Arama sonuçları: *

1. RedComandante

Yardım Forza Horizon 5 Dokular Bozuk

Dostlar resimde gördüğünüz gibi dokular aynı bu şekilde maks grafik ayarlarında oynuyorum, araştırdığım kadarı ile oyunla alakalı bir durummuş. Forza 5 oynayan arkadaşlar sizde böyle bir sorun var mı ? Ekran görüntüsü temsili.
  2. RedComandante

Mavi Ekran Sistem açıldıktan hemen sonra mavi ekran ve kapanıp açılma

Dün akşam pc açılır açılmaz 'video internal scheduler error' mavi ekran hatası geldi, hatadan sonra sistemi yeniden başlattı. Yeniden başlattıktan hemen sonra pc tamamen kapandı ve tekrar yeniden başlattı. Windows yüklenmeden hemen bios ekranına girdim ve her şeyi default yaptım, zaten sadece...
  3. RedComandante

15-20 Bin TL hazır sistem önerisi

Merhabalar. Sistem özellikleri ekran kartı en düşük 3060 veya 3060 Ti, işlemci olarak 5600 veya 5600X bakıyoruz. RTX olması şart değil, 6600 veya 6700 XT olabilir. Boş konu değil, yarın kesin alınacak eğer daha düzgün bir sistem varsa kararımızı değiştiririz. Sistem tamamen oyun amaçlı...
  4. RedComandante

Öneri 15.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Herkese iyi akşamlar. Başlıkta belirttiğim gibi 15.000 TL bütçe ile 3050 veya farklı bir ekran kartı olan bir gaming laptop arıyorum, işlemci ve çözünürlük fark etmez. Son olarak ekran yenileme 60 Hz üstü olabilirse eğer çok iyi olur. Her türlü önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.
  5. RedComandante

Öneri 500 TL Gamepad Önerisi

Herkese merhabalar. 500 TL veya zorlarsam 600 TL bütçe ile her oyunu oynayabileceğim, yılbaşı indirimlerinden malzeme ve dayanıklılık kalitesi ortalama veya yüksek olan kablosuz gamepad arıyorum. Şuan AliExpress sitesinde yılbaşı indirimleri var ama aratıp baktığımda hepsi çok ucuz, yapmacık ve...
  6. RedComandante

Hama vs Tunçmatik Priz

Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 3 seneden beri Hama marka 6'lı Akım Korumalı priz kullanıyorum, bugün eve yeni Tunçmatik 5'li priz alındı. Hama alman malı olduğu için çok fazla kullanıcı yorumu yok, sizce Hama prizi kullanmaya devam etmeli miyim yoksa Tunçmatik priz mi önerirsiniz ? Son olarak...
  7. RedComandante

Öneri Samsung 970 EVO Plus vs 980

İkisi arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim ve neden ? 970 EVO Plus: https://www.amazon.com.tr/dp/B07MBQPQ62/ 980: https://www.amazon.com.tr/dp/B08TJ2649W/
  8. RedComandante

Red Dead Online Partner Arıyorum

Merhaba dostlar. Konu başlığında belirttiğim gibi, birlikte Red Dead Online oynayacak seviyeli ve 18 yaş üzeri birini arıyorum. Yeni başlayan olsun veya olmasın fark etmez, günlük her zaman en az 1 saat aktifim. Toplam 455 saatim var. Her türlü oyun içi konuda yardımcı olabilirim.
  9. RedComandante

Yardım DRAM Işığı Yanıyor ve Ekran Gelmiyor

Merhaba arkadaşlar. HyperX Fury 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 RAM kullanıyorum. Anakartım Asus TUF B550 Plus Wi-Fi ve işlemcim Ryzen 5600X. BIOS'ta DOCP (3200MHz) açıkken, bilgisayarı özellikle güç kaynağının şalterinden kapatıp yeniden açtığımda, PC boot etmiyor. DRAM ışığı yanıyor ve ekran...
Geri