Arama sonuçları: *

1. rainfalldown

7-8k klavye ve kulaklık önerisi

Merhaba dostlar Mekanik bir klavye ve kulaklık arayışı içindeyim. Genel olarak fpsoyunları oynuyorum. Klavye tarafında benim için en önemli şey hissiyatın iyi olması. Kulaklık tarafında ise hem günlük müzik dinleme hem de FPS oyunlarda iyi ses kasabilmek önemli. Bu şartlarda, 6.000 – 7.000 TL...
  2. rainfalldown

2–2.5K Arası Gamepad Önerisi

Merhabalar , iyi forumlar. başlıkta da belirttiğim gibi bir gamepad almak istiyorum genel kullanım amacı hikayeli oyuınlar olucak . aklımda olan model gamesir nova 2 lite modeli ...
  3. rainfalldown

Toplam 41-42k sistem önerisi?

Merhaba dostlar toplam bütçe 50k ama masa monitör falan derken sisteme 41-42 sistem için 5-6 k monitör için bir sistem almayı planlıyoruz? Bu bütçede alınabilecek en iyi sistem hangisidir sizce?
  4. rainfalldown

Phanteks nv5 3k'ya iyi bir alışveriş olmuş mu?

Merhaba iyi akşamlar. İkinci elden 3.000 TL’ye siyah renk bir Phanteks NV5 kasa aldım. Kasanın içinde 4 adet Arctic düz siyah fan, X bir marka dikey ekran kartı tutucu aparat ve riser kablo, siyah-beyaz örgü sleeve kablolar bulunuyor. Kasanın kutusu, faturası ve garantisi yok. Ayrıca kasanın...
  5. rainfalldown

Çözüldü✓ Sizce iade olmalı mı kalmalı mı ?

Merhaba arkadaşlar, Amazon üzerinden Koorui G2722P monitörü 5.550 TL’ye, 1 yıl garantili olarak aldım. Monitörde 1 adet ölü piksel olduğunu fark ettim. Sizce bu fiyata alındığı düşünülürse bu durum kabul edilebilir mi, yoksa tek bir ölü piksel bile zamanla rahatsız eder mi? Ayrıca ölü pikselin...
  6. rainfalldown

Koorui g2511e alınır mı?

Merhaba dostlar, bu monitör sizce alınır mı? Özellikleri nasıldır? Amazon üzerinde 1 yıl garantili şekilde 2. el olarak satılıyor. Alıp kullanan ya da bilen varsa yorum yapabilir mi? Sorunu yoksa daha uyguna geliyor, bu şekilde alınır mı sizce?
  7. rainfalldown

Akvaryum kasa önerisi 5-6k

Merhaba, 5–6 bin TL bütçeyle siyah renk akvaryum kasa arıyorum. Ekran kartını dik takmak benim için önemli. Aklımda nzxt h6 flow ve thermalright tlm-10 var. Phanteks nv5 de baktım ama stok yok, siyah renk bulamadım. Hazır dikey ekran kartı aparatı olan ya da sonradan takılabilen, hava akışı iyi...
  8. rainfalldown

Dell Alienware AW2525HM Alınır mı?

10K bütçe ile ek FPS monitörü arıyorum. Daha yeni bir 2K monitör aldım, yanına 240–360 Hz arası bir FPS monitörü daha eklemek istiyorum. Paylaştığım linkteki monitör bu bütçede tercih edilir mi, yoksa daha iyi bir alternatif var mı sizce? Montiör Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B0FH5NMXHK
  9. rainfalldown

Koorui G2722P Monitör NB F160 Kola Uymuyor

Merhaba, iyi forumlar.Koorui G2722P monitör aldım. Monitörün VESAsı 75×75, kullandığım North Bayou F160 monitör kolu ise 75×75 ve 100×100 destekliyor fakat plaka monitöre tam olarak oturmuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Ek olarak bu sorun için ekstra bir aparat...
  10. rainfalldown

