Arama sonuçları: *

• Users: DoguSglm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DoguSglm

Yardım 8 bin TL ye kadar tablet önerisi

Selam aleyküm öncelikle herkese Öncelik ders çalış ka video izlemek için şarjı güzel giden sosyal medya uygulamasında üzmeyecek ara sıra da oyun oynayacak bir tablet arıyorum öncelik 0 olursa güzel tabii ki ama 2. El de koca eli içi uygundur bütçe en fazıa 9 10 bin TL arası olucak bilgili...
  2. DoguSglm

Yardım 3 bin TL kadar akıllı saat

Xiaomi redmi watch 3 modeli ni araştırdım hoşuma gitti ama önemli olan benim için öncelik kalp ritmi ölçeri gerçeğe en yakın ölçen bir saat arıyorum sizlere de danışmak istedim kalp ritmi de sağlık problemleri için
  3. DoguSglm

Sistemim ne kadar eder yardım

Merhaba herkese sistem şu şekilde İ5 12500 32gb 3600mhz ram Asus prime b660 mk anakart Asus dual rtx 3060ti Wdblue sd 570 512gb m2 Ekstra 1tb daha m2 Vento 11 kasa Fsp hypre pro 650w power Msi optix g27cq4p 2k 165hz monitör Monitörü p olmayan modeli ile karıştırmayın lütfen Oyuncu...
  4. DoguSglm

Yardım Akıllı saat önerisi..

Herkese merhaba anneme bir doğum günü hediyesi almak istiyorum ve akıllı saat bakıyorum Aklımda xiaomi watch 3 var telefonu da o marka özellikleri de gayet hoşuma gitti yalnız watch 3 ve watch 3 active diye 2 şey var özellikleri aynı ama fiyatları çok farklı lütfen yardımcı olurmusunuz...
  5. DoguSglm

Öneri Sağlam laptop önerisi

Hocamız laptop alıcam daha çok wörld gibi programlarda çalışıcak şarjı uzun gitsin güçlü donanımalara sahip güzel bir lap top arıyoruz para sıkıntısı yok dendi ama uçmayalım :) şimdi sen elinize sağlık
  6. DoguSglm

10k toplama pc yardım

Arkadaşa sistem toplayacam bazı parçalar 0 bazı parçalar 2. El toplamamıza yardımcı olurmusunuz
  7. DoguSglm

10000tl ye sistem toplama

Arkadaşıma pc toplayacağız bütçemiz 10 bin TL Hem 2. El hemde 0 pc lere açığız link olarak parça parça da atabilirsin Şimdi den teşekkürler 1692037995 Up 1692038489 Up
  8. DoguSglm

Ryzen 5 5500 hangi ekran kartı

Ryzen 5 5500 maximum hangi ekran kartını destekler darboğaz yapmadan
  9. DoguSglm

15.000-20.000 TL Arası Diz Üstü Bilgisayar Önerir Misiniz?

Selam aleyküm öncelikle Bi tanıdığımıza alıcaz Çizim yapıcak autocat programları gibi ahım şahım bir şey istemiyor hani kendini idare etsin ara sıra belki oyun oynar ama genel olarak program çalıştırıcak Elazığ içi 2. Elde olur en iyi özellikler de 0 da olur önerilerinizi bekliyorum
  10. DoguSglm

Valorant hesabım ne kadar eder

Arkadaşım almayı düşünüyor Champions vandal Ejder operatör Özel harekat phantom var K/tac sezon pas var Ortalama kaça satmalıyım
  11. DoguSglm

Bu fiyata bu sistem nasıl

Gaming gen de özelleştirerek almayı düşünüyoruz da sizin de bir fikrinizi alalım dedik Ramlari elimde mevcut olan 16 16 takıcam Kasa ve poweri tam bilmiyorum iyi mi? kötümü diye sizce bu fiyata değer mi daha iyisi toplanır mı
  12. DoguSglm

Bu sistemi daha ucuza toplarmıyız

Arkadaşlar idda ya girdik patronlar la Sistemin aynısını toplamanızı rica ediyorum İntel i713900k Asus z790 Asus helios ATX kasa Asus 1200w platinum power 32gb ddr5 ram 2tb ssd Tam ve ssd yi arttırın
  13. DoguSglm

Fiyat performans beyaz ekipman

Herkese kolay gelsin Kulaklık Klavye Maus Beyaz ve aura destekli olmasını istiyorum bildiğiniz dikkatinizi çeken ekipmanlar varmı 2. El temiz de olur
  14. DoguSglm

Ryzen 5 3500x darboğaz yapmayacak en iyi ekran kartı

Herkese merhaba 2. El bir sistem alacağım Özellikler Ryzen 5 3500x Asus strix r9 380 Asus tom hawk x570 WiFi ana kart 16 GB ram 512 m2 2tb hdd Asus tuf 6 fanlı kasa 7 bin TL ye alınır mı birde
  15. DoguSglm

Sizce bu fiyata bu sistem nasıl

Ryzen 5 3500x 16 ram 512 m2 TB hdd Asus strix R9 380 Asus kasa Asus tuf x570 WiFi ana kart Asus kasa Öndeki ışıklar aura destekli üsteki kumandalı 1679943552 Fiyat 7 bin
  16. DoguSglm

Bilgisayarım ne kadar eder

Şimdi arkadaşlar 1050ti olan ekran kartını rtx 2060 ile değiştirdim ama sistemim. Darboğaz yapıyor diye yükseltmek istedim bu yüzden de bilgisayarımı satıp başka bir bilgisayar almak istedim Ryzen 3 3200g 16gb 3200mhz ram A320m pro ana kart Asus gtx 1050ti 300w power 128gb ssd 1tb hdd Küçük...
  17. DoguSglm

Yardım İşelmcim darboğaz yapar mı

Ryzen 3 3200g 16 ram Rtx 2060 Darboğaz yeriyim arkadaşlar
  18. DoguSglm

Yardım Max 30k uzun süre idare edecek dizüstü bilgisayar

Bi tanıdığım istedi 30 bin TL bütçesi varmış maximum 0 alıcak güçlü bir bilgisayar olsun önerilerinizi bekliyorum 1677843808 Up
  19. DoguSglm

Yardım Valorant hesabım ne kadar eder

Bi arkadaşım almayı düşünüyor ve hiç anlamıyorum 100 150tl dedi bana ama buraya da sormak istedim Champions vandal Ejder operatör Özel harekat phantom Birde k/tac sezon pas
  20. DoguSglm

Bilgisayarım devour açar mı

Diz üstü bilgisayar kullanıyorum 512 m2 8gb ram İ5 8. Nesil Mx110 var arkadaşlar araştırdım bulamadım açar mı açarsa kaç fps açar
Geri