Arama sonuçları: *

1. M

Öneri 1000-1600 arası gamepad önerisi

bütçem belli arkadaşlar. pc için alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
  2. M

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi 0 ve ya çok temiz 2.el

Gözümde 5400tl ye cloud Alpha wireless var 300 saat pil ömrü ve mikrofonu iyi diye. Tavsiye varsa yapıştırın lütfen. Bı de Alpha wireless kullanan arkadaşlar varsa iyi ve kötü yorumlarlarsa sevinirim. 1744462718 Bütçem en en en enn fazla 6k ama siz yine de daha iyisi varsa söyleyin belki biraz...
  3. M

sıvı soğutma alıcağım ama kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?

nzxt kraken z63 mü almalıyım yoksa Thermalright Frozen Warframe 240 ARGB mi almalıyım performans olarak nasıl bi fark var? fiyat konusunu unutarak yorumlarsanız çok sevinirim.
  4. M

İşlemci upgrade tavsiye

Beyler i5 11400f asus h560m k ve rx6800xt kullanıyorum. Ekran kartını yeni aldım bu yüzden işlemci mi de değştirmek istiyorum. Şöyle bi teklifim var 2. El i5 13600kf ve h610m-k anakartı almak için işlemcimi, anakartımı ve 2. Monitörüm phlips 144hz monitörümü vericem ama üstüne 2k falan nakit...
  5. M

Yardım Temu kargom gümrükte takıldı mı?

Arkadaşlar temu dan 2 tane siparişim var ilk alışverişim de 17 ürün 2. Alışverişim de 2 tane ürün var ve ss de gördüğünüz gibi not var. Ve şöyle bi bilgi vereyim benden 1 gün sonra mardinden sipariş eden bi kuzenim var ona dün ulaşmış. Ben İstanbul'da olmama rağmen hala gümrükte gözüküyor. Acaba...
  6. M

Öneri İ5 11400f soğutucu fan/sıvı

Max 1500tl falan verebilirim daha uyguna varsa daha çok hoşuma gider. 2. El daha iyisi var derseniz alırım farketmez i5 11400f 100⁰ oluyor yardımcı olun lütfen :)
  7. M

Öneri 2.EL GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

20K ISINMA VE FAN SORUNU OLMAYAN SORUNSUZ VE UZUN YILLAR GÖTÜREBİLECEK Bİ LAPTOP ÖNERİR MİSİNİZ?
  8. M

ARK SERVER KURMAK VE BAĞLANMAK

www.saganetwork.net' ten ark için server aldım ve ip adresi gibi bilgiler geldi ancak epic games ve xbox tan oynuyoruz biz nasıl bu sunucuya giriceğiz bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
  9. M

Buzdolabı öneri max 22k

Çok uzun vadeli bi model olmalı. Yani sorun yapmayacak adam akıllı marka model bilen varsa paylaşırsa sevinirim. 1706652670 22k alti f/p sağlam varsa paylaşırsanız sevinirim
  10. M

Vpn olmadan yasaklı sitelere girebiliyorum ama nasıl olduğunu çözemiyorum.

Arkadaşlar garip bir şekilde pc de satdece Chrome ile yasaklı sitelere vpn dns gibi yardım olmadan yasaklı sitelere girebiliyorum ama hız testi yaptığımda istanbul türknet yazıyor ve 950mbps falan alıyorum bu nasıl oluyor? Ve nasıl kapatabilirim? 1706119026 Pingim de 1 ve 2 çıkıyor 1706119041...
  11. M

ready or not ucuza key arıyorum nerden alabilirim?

key almak istiyorum ucuza nerden bulabilirim 200tl ye alabilirim
  12. M

FSR2 TO FSR3 MODU SAÇMA BİR SORUN

Arkadaşlar the last of us oyununa fsr 2.2 olan dosyayı atıyorum oyuna girip fsr kalite modunda aktif ediyorum. Ancak oyunda sağ sol yapınca alt yazılar, silah mermi kısmı gibi yerler titreşiyor?
  13. M

Argb fan montajı için yardım rdermisiniz

Arkadaşlar ben bu 6 pinlik fanı nasıl çalıştıracağım?
  14. M

GTA VI ARABA LİSANSI

Hocam yukarda gördüğünüz gibi aşşağıdaki gta 6 sahnesinden aldığım bir araç var, Porsche Tayga modeli. yukarıdaki gerçek fotoğrafı. Lisansının olduğunü düşündüren asıl detay arabanın arkasındaki p¹,o²,r³,s⁴,c⁵,h⁶,e⁷ yazısı. Evet tam gözükmüyor ancak 7 haneli olduğu gözüküyor. 1701773820 Sizce...
  15. M

Öneri Max 30k laptop önerisi

Hocam bı kız arkadaş için max 30k laptop arıyorum. Pil süresi ve fan sorunu olmasın. Hem oyun hem tasarım için kullanacak laptopu. Teşekkürler..
  16. M

Hangi oyuncu koltuğunu almalıyım?

1700946359 Worriror mu yoksa seduna mı almalıyım sağdece ikisi arasından en mantıklısı hangisi?
  17. M

PlayStation 4 tam sıfırlama nasıl iptal edilir acillllllll

Arkadaşlar ps4 aliyorum test ettim ve arkadaş sıfırlamak istedi tam sıfırlama yaptı da 1 saat diyor bunu nasıl iptal edil hemen sıfırla yapabiliriz?
  18. M

2. El Ps4 almak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

Temiz ps4 almak istiyorum keşke 4.5k civari slim model olsa bulabilirsem direkt alırım. Kırmak istiyorum ona göre belirli sürümleri almam gerekiyor galiba ama hangileri olduğunu bilmiyorum bu yüzden öneri olarak ilan paylaşırsanız sevinirim istanbulda oturuyorum.
Geri