Arama sonuçları: *

1. Y

Laptopu televizyon a bağlayıp oyun oynayınca yırtılma problemi

Arkadaşlar, herkese selam. Oyuncu laptopumu 1080p 60 Hz destekli televizyonuma bağlayıp oyun oynuyorum ama görüntüde FPS'yi 60'a sabitlememe rağmen çok ciddi yırtılmalar oluyor. Monitörde böyle bir sorun yok ama televizyona bağlayınca ciddi yırtılma oluyor. Yardımcı olur musunuz?
  2. Y

ps5 için 7.1 ve 1000-1700 TL bütçe kulaklık önerisi

selamlar herkese.aktif bir PS5 kullanıcısıyım ve 7.1 olan,sesi kaliteli olan aynı zamanda ps5te bu özelliklerin sorunsuz çalıştığı bir kulaklık arıyorum.aklımda bir kaç model var ama emin olamadım.önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  3. Y

Ekran Kartım Sağlıklı mı?

Arkadaslar merhaba.MSI GE66RAIDER RTX 3070 LAPTOP KULLANIYORUM.Kartı funmarkta 22 dakika 1080Pde test ettim.Sonuçlar ekran fotoğrafında gözüktüğü gibi.Max 88 derece gördü.Herhangi bir sorun var mı?
  4. Y

Vantilatör ile Laptop soğutma bilir miyim?

Herkese merhaba Arkadaşlar rtx 3070 model ekran kartına sahip bir laptop la düzenli mining yapıyorum tam gün olarak.Laptop 64M/h'ta 61 veya 62 derecede çalışıyor ve bende bunu düşürmek istiyorum ama soğutucu almak saçma geldi çünkü zaten laptopun alt fanları dışarıyı görecek şekilde dik...
Geri