Arama sonuçları: *

• Users: Ayet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ayet

Termos Önerisi? Çok Fark Var mı?

1000tl ye termos önerisi var mı? Sabah kütüphaneye götürcem akşama doğru gelcem yani 1 gün sıcak veya soğuk tutsa yeter açıkçası fazladan para vermek istemiyorum Mesela 1.800tl 2 litre stanley var ama daha ucuza başka bir markanın başka bir modeli olursa onu almak isterim...
  2. Ayet

İşte Bulduğum Parçaları Hızlıca Kaça Satabilirim?

Arkadaşlar işte 3 tane bilgisayar parçası buldum sizce bunları kaça satabilirim? Bunlar dışında Corsair PSU var sanırım 450W
  3. Ayet

Sistemimi Kaça Satabilirim Hızlıca

2. El de bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum PC mi yaklaşık 20 günde satmak istiyorum R3 3100 MSI A320m a pro GTX 1660 süper 8x2 16gb Goodram 3200MHZ ram 480GB kioxia sata SSD 128gb mld sata SSD High power 500w 85+ PSU Monitör: dexim h238sg 165hz fats...
  4. Ayet

Bu Takas Teklifi İyi mi?

Sizce adamın verdiği teklifler iyi mi? Bendeki hepsinde kutu falan var
  5. Ayet

1 Yıl Sonra Ücret İadesi Olur Mu?

Herkese merhaba arkadaşlar bir sorundan bahsetmek isityorum kısaca Tablet modeli: Lenovo İdeatab Pro 12.7 Yaşadığım Süreç: Tableti ilk aldığım günden beri aslında ekranda dokunmatik algılama sorunu vardı. Hızlıca yazı yazarken veya ekranda gezinirken dokunmatik bir anda gidiyor, parmağımı...
  6. Ayet

Pny 500gb M2 SSD Kaça Satılır?

Bende 2 tane PNY 500GB M2 SSD VAR Sahibindende HIZLICA kaça satabilirim
  7. Ayet

TİHEK cinsiyet temelli ayrımcılık şikayeti

İyi akşamlar arkadaşlar ben bayrama kadar ve bayramda para toplayıp aquadolphin su parkına gitmek istiyordum sitede böyle bir fiyatlandırma gördüm inanamadim. Araştırınca bunun eşitliğe aykırı olduğunu öğrendim TİHEK e ve Cimere şikayet edeceğim sanırım. Bekar erkeklere aylık 20.000 Bekar...
  8. Ayet

Zack snyder adalet Birliğini sadece kare mi izleniyor?

Ne zamandır izlemek istiyorum ama sürekli kare olduğunu görünce bırakıyorum 2. Dakika da neden böyle her yerde?
  9. Ayet

Babam sıkıntılı videolar izliyor çok etkileniyorum

Ya birde TV den izliyor yotubeden silahlı videolar izliyor, çok fazla siyasi şey izliyor hadi bunlar neyse de. Az önce gittim yüzümü yıkamaya televizyondan şöyle bir ses geliyor "köylere girdiler erkekleri kadınlarınin önünde köyün ortasında zorla soydular her şey göründü bazıları bundan sonra...
  10. Ayet

Zack snyder adalet Birliğini nasıl düzgün tam ekran izlerim?

40 yılını başı film izleyeceğim bu filme özel mi böyle anlamadım hangi siteye girdiysem hep kare formda izletiyor nasıl düzelteceğim ?
  11. Ayet

18 yaş kundura önerisi

18 yaşındayım kundura giymek istiyorum ama amca, dede tarzı değil daha çok old money ama bir türlü bulamadım hepsi ya kürek gibi yada ip incecik. Kunduraya bile karışıyor ailem izin vermiyorlar
  12. Ayet

Hepsijet tekrar dağıtıma çıkacaktır?

Hepsijet bugün dağıtıma çıktı kimse aramadi beni ve saat 15 de "gönderiniz teslim edilemedi tekrar dağıtıma çıkacaktır" diye mesaj geldi saat 6 olmuş bunlar gelmeyecek mi?
  13. Ayet

Havit indirimli kulaklık bu fiyata alınır mı?

Müzik dinlemek için alınır mı? 600tl https://www.havitstore.com.tr/havit-h652bt-anc-bluetooth-katlanabilir-kulakustu-kulaklik-anc-coklu-baglanti-bej1
  14. Ayet

Öneri Bluteeoth kulaklık önerisi

Bütçe 1000 civarı iyi bir müzik kulaklığı var mı kulak içi.
  15. Ayet

Bu fotoğrafları nasıl basit kısa videolara dönüştürüm?

fotoğraflardaki karadeliklerin gerçekçi şekilde dönmesini ve yavaşça yaklaşmasını, uzaklaşmasını falan istiyorum bunları yapabileceğim yapay zeka falan var mı ücretsiz?
  16. Ayet

TV BOX da ulusal kanallari reklamsız izleyebilecegimiz bir uygulama var mı?

İnat TV den atv kanal d falan açıyoruz ondada reklam giriyor. Reklamsız bir porgram vs. Var mı?
  17. Ayet

Bu halimle öğrenci kategorisine gidebiliyor muyum?

Arkadaşlar ben İstanbul'da ki bir etkinliğe katılacağım en ucuz öğrenci bileti kalmış 1250 TL şuan boş olan en ucuz normal bilet 2100TL Ben şuan yks sınavına hazırlanıyorum liseden mezun olalı 1,5 yıl oldu 18 yaşındayım bu halimle öğrenci indiriminden yararlanabilir miyim? Ödeme kısmında...
  18. Ayet

Basit fonksiyon sorusu

Bu sorunun cevabı B şıkkı değil mi? Kırmızı olan h Mor olan g Siyah olan f grafikleri olunca bilgileri sağlamıyor mu? Kafayı yiyeceğim nerede yanlış yapıyorum
  19. Ayet

1500e LogitechG935 alınır mı?

çalıştığım yerde satıyorlar aux ile denedim sesi çok güzel geliyor ve kozmetik olarak mükemmel desem yeridir ama kablosu ve dongle I yok sizce alınır mı? Bu kulaklığın Bluteeoth modu var mı?
  20. Ayet

GeForce Now gerçekten alınır mı?

Ekran kartımı sattım pc yi kaldırdım monitörüm ve tv box ım duruyor işten gelince biraz oyun oynamak istiyorum internetimiz 1000mbps Türk Telekom ama kablosuz ile bağlı olmak zorunda GeForce now bu paketi alınır mı ve sorun yaşar mıyım? Gecikme vs.
Geri