Arama sonuçları: *

1. MantisKaridesi

4000TL bütçe klavye önerisi

Merhabalar, Aşağıda bulunan 3 klavye arasında kararsız kaldım. Aralarında fiyat farkına değecek bir fark var mı? Numlock olup olmaması çok önemli değil. Aula F75 Icevein Switch vs Aula F87 Pro Greywood V4 vs VGN V87 Pro
  2. MantisKaridesi

BeinConnect ve Tod farkı

Merhabalar, Beinconnect(kutusuz) ya da Tod alacağım. Yayın gecikmesi ve kalite olarak ikiside aynı mı? Aynı anda farklı kanalları izleme ikisinde de var mı? Hangisini tercih etmeliyin?
  3. MantisKaridesi

Mac Mini M4 hakkında tavsiye

Herkese iyi forumlar, Oyun için kullanmakta olduğum bir kasam var fakat 4k video editlemede yetersiz kalıyor, bunun için ek bir bilgisayar arayışındaydım. Yeni tanıtılan Mac Mini M4’ü gördüm ve fiyat/performans olarak mantıklı geldi. Sadece günlük işler, video ve fotoğraf düzenleme ve iş için...
  4. MantisKaridesi

Apple Watch 10 ön sipariş ile alınır mı?

Herkese iyi akşamlar dilerim, Apple watch 10'u yarın ön sipariş ile almayı düşünüyorum fakat 1-1.5 ay içerisinde bir indirime girer mi, beklemeli miyim? Geçtiğimiz senelerde çıkış zamanında piyasasını takip etmediğim bir ürün olduğu için fikri olan var ise yorumlarını bekliyorum. Ayrıca ön...
  5. MantisKaridesi

Aksiyon Kamerası Önerisi

Selamlar, 2000 TL bandında aksiyon kamerası arıyorum. Torima Ac-03 ve Ac-4 Yukarıda yazan ve linkte bulunan ürünü gördüm fakat herhangi bir yorum ya da incelemeye denk gelmedim. Bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi...
  6. MantisKaridesi

PS5 - TurkTelekom Bağlantı Problemi

Dostlar herkese iyi günler, Yaklaşık 1 aydır PS üzerinde online oyunlar(FC24, DIABLO, F1 23, NBA2K24) oynarken bir anda maç ortasında, paket açarken, sahne geçişinde bağlantı kopuyor. Birçok yöntem denedim. Farklı modem, EA portlarına geçiş izni, dns ayarı vs. ama bir çözüm bulamadım. Bu konu...
  7. MantisKaridesi

TP-Link Archer VX1800v vs Zyxel DX3301-T0 hangisini tercih etmeliyim?

TP-Link Archer VX1800v ve Zyxel DX3301-T0 VDSL modemlerinden birini almayı düşünüyorum. Genel olarak özellikleri aynı fiyatları da yakın. Daha önceden kullanan var ise bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Ya da bunlara ek tavsiyeniz var mı ?
  8. MantisKaridesi

Çalışma odası için tablo önerisi

Herkese selamlar, Linkte bulunanlar gibi tablo arıyorum. Türkiye'de satan ya da ithal eden bir firma var mı? Bu konu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  9. MantisKaridesi

RTX 3050'li sisteme 2K monitör alınır mı?

İyi günler, RTX 3050 ekran kartına sahip bir sistemim var, şu an LG 24GN600-B monitör kullanmaktayım. Pivot ve 27 inç monitöre geçmek istiyorum, 27 inç monitörde de 1080p almak istemiyorum. Eğer 1440p monitör alırsam kullanırken sorunsuz kullanabilir miyim, herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  10. MantisKaridesi

Mi Band 8 Şarj Sorunu

Birkaç gün önce Mi Band 8 aldım. Bugun şarjı azaldığı için şarj etmek istedim fakat kablo saatin manyetik kısmına tam olarak oturmuyor. Sanki iki kutuptan biri daha ağır basıyor gibi. Ters zaten oturmuyor. Videolarda direkt yapışıyor. Bende ise yapışıyor ama direkt atıyor. Yardımcı olabilecek...
  11. MantisKaridesi

