Arama sonuçları: *

• Users: Nythrus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nythrus

Cloud 3s cızırtı sorunu

arkadaşlar bugün farkettiğim bi olay kulaklıkta cızırtı yoktu cızırtı yapmaya başladı.Microsoft store dan indirdiğim ngeunity ile mi ilgili acaba dedim kaldırdım ama sorun çözülmedi.Bazı yerlerde usb dongle ı 2.0 a takınca düzelir diyenler olmuş denedim ama yine olmadı.Beta driver ı kaldırdım...
  2. Nythrus

RDR 2 SOCİAL CLUB ERROR CODE :4

ARKADAŞLAR BEN BU OYUNA YAKLAŞIK 1 HAFTADIR UĞRAŞIYORUM SORUNUMU BELİRTEYİM FSR 3 MODU YÜKLEMEK İSTEDİM OYUNA KURDUĞUM MODLARI SİLEREK DENEDİM GENE ATIYOR FSR 3 MODUNU SİLDİM ROCKSTAR SOCİAL CLUB ERROR CODE :4 DİYE BİR SORUN ORTAYA ÇIKTI ÇÖZEMİYORUM ÇOK ARAŞTIRDIM ÇÖZÜM BULAMADIM YARDIM EDİN.
  3. Nythrus

fn tuşu basınca 45 spamlıyor 4ve5 e basınca yazmıyor

arkadaşlar klavyem gamepower calypso red switch.Bundan 2 gün önce oyun oynarken bi anda 5 tuşu çalışmamaya başladı.Oyunda smoke atma tuşum olduğu için çokça kullanıyorum.Çözmeye çalıştım ama yapamadım.Dün gece de 4 tuşu çalışmamaya başladı 4 tuşu da bomba tuşu.oyun zehir oldu...
  4. Nythrus

3300 tl monitör tavsiyesi

Arkadaşlar 1 2 haftaya 144gz veya 165 Hz e geçicem 75den.Piyasada 3000tl bandında birsürü monitör var hangisine güvenip alıcağımk bilemedim.Ben eski oyunları grafikli oynuyorum, kardeşim rdr2 valorant oynuyor.Bu oyunlara göre sanırım en iyi tercih IPS panel monitör.Bana maks 3300 fiyatına IPS...
  5. Nythrus

Cayma bedeli öder miyim?

Arkadaşlar TTNet 16mbps 195tl paket var fiyatı çok pahalı haketmiyor değiştirmek istiyorum ama 12 aylık taahhüt yenilendi 13 Ocak da.Şuan 3.ayındayım paketin.Cayma bedeli çok çıkacağı için aklıma şu geldi.Ben bu 12 aylık taahhüt ü 24 ay a uzatsam 1 ay kullansam sonra hiçbir sebep göstermeden...
  6. Nythrus

Ne kadar cayma bedeli öderim?

TTNet in 16mbps adsl2+ internetini kullanıyorum.Ekim 2022 ye kadar en fazla 96tl gelen fatura Kasım ayı 210,Aralık ayı 370,ocak ayı 447tl,geçen ay 310tl gelmiş.İnternet zaten yavaş,bu son olanlar iyice kendinden soğuttu.13.01.2023 de 1 senelik taahhüt yenilenmiş habersiz.447tl olan faturada...
  7. Nythrus

5600xt mi 1660s mi hangisi?

Abiler bende şuan 1660s var.5600xt ile takaslamak istiyorum.5600xt 1660s den iyi midir?Nvidia tarafında rakibi hangisidir?Videolara baktığım kadarıyla 2060-2060s arası bir güçte ama bazı oyunlarda 2060 veya 2060s 10 15 FPS fark atıyor.1660s den 5600xt ye geçmeye değer mi? Kardeşim rdr2 oynuyor...
  8. Nythrus

Kayıt yenileme ile ilgili

Arkadaşlar konu dışı ama sormam gerek.Üniversite yi bu sene başında kazandım ilk dönem bitti yarın dersler başlayacak daha 2.dönem harcını yatırmadım.Kayıt yenileme dedikleri bu harç yatırma olayı mı?biyerde okudum harç yatıramazsak o dönemin derslerine katılamıyormuşuz.Doğru mu emin olamadım...
  9. Nythrus

Yardım Undervolt dan sonra hata veriyor.

