Arama sonuçları: *

• Users: Ercan Bey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ercan Bey

60 Bin TL Monitör Dahil PC Arıyorum Yardımcı Olur Musunuz?

Merhaba arkadaşlar. 60 K bütçem var. Maalesef üzerine koyamam. Monitör dahil nasıl bir sistem toplayabilirim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
  2. Ercan Bey

Sistem Yükseltme İçin Yardım

Merhaba dostlar, yıllar önce APU sistem kurmuştum ve bir kaç yıldır kullanmıyordum depoda tozlu raflardan buldum. Kasa içeriğini alta belirteceğim. Amacım Çok fazla masraf çıkarmadan yükseltmek. Güç kaynağı ve anakarta göre darboğaz yapmadan yükseltebileceğim öneriler lazım. Şuan kasada...
  3. Ercan Bey

50k Android Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar, annem için telefon bakıyorum. Genel amacı iş için olacak, kamerası da iyi seviyede olursa iyi olur. Bu bütçelerde önereceğiniz ne olur?
  4. Ercan Bey

Bu Laptop Alınır mı?

https://shbd.io/s/xJceemyV
  5. Ercan Bey

Bu Site Güvenilir Mi

https://pikselpazar.com/yil-sonu-kampanyasi/?utm_medium=paid&utm_source=ig&utm_id=6914281467436&utm_content=6914281467636&utm_term=6914281467836&utm_campaign=6914281467436&fbclid=PAdGRleAPA4HBleHRuA2FlbQEwAGFkaWQAAAZJ25AmnHNydGMGYXBwX2lkDzEyNDAyNDU3NDI4NzQxNAABpwD9SsaHx-a-FzAM-25Ga8t1TFANwp65btcA...
  6. Ercan Bey

Onvo 65” TV Alınır Mı

https://www.pttavm.com/onvo-65ovf5000aq-frameless-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-google-smart-qled-tv-p-1391406577?ref=akakce&v=1.47.8 Biraz piyasa araştırması yaptığımda F/P ürünleri ile Onvo dikkatimi çekti. Sizce bu TV alınır mı?
  7. Ercan Bey

2K Civarı Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Gaming laptobum için mouse arıyorum 2-2.5k bandına çıkabilir. Kablolu tercihim olur.
  8. Ercan Bey

50k Civarı Gaming Laptop Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. 50k ya kadar alabileceğim en mantıklı laptopu tavsiyelerinizle almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  9. Ercan Bey

IPad Air 4. Nesil Alınır Mı

Merhaba arkadaşlar. Küçük kardeşim Pubg delisi ve doğum günü hediyesi olarak tablet almayı düşünüyorum. iPad’in bu modeline denk geldim. Sizce alınır mı? Veya bu fiyata başka alternatifler olur mu?
  10. Ercan Bey

60k bütçeye sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, monitör ve diğer ekstralar için ayrı bir miktar para ayırdım, bu bütçe sadece kasa için. Genel olarak oyun oynayacağım ama render yapmam gereken durumlarda olacak. O yüzden Nvidia kartlı sistem tercihim olur. Uzun zamandır pek bilgisayar piyasasına bakmadım ama amd tarafından...
  11. Ercan Bey

300-350k arası motor tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 350ye kadar bütçeyi ayarlarım. İkinci el de sıfırda olabilir. Ama ikinci el daha öncelikli çünkü sıfır fiyatlar abartı fazla. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  12. Ercan Bey

4-6k arası tablet önerisi

Merhaba arkadaşlar, küçük kardeşim için tablet bakıyorum. Pubg oynamayı seviyor. Bu bütçelere pek olur mu bilmiyorum ama oyuna uygun olursa sevinirim. Teşekkürler
  13. Ercan Bey

Ekran Kartı - Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Yıllar önce kurduğum 3400g apu sistem artık hiç bir işimi görmüyor. Bu yüzden sistemde değişiklik yapacağım. Elimde Corsair Spec Delta Kasa ve Corsair 550w bronze psu var. Psu darboğaz yaptırmadan çalışacak en iyi parçaları arıyorum. Desteklerinizi bekliyorum.
  14. Ercan Bey

Öneri 3-5 K Arası Kask Önerisi

Merhaba arkadaşlar bütçem en fazla 5 E çıkabilir.
  15. Ercan Bey

Öneri Cf Moto 250 SR Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar bayiden sıfır cf moto 250 sr almayı düşünüyorum(170.000 TL) Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerimi aktarabilir mi? Alınmaz diyorsanız bu fiyatlara ne alınabilir?
  16. Ercan Bey

Yardım 180-200 K Arası Motorsiklet Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 180-200 k bandında motor arıyorum. İkinci el olabilir. Boyum 1.70 olduğu için yüksek motor olmaması lazım. Teşekkürler.
  17. Ercan Bey

Bu fiyata Bu sistem sizce iyi mi

Asus dual rx6650 xt Ryzen 5600 Msı b550 a-pro Xpg 3200 8x2 Wd green m2 ssd 480 gb Rampage platino 600w Acer nitro vg242yp 165hz 1 ms ıps Toplam 18.000 TL Sistem ikinci el arkadaşlar 18 aylık sistem sadece monitör 8 aylık
  18. Ercan Bey

2000 TL ye İphone Kalıcı İmei Attığını İddia Eden Sayfa

Arkadaşlar merhaba, instagramda bir sayfa var ve iOS cihazlara 2000 TL gibi çok düşük ücretlere kalıcı imei attığını iddia ediyor. Sizce doğru mu? Böyle bir şey olabilir mi?
  19. Ercan Bey

30k Bütçeye Sistem Önerisi Monitör Dahil

30 K bütçe var arkadaşlar yardımcı olur musunuz
  20. Ercan Bey

1500 TL kulaklık önerisi

1000 tl kulaklık önerisi
Geri