Arama sonuçları: *

• Users: warg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. warg

CS2 hangi çözünürlükte oynanır?

Dostlar CS:GO döneminden beri oynuyorum ve 4:3 1280x960 oynuyorum CS2'de 16:9 daha iyi diyorlar sizce de öyle mi?
  2. warg

CS2 Kasa farmlamak mantıklı mı?

Dostlar selamlar, internette son zamanlarda kasa farmlayan insanlar görüyorum. 20 tane hesap açmışlar ve haftalık droptan 20 dolardan fazla kazanıyorlar sizce bunu yapmak mantıklı mı?
  3. warg

2K Monitör için sistem tavsiyesi (70k bütçe)

Dostlar, 2k monitör için sistem tavsiyesi yapar mısınız teşekkürler.
  4. warg

Acer Nitro 5 çok düşük FPS

Dostlar selamlar, Apexte 60 FPS zor alıyorum, VALORANT'da 60-70 FPS'lere düşüyor yardımlarınız bekliyorum.
  5. warg

Acer Nitro 5 laptop hava alması için stand önerisi

Teşekkürler dostlar
  6. warg

Laptopumu kendim temizleyebilir miyim?

Dostlar selamlar oyun oynarken FPS bir anda 40'lara falan düşüyor termal macun ve bilgisayarın temizlenmesi gerek diye düşünüyorum bunu kendim yapabilir miyim? Acer Nitro 5 kullanıyorum.
  7. warg

"İşaretçi Hassasiyetini Arttır" Kapatılmalı mı

1600 DPI kullanıyorum ve genellikle Apex, Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
  8. warg

Yardım Online oyun önerisi.

Dostlar selamlar, tavsiyelerinizi bekliyorum. LoL çok kanser bıraktım o yüzden Marvel Rivals bakacağım bir de OW2'den iyi diyorlar.
  9. warg

Corsair HS80 Max vs Nova 5 - Hangisi alınır?

Dostlar selamlar başlıkta gördüğünüz gibi benim için en önemlisi rahat olması
  10. warg

Steelseries Nova 5 alınır mı?

Dostlar selamlar kulaklık almayı düşünüyorum almışken iyi bir şey olsun diyorum nova 5 alınır mı sizce bu fiyata https://www.amazon.com.tr/dp/B0D78D88Y8/ref=asc_df_B0D78D88Y81735516620000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0D78D88Y8&linkCode=asn&th=1
  11. warg

Discord Alternatifi yardım

Dostlar önerilerinizi bekliyorum
  12. warg

Yardım GIGABYTE GAMİNG Laptop alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/GIGABYTE-GAMING-Gaming-Notebook-FullHD/dp/B0FQCWF9JN Dostlar ekteki laptop alınır mı önerilerinizi bekliyorum
  13. warg

Monitör standı önerisi

Dostlar selamlar önerilerinizi bekliyorum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp249qgr-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,659212222.html monitörüm
  14. warg

Steelseries Nova 5 alınır mı (IEM kullanıyorum)

Dostlar selamlar, şu anda IEM kulaklık kullanıyorum ses kasma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum sizce Nova 5'e geçilir mi? Beyaz rengini düşünüyorum
  15. warg

Samsung Galaxy Tab S10 FE alınır mı?

Dostlar bu tablet alınır mı
  16. warg

Ders için tablet önerisi (10 BİN TL Bütçe)

Dostlar selamlar, ders için ve not almak için tablet önerisi yapar mısınız?
  17. warg

%100 Klavye önerisi (3K bütçe)

Dostlar klavye önerisi alabilir miyim bütçe 3K teşekkürler
  18. warg

Oblivity işe yarıyor mu? (en iyi sens bulma)

Dostlar selamlar, Oblivity diye bir şey gördüm Steam'de fiyatı 10 dolar en iyi sensi bulmanıza yardımcı oluyormuş sizce faydalı olur mu?
  19. warg

Valorant sesim gitmiyor

Dostlar valorantta ses bugta kalıyor. DC'de falan sorun yok ama valoya gelince karşının sesi bana geliyor onda bi sorun yok ama benim sesim bazen geliyor bazen gitmiyor. gitmediği zaman oyunda konuşanların sesi sol tarafta çıkıyor ya o donmuş şekilde kalıyor yardımlarınızı bekliyorum
  20. warg

TYT matematik en iyi nereden izlenir?

Dostlar selamlar, TYT matematiği nereden izleyebilirim önerilerinize açığım. Temeli yeni attım.
Geri