Dostlar geçen günlerde zotac 1660s aldım.Diğee modellere göre ısısı fazla o yüzden undervolt nasıl yapılır araştırdım ve yaptım.Isı farkı 10 derece kadar fark ediyor.Deneye deneye en son 787 mv de 1785 MHz ayarında kullandım.Sabah GTA sa de,prototype,Wolfteam oynadım kapanma,hata verme...
  10. Nythrus

Çözüldü✓ Yardım edin Nvme M2 gözükümüyor

B450m h anakartım var bugün 500gb nvme M2 SSD geldi taktım ama depolama olarak gözükmüyor bilgisayarım da.Biosta başlatma disklerinde 500gb diye gözüküyor ama yok SSD görmüyor.Aygıt yöneticisinde var ama kullanamıyorum.Ne yapmam lazım yardım edin. 1671815105 Sizin gibi grubun ben taa *****...
  11. Nythrus

Yardım Hangi chipset sürücüsünü yüklemem gerek?

Abiler sonunda b450m h anakartım geldi.Kardeşim valorant oynarken bi anda mouse çok yavaş hareket ediyor ve sistem donuyor.Driver update yapayım dedim ve AMD bios driver ı buldum.Şimdi sitede son bios driver 08.04.2022 ama bendeki 08.03.2022 aynı ama biri 1 gün önde.Bunu güncellemek gerekir mi...
  12. Nythrus

Öneri 3200mhz de kullanabilir miyim?

Abiler Allah izin verirse b450m a pro Max alıyorum r3 3100 işlemci için ram olarak da Kingston fury beast 2x8 3200mhz ram sipariş ettim.Sorum şu bazı yerlerde işlemci nesiline göre alınabilecek MHz değeri değişiyormuş.Ben r3 3100 işlemci ile 3200mhz ramleri tam performansı ile yani 3200mhz ile...
  13. Nythrus

50tl fark için değer mi?

Arkadaşlar sistemimi komple yeniliyorum ama 2x8 ram alcak param yok o yüzden bir süre 8gb ram ile idare edicem.Sorum şu param da pek fazla yok 460 küsür TL ye goodram in 3200mhz cl16 ram i var ama 50 TL fazlaya Kingston fury beast aynı değerlere sahip ram i var.Aradaki 50 60 TL için değer mi...
  14. Nythrus

Yardım Overclock u bi beceremedim.

Abiler z77 i7 2700k var muhtemelen gtx1660s alıcam buna darboğazı biraz da olsa azaltması için 200 300 MHz overclock yapmaya çalıştım ama bir türlü olmadı.Videoda adam CPU core ratio yu kaça çıkarıcaksa onu yapıyorum(44 45 yapmak istiyorum)oraya kaydediyorum F10 la çıkıp bilgisayarım özelliklere...
  15. Nythrus

Öneri İade kabul etmiyor ne yapayım

Z77 aldım işlemci için geldi ürün taktık fanlar 1 saniye dönüyor duruyor başka hiçbir şey yok.Bilgisayar ne açılıyor ne de fanlar dönmeye devam ediyor.Birsürü şey saydı şunu yap bunu yap hepsini yaptım değişen bir şey yok.Dün gece iade için yazdım çalışmıyor yani bozmadım da kendi işlemcimi...
  16. Nythrus

Yardım Bilgisayar açılmıyor yardım

Z77 anakart almıştım dün geldi kargodan gece montajladım ama bilgisayar açılmıyor.Sadece egzoz fanı dönüyor 1 saniye sonra duruyor işlemci fanı da dönmüyor.video atayım anlayın derdimi moralim bozuldu. 1669440098 Power tuşundan bi süre sonra güç almıyor elle yapınca da böyle neresi arızalı bilen...
  17. Nythrus

Yardım Z77 i7 2700k montajladım açılmıyor yardım edin

Az önce de açtım ama bakan olmadı bana yardım edin nolur reset sw kablom yok ondan açılmıyor olabilir mi diğer kabloları taktım ama açılmıyor yardım
  18. Nythrus

Yardım Z77 montajladım şimdi ama açılmıyor

Z77 almıştım bugün geldi kargodan.Şimdi kabloları taktım doğru taktığımı düşünüyorum ama açılmadı.Kasa da reset sw yazan kabloyu bulamadım o yüzden takamadım.Kasa açılmıyor.Hdmı onboard dan takınca görüntü geliyor ama tuşa basıyorum hiçbirşey yok.İnşallah bozulmamıştır bana yardım edin...
  19. Nythrus

Rx570 i olan var mı?

Elinde 1000 1500 TL arasına verebilecek rx570 olan var mı? Varsa mesaj yazsın.
  20. Nythrus

Yardım Hangisi 1650 mi rx570 mi?

Kafama takıldı arkadaşlar toplamda 2000tl civarı para elime geçecek.Kart karşılaştırmaları izlerken Abdullah abinin amd kartlar niye tercih edilmiyor videosunu izledim kafam karıştı.Palit marka 4gb 1650 mi alayım pulse ıtx 4gb rx570 mi alayım diye düşündüm.psu illaki değişcez ama hangisi az güç...
Geri