Arama sonuçları: *

1. İstihkak yemek

Yeni Ekran Kartı Aldım Ne Yapmam Lazım

7900 gre aldım taktım ekran herzini değiştiremedim bi türlü boyle gozukuyor ne yapmam lazım
  2. İstihkak yemek

9060xt mi 7800xt mi 2k İçin

3de hemen hemen aynı fiyat arkadaşlar 9060xt asus dual garantili 7800xt de powercolor GIGABYTE GAMING OC RX 7800XT ikisinin furmarks sıcaklıkları hemen hemen aynı gigabayt istedim atacak ama ben 2k monitör kullanıyorum hangisini tercih etmem mantıklı olur oynayacağım oyunlar squad kingdom come...
  3. İstihkak yemek

Max 15k Ya 2k Ekran Kartı Arıyorum

Başlıktaki gibi 2k ekran kartı arıyorum ileri dönük ddr5 geçeceğim için şimdi fazla masraf yapmak istemiyorum satarken kolay satabileceğim 2k monitöre uygun güzel bi ekran kartı önerisi bekliyorum sizlerden
  4. İstihkak yemek

Ryzen 7 5700x Apu Olurmu

Şuanda kasamda ekran kartı yok bilgisayar çalışmayınca canım sıkılıyor bu sistem apu olmazmı
  5. İstihkak yemek

2. El Alacağım RX 6900xt Nin Furmark Değerleri

Satıcıyla konuşurken furmark değerlerini istedim 14k ya 6900xt buldum sizce değerler nasıl satıcının cevabı kart çok sıcak olsa fan açar fan değerleri %56da diyor
  6. İstihkak yemek

Radeon RX 6650 XT Kaça Satılır Sizce ?

Başlıktaki gibi kartımı satmayı düşünüyorum üst modele geçiş için sarı sitede 9 10 yazanlae var sizce ne kadara gider sıcaklık testleride ekte
  7. İstihkak yemek

Düşük İndirme Hızı Sorunu

internetim 500lük ve bu hızlarda indiriyor hız testi yapıyorum 480 civarı çıkıyor ama oyun indirmeye gelince tırt bıktım vallahi ya bu steamın pisliği nolacak nasıl çözebilirim steam exeyi öncelikli yaptım önbellek temizledim bölge değiştirdim aynı
  8. İstihkak yemek

Askerlikte kilo sıkıntısı

Arkadaşlar 177 veya bazı ölçümlerde en kötü 176 boyundayım 103 kiloyum sağlık ocağından askerliğe elverişli raporu aldım cumartesi askerliğe teslim oluyorum son dakka hava değişimi yazarlarmı askerliği yapıp aradan çıkarmak istiyorum yardımck olursanız sevinirim
  9. İstihkak yemek

Tuşlu telefon için 2g geçme

Arkadaşlar iyi forumlar askerlik için tuşlu telefon aldım 2g varmış benim sivil hattım malumunuz 4.5g askercell almak istemiyorum sivil hattımı kullanmak istiyorum nasıl 2gye geçerim ve askerlikten sonra nasıl 2gden 4.5gye geçerim
  10. İstihkak yemek

İşlemciyi değiştirdikten sonra her restartta aldığım sorun

Böyle sorun alıyorum arkadaşlar
  11. İstihkak yemek

B45mk ıı den b550ye geçilirmi

Merhabalar ryzen 5 5600 alıp anakartıda b550 alasım var b450mk ııden geçilirmi nedenim şu pcı 4.0 istiyorum ekran kartım rx6650xt ama ilsrleyen zamanda rx9060xt alacağım
  12. İstihkak yemek

Ddr4 işlemci anakart önerisi

Merhabalar bende ryzen 5 5500 Asus prime b450m-k ıı var Rx 6650xt Bu işlemci ve anakartı satmaya çalışıyorum sattıktan sonra hangi işlemci ve anakartı almalıyım bütçe 10k gibi ama ilerde rx9060xtye geçmek istiyorum 2k monitörüm var ona göre fikir verirseniz sevinirim
  13. İstihkak yemek

Sistemime işlemci önerisi

Merhabalar şuan ryzen 5 5500 Prime b450mk 2 Rx 6650xt kullanıyorum Şuan işlemci ve anakartımı sarı sitede satmaya çalışıyorum sattığımda sistemimi ilerde rx9060xt alacağım şekilde upgrade etmek istiyorum çünkü 2k monitörüm var keyfini almak istiyorum hangi işlemciyi hangi anakartı almalıyım max...
  14. İstihkak yemek

Modem aralıklı olarak kendini yeniden başlatıyor

Beyler iyi forumlar modem bugün ve bazende evvel günlerde durduk yere kendimi yeniden başlatıyor bu neden oluyor oyundan atıyor sürekli bıktırdı
  15. İstihkak yemek

X27f180qp den GL27R200Q geçilir mi

Beyler fazeon x27f180qpden donanım arşivinin yeni tanttığı rampage GL27R200Q geçilir mi
  16. İstihkak yemek

MageGee MK-STORM 104 incehesap gaming gecesi alınır mı?

https://www.incehesap.com/magegee-mk-storm-104-tus-red-switch-kablolu-turkce-q-gri-siyah-gaming-klavye-fiyati-81377/ [H3 id='alnrm+beyler+veya+bu+fiyatlara+gzel+klavye+varm+red+switch+olursa+daha+iyi+olur+bide+yzde+100+olsun+diye+dnyorum']alınır mı? beyler veya bu fiyatlara güzel klavye varmı red...
  17. İstihkak yemek

Rx 6650 xt overclock nasıl yapılır

bu videoya göre yapabilirmiyim acaba işlemci ryzen 5 5500 anakart asus prime b450m-k II
  18. İstihkak yemek

Fazeon X27F180QP squadda görüntü yırtılması

dostlar monitör 2k ama ben 1920ye 10080 oynuyorum ama yırtılmalar çok
  19. İstihkak yemek

1080p ağırlıklı 27 inç monitör önerisi bitçe 4 5 maxxx 6

Tavsiyelerini bekliyorum ağırlık fps oyunu oynayan biri değilim genellikle bu aralar ağırlıklı squad kingdom Come 1 sonra 2sini oynicam ve ets yani fps oyunlarını bi türlü sevemedim toksik kitleden dolayo tavsiyeleriniz bekliyoruk bugün alayımki yarın gelsin ❤
  20. İstihkak yemek

Epic games başlatılmıyor

Böyle hataları alıyorum hesaba giriş yapamıyorum ne yapmam lazım
Geri