Arama sonuçları: *

• Users: Emreyey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emreyey

Realtek Audio Console Hangi aygıtı taktınız hatası

Arkadaşlar 2 gün önceye kadar bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu. Kulaklıktan ses gelmemeye başladı ve kulaklığın bozulduğunu düşünüp yeni bir kulaklık aldım. Fakat anladım ki sorun bilgisayarda. Realtek Audio Console Hangi aygıtı taktınız ? diye bir şey çıkıyor sağ altta sürekli. Kulaklığı...
  2. Emreyey

MONİTÖRÜME GÖRÜNTÜ GELMİYOR

İşten gelmiştim pcde hiçbir sorun yoktu açık bırakmışlar yemek yedim o sıra uyku moduna almış kendini daha sonra ekran gelmedi. Tekrar başlattım yine aynı şey ekranda hiçbir yazı çıkmıyor kasa çalışıyor. İşlemci fanı kasa fanı ekran kartı fanı her şey çalışıyor fakat görüntü yok. Bios pilni...
  3. Emreyey

RX 570 sürücüsünü kurduğum zaman görüntü gelmiyor

Arkadaslar rx570in driverini indirdim devama falan bastim sanirim fabrika ayarlarını sıfırladım ekran kartinin yeniden baslattim fakat görüntü gelmiyor sebebi nedir nasıl düzelir lütfen yardım edin 1608827824 Monitör siyah ekranda kaldı
  4. Emreyey

MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Arkadaşlar foruma baktım çok konu var ama çözüm göremedim. Sorun ilk olarak 1 ay önce basladi. Bilgisayarın tozunu almak icin bütün kabloları vs söktüm(bilgisayarın içini açmadan) ve temizledim. Daha sonra takıp çalıştırdığımda görüntü gelmedi. Hdmi anakarta takıp daha sonra ekran kartına...
  5. Emreyey

Yaz ayı sistem ısınma sorunu?

Arkadaşlar malum yaz geldi. Sistem haliyle ısınıyor biraz. Ben de Antalyada yaşıyorum bu gün 43 dereceydi hava. Bi nebze olsun nasıl rahatlatabilirim bilgisayarı. 250tl falan bütçem işlemciye fan mı alsam bi yardım etseniz R5 2600 Msi armor Rx570 8gb
  6. Emreyey

Monitör no signal hatası

Arkadaşlar benim bilgisayar açılırken 2 saniye no signal yazısı geliyor ve açılıyor. Kapanırkende aynı şekilde kapanmadan 2 saniye no signal yaziyor ve sonra kapanıyor. Bu normal mi yoksa bir problem mi var? Nedeni nedir?
  7. Emreyey

Ethernet kablosu

Arkadaslar bu bi sorun degil aslinda ama konuyu nereye acacagimi bilemedim. Ethernet kablosunu modeme ve bilgisayara takınca başka yapmam gereken bir şey var mı? Yoksa direk bağlantı oluyor mu? (Kabloyu yarın alıcam)
  8. Emreyey

Vatan bilgisayar kargo

Arkadaşlar 22sinde ilk defa sipariş verdim ama hala siparişiniz onaylandı yazıyor. Sokağa çıkma yasağı yüzünden mi böyle?
  9. Emreyey

2600x ve 3500x fiyatı aynı neden?

Neden böyle arkadaşlar. Aralarında hiç fark yok mu. 2side tray ve stok fanları ile birlikte geliyor
  10. Emreyey

2600x'ten sonra en iyi işlemci

Evet 2600xten sonra alabileceğim en iyi işlemci hangisidir Ekran kartım Msi rx570 armor (lütfen 1600 al demeyin ileriye dönük düşünüyorum seneye ekran kartını değiştiricem) 3600 içinde ayrı bir soğutucu lazım sanırım onu da geçelim
  11. Emreyey

2600x yerine 2600?

