Arama sonuçları: *

• Users: TWOB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

6500 Tl Telefon Önerisi

Ekranı ve pilinin iyi olması benim için öncelik. Sadece bir oyun oynuyorum. O da future fight eski bir oyun. buna göre telefon önerirseniz sevinirim.
  2. T

240 GB SATA SSD TAVSİYESİ

Zaten Windows'un ve gereken uygulamaların yüklü olduğu m2 ssd'm var. O yüzden 240 gblik sadece oyunları koyacağım ucuz bir ssd arıyorum.
  3. T

SSD sağlığım gittikçe düşüyor. Sizce ne zaman yenisini almam gerekiyor?

Sorum başlıkta var. Önerilerinize ve bilgilerinize açığım. Esenlikler.
  4. T

Bozulan PSU'nun yerine öneri

Ryzen 3 1200 - rx 570 sisteme kaç watt psu gerekir? Orta kalitede bir psu önerebilir misiniz?
  5. T

240 GB SSD Önerisi ?

Sorunsuz olması önemli fakat 860 evo kadar pahalı da olmasın. İlgilenenler için şimdiden teşekkürler.
  6. T

SSD Sağlık sorunu ve 256 GB sorunsuz M2 SSD tavsiyesi.

başlıkta gördüğünüz gibi.
  7. T

256 GB M2 SSD önerisi ?

HFM128GDHTNG-8310A bilgisayarımdaki ssd bu. hızlı sağlık düşüşü ve bana yetmeyişi üzerine yeni bir m2 ssd almak istiyorum. Fakat bildiğiniz gibi notebook içine fazla büyük ssdler soğmıyor. Notebook kasası lenovo V15- ADA.
  8. T

Amd athlon gold 3150u sürücüsünü bulamıyorum

başlıkta göründüğü gibi driver bulamıyorum.
  9. T

Pdf kitap okuma program önerisi ?

Pdf kitap okuyabileceğim kitap okuma modu vs. olan program arıyorum.
  10. T

Ücretsiz video düzenleme programı gerekiyor.

Arkadaşlar youtube için basit şekilde video hazırlıyordum telefonumdan. Şimdi bilgisayarımdan yapmak istiyorum, korsana bulaşmak istemiyorum.
  11. T

Bu site güvenli midir arkadaşlar ?

https://www.teknostore.com/kz-hd9-hifi-bass-kulak-ici-kulaklik
  12. T

Max 100 tl klavye önerisi.

Sadece lol, valorant oynuyorum arkadaşlar. Önerilerini<i buna göre yaparsanız sevinirim.
  13. T

Whatsapp nasık pc de kullanılır

Telefonum bozuk olduğundan ötürü bilgisayarda kullanmam gerekiyor. Hangi emülatörü önersiniz ?
  14. T

Win 10 Pro Ram Kullanımı

, Resimde göründüğü gibi boşta bir ram kullanımım var Pro versşyona yükselttiğimde ne kadar fazla ram kullanır sizce ? 1600261724 Home kullanıyorum bu arada.
  15. T

Far Cry 3 ücretsiz

Arkadaşlar far cry 3 ücretsiz bir şekilde dağıtılıyor fakat aktifleştirdiğimde cd key istiyor.
  16. T

Aras Kargo Şubede

Arkadaşlar cuma günü kargom aras kargo şubesine geldi. Alma imkanım yoktu bugünde alamadım kaç gün içinde geri gidiyor ? Şimdiden teşekkürler.
  17. T

Win 10 Oem Key site?

Win 10 pro oem alabileceğim güvenilir site arıyorum.
  18. T

70 TL Mouse Önerisi

70 solda 2 tuşu bulunan bir mouse illa rgb olmasına gerek yok lol ve gündelik işler için kullanacağım.
  19. T

AMD ATHLON GOLD 3150U

İşlemci hakkında fazla video bulamadım sizce 3 4 yıl idare eder mi ?
  20. T

3200 TL bandında hangisini almalıyım ?

Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım, lol,cs go ve valorant tarzoyunları oynuyorum birde eski seri oyunları COD vs. 1-) https://www.epey.com/laptop/hp-15-db1002nt-6hy09ea.html 2-) https://www.epey.com/laptop/hp-15-db1074nt-9cs17ea.html 3-)...
Geri