Kasada Güç Kablosu Takılı Değilken USB Hub üzerinden Güç çekiyor

Asus Rog Strix B550-F Wifi ankartım var usb ihtiyacım fazla olduğu için DIGITUS DA-70241-1 7 Port Usb 3.0 Hub Adaptör marka model cihaz taktım kasanın IO box kısmına. Kasayı kapattığım zaman kasa içi led ışıklar yanıyordu, güç kablosunu çıkarttım durum devam ediyordu. En son Hub’ın Usb...
  12. MantisKaridesi

40.000 ₺ Hazır Sistem Önerisi

Merhabalar, Bütçem 40.000tl RTX 4070 ekran kartı bulunan bir hazır sistem almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz yeni çıkan ya da çıkacak olan sistem varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  13. MantisKaridesi

Yan Monitör Tavsiyesi?

Merhabalar, Yan monitör için 24/27inç hz önemli değil IPS panel bir monitör arıyorum. Samsung'un altta belirttiğim monitörü bu fiyata değer mi? 3000 TL'ye kadar önerilerinize açığım...
  14. MantisKaridesi

Valorant HWID Banı

Arkadaşım dün sabah valoranta girdiğinde herhangi bir hile vs. kullanmadığına rağmen 3. parti yazılımdan dolayı süresiz ban yediğini görmüş. Farklı bir hesapla giriş yapmış 1 oyun attıktan sonra tekrardan ban yemiş. Deneme amaçlı yeni hesap açarak deneyelim dedik. O da ban yemiş. HWID banı...
  15. MantisKaridesi

Logitech G332 mi Asus Tuf H3 mü?

https://www.gaming.gen.tr/urun/3906/logitech-g332-kablolu-gaming-kulaklik/ https://www.gaming.gen.tr/urun/115298/asus-tuf-gaming-h3-silver-7-1-surround-oyuncu-kulaklik/ Gaming gen üzerinde ikiside indirimde sizce hangisini almalıyım? Bunları alma şunu al dediğiniz alternatif bir kulaklık var mı?
  16. MantisKaridesi

Çözüldü✓ Sürekli Olarak Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Az önce apex'e giriyim dedim ve oyun içerisinde mavi ekran hatası aldım. Pc yeniden başlatıldı, tekrardan girmeye çalıştığımda tekrardan aynı mavi ekran hatasını alıyorum. İşlemci 45'C civarlarında. Güncelleştirmeler kısmında ve mavi ekrandan sonra yeniden başlatılırken bazen Win11...
  17. MantisKaridesi

IPS monitör tavsiyesi

24’-144hz-IPS-Flat-Pivot özelliklere sahip 3k altı bir monitör arıyorum. Bu hafta içerisinde almayı düşünüyorum. İncelediğim birkaç ürünü yazıyorum. Bundan mutlaka uzak durmalısın ya da almalısın dediğiniz biri olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum. -ASUS VG249Q -AOC 24g2u -GIGABYTE G24F -LG...
  18. MantisKaridesi

Gigabyte G24F fiyat nasıl?

https://www.incehesap.com/gigabyte-g24f-23-8-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-49991/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=49991&gclid=Cj0KCQiAmeKQBhDvARIsAHJ7mF7ZTeNZGKyl4Z4pi8Y6V6O04-7sHnRFH2YZu-Pj3CK0TfQwn56KYT8aAuilEALw_wcB Fiyat 2748tl sizce iyi mi?Bu fiyat bandına tavsiye...
  19. MantisKaridesi

PSN Hesabıma giriş yapamıyorum.

Birkaç aydır psn hesabıma hiçbir cihazdan giriş yapmıyordum. Bugün giriş yaparken 2 aşamalı doğrulama kodu uygulamanıza gönderildi yazıyordu fakat telefondan da giriş yapmadığım için koda bir türlü ulaşamadım. Hangi cihazdan girsem kod istiyor ve ulaşamıyorum. Kurtarma kodlarını not almıştım...
Geri