Arama sonuçları: *

• Users: Qwerty
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Yaz İçin Klima Önerisi

40m2 salona takmak için klima arayışımız mevcut yaz sıcakları başlamadan yoğunluk olmadan taktırma niyetindeyiz fakat klimalarla ilgili o kadar çok kötü yorum var ki bir türlü karar veremedim. Bütçemiz 25.000 - 40.000 TL arası. Yer İstanbul bu arada Şimdiden teşekkür ediyorum
  2. Q

EA FC26 Açılmama sorunu

Merhabalar, Steam üzerinden Oyunu başlattığımda yarım pencerede açılır gibi oluyor siyah ekrana düşüp oyun kapanıyor. Sorunu yaşayan çözümünü bilen var mıdır? Türkçe spiker var diye alalım dedik serinin en hatalı oyunlarından birine denk geldim galiba
  3. Q

EA FC 26 oyun içi hata

R5 7600 işlemci ve rx 9060xt ekran kartı mevcut. Rivals maçlarında bazen son düdük çaldıktan sonra bile ultimate teamden atıyor bu şekilde sayısız maçı kaybettim internetimden kaynaklı sanıyordum ama internetimde herhangi bir problem yok. Aynı sorunu yaşayan yada sorunun çözümünü bilen var mı ...
  4. Q

FC 26 Almalı mıyım ?

FC 26 almak istiyorum ama çıkmadan önce standart versiyonu alırsam herhangi bir ekstrası var mı ? Yada kasımda indirim olursa diye beklemeli miyim ?
  5. Q

S24 ULTRA vs S25+ hangisi alınır

Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar sizce hangisi tercih edilmeli s25+ 49.000 TL fiyatı var 24 ultra 54.000 TL gibi bir fiyatı var şimdiden teşekkürler
  6. Q

30K ya kadar hazır sistem önerisi

Başlıktaki gibi herhangi bir marka takıntım yok en performanslı ve uzun süre götürebilecek kasayı arıyorum. Bütçeyi daha fazla arttıramam. Şimdiden teşekkür ediyorum
  7. Q

Lenovo Legion M300s alınır mı ?

Soru başlıktaki gibi https://www.beko.com.tr/gaming-mouse/lenovo-legion-m300s-mouse-beyaz-hobi---oyun-gaming-urunleri?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=beko_perf_gen_gen_Akakce-Listeleme_fiyat-karsilastirma_akakce_list_cpa_alwayson&v=1.7.3 Beyaz renk olması ve kronik problemi...
  8. Q

Termal padleri değistirmelimiyim?

Ekran kartımın hotspot sıcaklığı 100lerin üzerine çıktığı için kartı açmaya karar verdim termal padlerin durumu içler acısı gibi duruyor bu işten anlayan arkadaşlardan destek isteyeceğim termal pedleri ve macunları değiştirmeli miyim? Termal ped ve macun tavsiyesi alabilir miyim? Teşekkür ederim...
  9. Q

850W Ve üzeri psu önerisi

Merhaba arkadaşlar, Sistemim full yükte çalıştıran oyunları oynarken bir süre sonra kapanıyor. Tahminimce psu ısındığı için güç yetmiyor ve kapanıyor. MSI A750GL güç kaynağım var. 6900xt ve r5 7600 işlemci 32gb ram 360mm sıvı soğutma 7fanlı kasa vs. vs. 850W alsam yeterli olur mu yoksa üzerini...
  10. Q

Tam modüler güç kaynağına farklı kablo takılır mı?

Beyaz kasam var, 750w psu var ve sisteme yetmiyor. 850w ve üzeri almayı düşünüyorum ama beyaz renkteki güç kaynakları çok farklı fiyatlarda. Güç kaynağı kasadan gözükmüyor zaten. İnternetten alacağım modüler psu kabloları uyumlu olur mu yada olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Güç kaynağı...
  11. Q

Sistem bir anda siyah ekran oluyor

Sistemim R5 7600 msi pro a620m 6900xt 32gb ram Oyun oynarken belli bir süre geçtikten sonra ama tamamen rastgele bir zamanda bazen yapmayadabiliyor ekran siyah oluyor yaklaşık 10 20 saniye sonra anakartta cpu ve ram ışığı yanıyor sonra ben tuştan kapatıp açana kadar açılmıyor. Sebebi ne...
  12. Q

Patriot p220 ssd alınır mı

https://amzn.eu/d/9qOF7XM 2 tb lik olan vergi ile birlikte 2700 civarına geliyor bunu almak mantıklı mı uzun süre götürür mü ? Yada yerine tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa değerlendirebilirim. Teşekkürler şimdiden
  13. Q

ARGB Kasa hakkında yardım

Merhabalar öncelikle, https://www.vatanbilgisayar.com/pb-pv005bw-sea-view-usb-3-0-atx-7-x-argb-fanli-beyaz-kasa.html linkteki kasadan fanlarında ARGB özelliği var diye almıştım fakat fanlar sadece kasa üzerinden tuş ile değişebiliyor o da sabit kalmıyor renkler sürekli değişiyor. Bu özellik...
  14. Q

Argb kablo bağlantısı hakkında yardım

Elimde tutarak gösterdiğim fanların kablosunu 2. Fotoğraftaki jrgb1 kısmına nasıl takabilirim, hangi dönüştürücüden almam lazım bilgisi olan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler
  15. Q

360mm beyaz sıvı soğutma tavsiyesi

İyi akşamlar herkese, Am5 uyumlu 360mm beyaz sıvı soğutma arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz kronik sorunu olmayan modeller çok iyi olur. Bütçem max 3500
  16. Q

6900XT Ekran Kartına 750 w Yeterli olur mu

Öncelikle mehabalar, İ5 11400f işlemci 750w Msi A750GL psu mevcut. Xfx 6900xt için yeterli olur mu ?
  17. Q

İ5 11400F İşlemcim anlık takılma yapıyor.

Merhaba arkadaşlar, Şöyle bir problemim var; İşlemcim i5 11400f b560m anakartım var yaklaşık 1 ay önceye kadar sorunsuz ve powerlimit açık şekilde kullanıyordum. 1 ay önce windows 11e geçmek isterken 1 2 ayarı karıştırdım muhtemelen sonrasında bios pilini çıkartıp geri taktım windows 11'ide...
  18. Q

Monster monitör alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a32-v1-3-32-inc-qhd-2560x1440-165-hz-1-ms-ince-cerceve-hoparlorlu-curved-oyuncu-monitoru-p-HBCV00004E6DDJ?magaza=Monster%20Notebook&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.42.7 Merhaba arkadaşlar...
  19. Q

Tüketici haklarımı nereden öğrenebilirim

Herkese merhabalar öncelikle, Geçen yıl itopyadan https://www.itopya.com/philips-momentum-spk8605-g605-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u12597 klavyeyi indirimde 200 TL'ye almıştım. 3 hafta önce klavye bozuldu garantiye yolladım. Değişim kararı çıktı ellerinde olmadığı için başka...
  20. Q

EA Anti cheat hizmeti bir hatayla karşılaştı. Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar konu başlıkta yazdığım gibi bu hatayı alıyorum ve fifa 23'e giriş yapamıyorum. İnternette olan çözümleri yönetici olarak çalıştır vb. herşeyi denedim. windows 10
Geri