Arama sonuçları: *

• Users: Gorfo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gorfo

100 TL OYUN ÖNERİSİ ?

Steam yaz indiriminden siz olsanız hangi oyunları alırdınız
  2. Gorfo

XFX RX 6900 XT SPEEDSTER MERCH319 16GB 17.172,45 TL

https://www.trendyol.com/xfx/rx-69xtatbd9-rx6900xt-speedster-merc319-16gb-gddr6-256bit-3xdp-1xhdmi-pci-e-4-0-ekran-karti-p-153848680?boutiqueId=607187&merchantId=106248&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_li...
  3. Gorfo

850w sfx psu önerisi ?

Soru başlıkta
  4. Gorfo

PROJEKSİYON CİHAZI ÖNERİSİ ?

Arkadaşlar belli bir bütçe belirtemiyorum fiyatları hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim terasıma salıncak aldım ve birkaç mobilya peri led de alacağım maç ve film izlemek için projeksiyon cihazına ihtiyacım var çok uçuk fiyatlarda bişey de olmasın ama görüntülü kalitesini ve ses kalitesi iyi...
  5. Gorfo

Teras İçi̇n Aksesuar Öneri̇leri̇ ?

Arkadaşlar terası nasıl süslendirebilirim nasıl lüks havalı hale sokabilirim salıncak aldım aklıma başka bişey gelmiyor varsa önerileriniz bekliyorum :) 1649698984 Yardımcı olabilecek yokmu dostlarım
  6. Gorfo

Yardım Aliexpress KES ONU! Kampanyası Yardımlaşma

Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_m0b6J0E 1648866789 Yokmu birkaç babayiğit yardım edecek
  7. Gorfo

İmdat Bu Şarki Kafamdan Çıkmıyor!

Şu şarkıya Instagramda keşfette denk geldim hiç tam dinlemedim baştaki kısmı kafamın içinde dönüp duruyor 2 gündür çıkmıyor yardım edin lo
  8. Gorfo

Çözüldü✓ RTX 3080 VS RX 6900 XT

İkisi arasında kaldım kartlar hakkında bilgim var çoğunluk ne düşünüyor onu merak ediyorum siz olsanız hangisini alırsınız neden cevaplar için şimdiden teşekkürler
  9. Gorfo

Bi̇lgi̇sayar/Çalışma Masasi Öneri̇si̇ ?

Bilgisayar masası lazım büyük olursa iyi olur sağlam bişey arıyorum arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
  10. Gorfo

MAX 6000 TL anakart önerisi

Dolu dolu paket anakart önerisi istiyorum sizlerden dostlarım Max 6000 TL AM4 soket
  11. Gorfo

BİLGİSAYAR VE ODAYI GÜZELLEŞTİRME ÖNERİLERİ ?

Arkadaşlar ben kendim bilgisayar topluyorum RGB li fanlar klavye mouse vs şerit ledler haricinde neler kullanılabilir siz neler kullanıyorsunuz veya almak istiyorsunuz oda şıkır şıkır gözüksün istiyorum hangi süslemeler var yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum
  12. Gorfo

AT. MADRİD MAN UTD MAÇINI NERDEN İZLEYEBİLİRİM

Beyler fakir fukarayım exxen aboneliğim yok hile hurda linki rica ediyorum tenk yu şimdiden
  13. Gorfo

İPHONE 13 BU FİYATA ALINIR MI ?

Herkese merhaba telefonum perte çıktı yeni telefon almak zorundayım benim kendi düşüncem şuanki şartlarda orta seviye bile denilmeyecek telefonların 5000 tl olduğu ülkeden iphone fiyatları gözüme Maalesef ki çok gözükmüyor. Bu çok üzücü ama elimizden bişey gelmiyor bir telefondan beklentim...
  14. Gorfo

İPHONE 11 ALINIR Mİ ?

Arkadaşlar şuan elimde Samsung'un bir modeli var 3-4 senedir kullanıyorum artık Apple a geçmek istiyorum 9700 civarlarında şuan kuponla vs 9000 TL ye yakalayabilir miyim yoksa önerdiğiniz başka bir telefon varmı ayriyeten iPhone 11 kullanıcılarından telefonları için detaylı kullanım yorumu...
  15. Gorfo

2500 TL 6× kasa fanı önerisi

Max f/p 6 adet kasa fanı önerisi
  16. Gorfo

DDR4 MÜ DDR5 Mİ ???

2-3 sene önce sistemi sattım şuan ps5 im var önümüzdeki aylarda veya yıllarda bir sistem toplayacak olsam ddr4 mü yoksa 5 mi toplamalıyim aradaki fiyat farkına değer mi güncel sistem daha mı iyi olur bilgili güzel düşünceler içeren yorumlari dinlemek isterim
  17. Gorfo

OYUNCU MASASI TAVSİYESİ ?

Bu bütçeye en iyi f/p masayı almak istiyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  18. Gorfo

AMAZON JP UYGUN FİYATLAR ?

Ekran kartındaki uyguna gelen fiyatlar başka PC bileşenlerinde de oluyor mu arkadaşlar
  19. Gorfo

6× 120mm fan önerisi

Arkadaşlar kasaya 6 adet 120mm fan alacağım en serin en sessiz performanslı RGB li fan önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler 1642759793 Yokmu bilgili deneyimli biri
  20. Gorfo

CORSAIR 4000X vs. CORSAIR 465X vs. GamePower Warcry

https://www.hepsiburada.com/corsair-cc-9020133-eu-4000x-cx750f-psu-icue-rgb-tempered-cam-bilgisayar-kasasi-p-HBCV000004VIBF?magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail...
Geri