Arama sonuçları: *

• Users: Hemşirbey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Adobe Premiere Pro edit için mevcut sistemim uygun mu?

Arkadaşlar selam, edit işleri için mevcut sistemi idarelik kullanabilir miyim? Aşağıda resimde min req intel 6. nesil istemiş ancak mevcut sistemde intel i5 3470 mevcut, bu sorun yaratır mı? Mevcut Sistemim; ANAKART: B75M-A Asus İŞLEMCİ: İ5-3470 EKRAN KARTI: Asus TUF GTX 1650 4GB PSU: Zalman...
  2. H

ChatGPT Whatsapp Çalışmıyor

Normalde düne kadar çalışan chatgpt whatsapp çalışmıyor bilen var mı nasıl düzelir veya sıkıntı nedir?
  3. H

Min bütçe ile PC revize ettim mantıklı mı?

Arkadaşlar merhabalar, yıllar önce (2015-2016) topladığım bir pc vardı, öylece boşta arızalı şekilde duruyordu. Özellikler; ANAKART: B75M-A Asus İŞLEMCİ: İ5-3470 EKRAN KARTI: GTX 750 Ti Evga PSU: Zalman 500w Kasa: Zalman Z5 RAM: 4x2 8 gb 1600 Mhz hyperx SSD: 240GB Sandısk Ultra II...
  4. H

Rtx 3050 8gb (OC) vs İntel Arc 750

Arkadaşlar i3 10100f işlemci mevcut, eski ekran kartı ise gtx 1650, ekran kartını upgrade etmek istiyorum (biraderin pc), sizce hangi seçenek daha mantıklı?
  5. H

ModArt Joker V4 & EG-4060&4070 Hazır Sistem Çıkmış

Arkadaşlar yeni DDR5 sistem toplamak istiyorum, bu hazır sistemlerden hangisi daha mantıklı f/p olur sizce? EG4070 ModArt Joker V4
  6. H

1500 TL Bütçe ile f/p Mouse Önerisi

Dostlar merhaba, bu bütçe hangi mouse alınabilir? Deneyimlerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim
  7. H

2000 TL bütçe ile kasa ve psu önerisi

Resimdeki kasayı örnek olarak sunmak istedim, buna benzer f/p kasa önerilerini paylaşırsanız 1-2 gün içinde almam gerekiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkürler
  8. H

Öneri DA Sistem 4 Upgrade

Dostlar imzada yazılı olan DA sistemimi upgrade etmek için gaming gecesi ile ekran kartı ve işlemci aldım. Sizce iyi midir yoksa iptal mi etmeliyim ?
  9. H

Fiber İnternet 1000mbs TTNET

Dostlar uzun süredir internet altyapı sıkınıtısı yaşıyordum nihayet çabalarımız sonucu fiber altyapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi ise yüksek hızlı paketlere bakıyorum sürekli mh bilgi edinmeye çalışıyorum ancak bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor o yüzden sizlere danışmak istedim, Resimdeki...
  10. H

İnternet sağlayıcı önerisi

Arkadaşlar merhabalar, yeni atandım, atandığım yerdeki çevrede kiralik ev oldukça kısıtlı ve zamanımda oldukça dardı (bayram öncesi) güç bela bir ev tuttuk lakin hangi firmadan altyapı sorgulama yapsam müşteri hizmetlerine bağlansam altyapı yok cevabı ile karşılaşıyorum. Sizlerden ricam bayram...
  11. H

2000 TL bütçe ile 144hz monitör tavsiyesi

Arkadaşlar mümkünse aktif olarak kullandığınız monitörlerden 2000TL bütçe ile alınabilecek 144 hz f/p monitör tavsiyeleri alabilir miyim?
  12. H

Şoka Gelen Aksiyon Kamerası Alınır mı?

Motosiklet için aksiyon kamerasına ihtiyacım var, bu ürünü gördüm, ± yönleri nelerdir? Kullanan varsa yorumlarını paylaşabilirler mi?
  13. H

Twitch Twitch OBS Yayın Ayarları Yardım DA-4

İmzada yer alan DA-4 sistemi kullanmaktayım, 7-8 mbs arası uploadım mevcut ama bir türlü yayın ayarlarını tutturamadım. Bu OBS anlayan varsa neyi nasıl ayarlayacağımı tarif edebilirse çok memnun olurum.
  14. H

DA-4 İçin Elimdeki UPS Koruma

Tunçmatik Reguline 1000va UPS elime geçti, bunu imzadaki DA-4 için kullanımı uygun mudur? Değilse buna uygun UPS kriterleri nelerdir? VA nasıl hesaplanır?
  15. H

Aksiyon Kamerası Tavsiyesi

İyi forumlar, maksimum 600 liraya kadar 2. el veya 0 fark etmez aksiyon kamerası almak istiyorum. 2k 4k gözüm yok sadece 1080p hareketli şekilde düzgün çekim yapsın benim için yeterli. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  16. H

Steam Kış İndirimleri İçin Online Oyun Önerileri

Kış indirimleri bitmeden genelde yalnız oynayabileceğim online oyunlar almak istiyorum, farklılıklara açığım önerilerinizi bekliyorum; şuan için sepetimde NARAKA: BLADEPOINT ve BF1 var
  17. H

BİM Atlantix Oyuncu Masası

Geçen sene çok beğenmiştim, bime 250 tl ye gelmişti sanırım, ancak alamamıştım, bu sefer heves ettim, epey araştırdım bimde satılan bu masanın kutusundan, üreticisine kadar bulup satılan yerlere baktım ama epey pahalı geldi, kendi üreticisinde bile sözde indirimli 699 tl ye satılıyormuş, en...
  18. H

5500 TL Aşmayacak Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar, çok yakın asker bir dostum için bilgisayar alacağız, https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-3a-1650/ ram 16 yapıp, ssd 480 yapıp , anakart b450 yapınca 5700 tl oluyor, 5500 TL bütçeye alınabilecek en iyi toplama sistemi bulmamıza yardımcı olursanız sevinirim.
  19. H

Türknet 50 mbs vs Kablonet 100 mbs Hangisini seçmeliyim?

Şuan aktif olarak türknet 50mbs hızında ve 1000 dk her yöne ev telefonu olan paket kullanmaktayım, memnunum lakin kablonet ikamet ettiğim yere altyapı çalışması yapıyor ve kısa süre içerisinde tamamlayacak. Kablonet kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Türknet ile kıyaslandığında...
  20. H

b450m dragon chipset ve vga güncellemek için driver kaldırmak?

Anladığım kadarıyla önceki sürüm chipset driver kaldırmam önerilir diyor aynı şekilde vga driver yapmam önerilmiş ama ben bu işlemi nasıl yapabilirim ?
Geri