendi kendini şarz ediyor

merhabalar razer viper ultimate mouse kullanıyorum mouse kablosunu şarj dan çektiğimde halen şarz oluyor yardım ederseniz sevinirim fotoğrafta belirrttim.
  11. S

razer viper ultimate wirelees alınır mı??

merhabalar 1200tl raze viper uitimate wireles mosuse alınır mı? kullanan varsa yardım ederse sevinirim.
  12. S

Darboğaz sorunu yaşıyorum

Apu sistemime RX 6600 aldım ve god of War gibi oyunlarda 90 FPS iken 50 -40 düşüyor bunun sorunu darboğaz mı ve kullanım oranlarını fotoğraf belirttim yardım ederseniz sevinirim sistem özellikleri RX 6600 Ryzen 5 3400g 16 ram 500w PSU
  13. S

Ekran kartı darboğaz

Apu sistem vardı gittim ekran kartı aldım RX 6600 god of War gibi oyunlarda 90 FPS iken 50 -40 düşüyor sebebi darboğaz mı? Sistem özellikleri RX 6600 5 3400g 16 ram
  14. S

Oyunlarda darboğaz oluyor mu?

Bende apu sistem vardı gittim ekran kartı aldım RX 6600 ve god of War gibi oyunlarda 90 FPS iken 50 -40 düşüyor bunun sebebi darboğaz mı bide ekran kartı ile işlemci kullanımları attım bana yardımcı olursanız sevinirim. Sistem özellikleri RX 6600 5 3400g 16 ram
Geri