Bisküvi, kek, cips, çikolata, jelibon, tatlı, tuzlu vs liste yapıp yarın 1.000₺lik alışveriş yapacağım. Piyasada dönen Elvan, Bifa, Tayaş gibi markaların ürünlerinden deneyimleyip ' Waaaaoooaa ' dedikleriniz de olabilir.
https://app.hb.biz/sEqAgcN7l9KR
Fiyat gayet uygun, 3 iplik ve şardonlu ürün/ İki adet aldım 750₺ üzerine 150₺ indirim vardı, adedi 310₺'ye geldi. Kişiye özel kupon olabilir.
Apartmanda ortak teras var ancak bir tanesi çıkıp terasa damlama sistemi kurup marul, soğan, barbunya vs ekiyor. Nasıl bir yol izlenmeli? Belediye beyaz masa ya da Cimer ilgilenir mi? Yok ise adliyeye gideceğim .
Android kullanıyorum, pil ömrünün % kaç olduğunu ne şekilde öğrenebilirim? #*#*5864*#*# gibi bir numara tuşlayıp bir şeyler çıkıyor. O yöntem değil, direkt pil ömrünün yüzde kaç olduğunu öğrenme şansı var mı?
Her şey hazır ancak üzerini süsleyebileceğim, çikolatalar için uygun gıda boyası linki bekliyorum. Sıvı kıvamlı olanları denedim çikolatayı tutmuyor. Hangi gıda boyaları kullanılıyor? Gıda boyası şart bu arada, o sarı ve yeşil renk olacak yapışacak boyaya. Bu arada 200 gram maliyeti komple...