13-14k monitör önerisi

Merhaba, iyi forumlar herkese. Toplam bütçem 13–14 bin TL civarında. Bu bütçeyle bir adet 2K çözünürlüklü monitör ve bir adet de 240 Hz veya üzeri yenileme hızına sahip bir monitör almak istiyorum. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz modeller nelerdir, hangi seçenekler daha mantıklı olur merak...
  11. rainfalldown

Sizce bu iki monitörü bu fiyata almalı mıyım ?

https://www.hepsiburada.com/fazeon-x27f180qp-27-180hz-0-5ms-fast-ips-qhd-1-07b-color-depth-8-bit-frc-hdmi-2-dp-2-pivot-rgb-gaming-monitor-p-HBCV00009S548J?magaza=Hepsiburada...
  12. rainfalldown

1k -1.5k arası kablosuz mouse önerisi

merhaba iyi forumlar . bütçem 1k-1.5k arası kablosuz bir mouse arıyorum bu bütçede alınabilcek en iyi mouse sizce hangisidir?
  13. rainfalldown

Gamepass blackops 6 305 gb sorunu

merhaba gamepass üzerinden black ops 6 indirmek istiyorum indirilecek paketler seçeneğinden 80gb olan campaign ve multiplayer modunu seçiyorum bilgisayarımda da 150gb yer mevcut. ama indirme ekranına geldiğinde xbox üzerinde 305gb gözüküyor. ve indirmeye başlamıyor. sanırım bu sorun bugmış...
  14. rainfalldown

zuoya gmk87 nerden bulabilirim.

merhaba herkese iyi forumlar . custom bir klavye toplamak istiyorum gmk 87 kasası hoşuma gitti ve iyi dendiğini biliyorum ama tr'de nerede bulabilirim . Sahibindende toplu halde yüksek fiyatlar istiyorlar. veya daha iyi bir klavye kasası önerisi varsa açığım önerilere
  15. rainfalldown

25- 28k arası monitörlü hazır sistem önerisi

arkadaşlar merhaba 28kya kadar bütçem mevcut bu bütçeye kadar güzel bir hazır sistem ve 144hz bir monitör arıyorum. önerileriniz bekliyorum.
  16. rainfalldown

kulaklık ve mouse tavsiyesi

merhaba iyi forumlar. elimde 2k bütçem mevcut. kulaklık ve mouse tavsiyesi istiyorum. aklımda Vxe v1 vardı ama stok yok aliexpressten almayada çok sıcak bakmadım. kulaklık için bütçem 1.300-1400 geri kalanla ise mouse almayı düşünüyorum. 2k nın 200- 300 daha üstüne çıkabilirim. şimdiden...
  17. rainfalldown

thermalright lga 1700 contact frame aliexpressten alınır mı?

merhaba, thermalright lga 1700 contact frame almayı düşünüyorum forumlarda bir arkadaş 400 tl'den satıyor. Aliexpress'ten daha ucuza gelmekte ama orijinal olmama olasılığı nedir bir bilgisi olan var mıdır? veya aynı ürün müdür? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  18. rainfalldown

2k bütçede kulaklık önerisi

merhaba, toplam klavye ve kulaklık için 2.5-3k bütçem var. 2.elde de temiz öneriler varsa ona da açığım. almışken kulaklığın daha kaliteli olması benim için daha önemli. önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  19. rainfalldown

1000 tl klavye önerisi

merhaba, 1000 TL'ye kadar bütçem mevcut . tam boy olmasını istemiyorum. zaten bu bütçede tam boylar çok kaliteli olmuyor . %60, %75 olması problem değil. bu bütçeye kadar fiyat performans bir klavye arıyorum. red switch ve türkçe olması tercihim. önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  20. rainfalldown

işlemci sıcaklığım normal mi?

merhaba i5 13600kf mevcut elimde . sıvı soğutma olarak bitfenix cube 360 mevcut. cpu-z üzerinden işlemcime benchmark testi yaptığımda işlemci sıcaklıklarım maks 80 derecelere çıkıyor. bana fazla geldi. fanlar %50 pompa ise 5000 rpm de. termal macun olarak içinden çıkanı kullanmıştım. değiştirsem...
Geri