Arkadaşlar uygun fiyata 2600x bulamiyorum corona sebebiylede zor bulurum diye düşünüyorum onun yerine 2600 alsam olur mu Msi rx570 8gb Crucial 8x2 3000mhz Gigabyte b450m s2h 3200mhz Crucial bx500 480gb Sistem bu şekil. 1600 daha f/p olur ama nedense 2600 istyorum olur mu bu sisteme
  12. Emreyey

R 5 2600x vs R 5 1600 12nm

Arkadaşlar ben parçaların hepsini aldım 2600x siparişi vermiştim hepsiburadadan fakat satici kargoyu iptal etmiş. Ve şu 1 haftadir 2600x bulamıyorum uygun fiyata. Bu işlemci bitmiş ülkede neredeyse :D 1600ü herkes çok övüyor ama arasındaki farklar neler bir türlü anlamadım. Sonuçta daha düşük...
  13. Emreyey

Tray işlemci alınır mı?

Malum dolar uçtu. Tray işlemci alınır mı? Stok fanıda var. Bildiğim kadarıyla tray işlemcinin normalinden tek farkı kutusuz olması doğru mu
  14. Emreyey

Teknobiyotikten işlemci alan var mı?

Dostlar ben 1 hafta önce hepsiburadadan ryzen 5 2600x söyledim fakat satıcı bir türlü kargoya vermeyince iptal ettim. Araştırmalarıma göre en uygun teknobiyotikte bu işlemci. İşlemci stok fanı ile birlikte kutuda mı geliyor yoksa fansız mı geliyor? Bilgisi olanlar cevap verebilir mi
  15. Emreyey

R5 2600X RX570'li Sistem nasıl?

Sonunda parçaları sipariş ettim işlemcide yolda geliyor. Sizce sistem nasıl? Seneye ekran kartını değiştirebilieim belki Ryzen 5 2600X MSİ RX570 8GB Gigabyte B450M S2H 3200 MHz Crucial Ballistix Sport Gray (8x2) Crucial BX500 480GB Ssd Corsair Spec Delta 550W 80 Kasa Bütçe dahilinde iyi mi...
  16. Emreyey

Monitörü laptopa bağlama?

Arkadaşlar az önce monitörüm geldi markası viewsonic vx2458-c-mhd Ve bunu kasa gelene kadar laptopa bağlamak istiyorum. Bi tek hdmi taktim ama no signal yazisi geldi. Baska kablo mu lazim? Bilen biri ayrıntılı anlatabilir mi? 1586855209 Laptop 144hz desteklemediği için olabilir mi?
  17. Emreyey

Hepsiburada Kargo Sorunu

Hepsiburadadan 10 Nisan aksam 6.30 7 gibi Monitör ve ekran karti aldım daha kargoya bile verilmedi böyle gözüküyo. Hep geç mi geliyor yoksa sokağa çıkma yasağı oldu diye mi böyle oldu? alışveriş yapan oldu mu? Hele ekran kartının kargo zamanı 20 Nisanda verilecek 27de gelecek şeklinde
  18. Emreyey

En ucuz 144hz f/p nasıl?

https://ty.gl/yskpajauh Bulabildiğim en ucuz 144hz monitör bu. Youtubede teknobiyotik incelemesini yapmis. Tasarimi falanda hosuma gitti kullanan var mı? İyi mi sizce
  19. Emreyey

F/p hangi ekran kartını seçmeliyim

Dostlar artık sona geldim 3 gün içinde sistemi alacağım inşallah. Fiyat performans olarak aşşağıdaki ekran kartlarının hangisini seçmeliyim MSI Radeon RX 580 Armor 8G OC 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı (2.121TL) Sapphire Pulse Radeon RX 580 8G G5 11265-05-20G 8GB GDDR5 256Bit DX12...
  20. Emreyey

Frisby FB-9320 Nasıl kasa?

Ryzen 5 1600 Rx 580 8gb https://www.incehesap.com/frisby-fc-9320g-600w-80-dahili-psu-lu-usb-3-0-4-x-rgb-fan-midi-tower-gaming-oyuncu-kasa-fiyati-45356/ Bu kasa nasıl sizce psu biraz yüksek kalıyo ama ileriye dönük istiyorum bi tık bütçe max 800
Geri