Arama sonuçları: *

• Users: PokemonTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PokemonTR

30 Adet Forma Alacağım.

Bildiğiniz güvenilir toptancı var mı
  2. PokemonTR

Futsal Ayakkabı Tavsiye

Alışveriş sitelerinde çok bir seçenek bulamadım. Bütçe 1.500
  3. PokemonTR

Halısaha Ayakkabı Önerisi

Hem beton zemin hem de halısahada giymeye müsait esnek, yumuşak, kaymayan ayakkabı önerileriniz var mı?
  4. PokemonTR

Yardım Özel Tasarım Boyutta Baskılı Kutu

Dostlar bana bu kutulardan gerekli ancak benzerini dahi bulamadım. Nerede yaptırabilirim?
  5. PokemonTR

Yemek Sepeti Kuponu Olan Var mıı

Bir şeyler söyleyesim var ama kupon yok
  6. PokemonTR

Boş PDF Dosyası Düzenleme Yardım

Dostlar elimde jpg formatında yuvarlak formda görseller var. Bunları boş bir pdf sayfasına aşağıdaki gibi yerleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  7. PokemonTR

Öneri Çok tatlı duruyor. Bu klavye nasıldır? Membran alternatifi nedir?

https://app.hb.biz/GUp48KqvpNIj 1.000₺ bandında %60-75 membran olarak alternatif nedir
  8. PokemonTR

Tadını En Çok Beğendiğiniz Abur Cuburlar

Bisküvi, kek, cips, çikolata, jelibon, tatlı, tuzlu vs liste yapıp yarın 1.000₺lik alışveriş yapacağım. Piyasada dönen Elvan, Bifa, Tayaş gibi markaların ürünlerinden deneyimleyip ' Waaaaoooaa ' dedikleriniz de olabilir.
  9. PokemonTR

Öneri Ev Tipi Güvenlik Kamerası

Kapımın önünü gösterecek, basit iş görür ufak bir düzenek kurmayı planlıyorum.
  10. PokemonTR

Telefon Önerisi/ En iyi işlemci

Bu bütçede alınabilecek özellikle işlemcisi en sağlam telefon nedir?
  11. PokemonTR

Instagram Canlı Yayın Problemi

Instagram'da herhangi bir sayfa canlı yayında değil ancak sürekli canlı yayındaymış gibi görünüyor. Nasıl çözebilirim? Örneği aşağıda
  12. PokemonTR

Araç İçi Süpürge Öneri

500-600₺ bütçe
  13. PokemonTR

🔥İndirim Loft Sweatshirt İyi Fiyat

https://app.hb.biz/sEqAgcN7l9KR Fiyat gayet uygun, 3 iplik ve şardonlu ürün/ İki adet aldım 750₺ üzerine 150₺ indirim vardı, adedi 310₺'ye geldi. Kişiye özel kupon olabilir.
  14. PokemonTR

Bu Düşüncesiz Nereye Şikayet Edilir?

Apartmanda ortak teras var ancak bir tanesi çıkıp terasa damlama sistemi kurup marul, soğan, barbunya vs ekiyor. Nasıl bir yol izlenmeli? Belediye beyaz masa ya da Cimer ilgilenir mi? Yok ise adliyeye gideceğim .
  15. PokemonTR

Telefon Pil Ömrünü Öğrenme

Android kullanıyorum, pil ömrünün % kaç olduğunu ne şekilde öğrenebilirim? #*#*5864*#*# gibi bir numara tuşlayıp bir şeyler çıkıyor. O yöntem değil, direkt pil ömrünün yüzde kaç olduğunu öğrenme şansı var mı?
  16. PokemonTR

Supangle Yapımı Bilen?

Pastane supanglesinin gizli tarifini bilen var mı? Nedir o evde yapıp da lezzeti bir türlü aynı olmayan pastane supanglesinin olayı?
  17. PokemonTR

En Sağlam İşlemcli Olan Tablet Hangisi?

15 Bin bütçe için düşünecek olursak?
  18. PokemonTR

Evde Dubai Çikolatası Yapacağım Ancak?

Her şey hazır ancak üzerini süsleyebileceğim, çikolatalar için uygun gıda boyası linki bekliyorum. Sıvı kıvamlı olanları denedim çikolatayı tutmuyor. Hangi gıda boyaları kullanılıyor? Gıda boyası şart bu arada, o sarı ve yeşil renk olacak yapışacak boyaya. Bu arada 200 gram maliyeti komple...
  19. PokemonTR

En iyi eritme - kuvertür çikolata hangisidir?

Evde Dubai çikolatası yapacağım. En kalitelisi için link alabilir miyim?
  20. PokemonTR

Kantin Tostundan Yapan Tost Makinesi

Ekmeğin hatlarını şu şekilde güzel kızartan güçlü bir tost makinesi kullanan ya da tavsiyesi olan var mı? Bütçe sınırım yok
Geri