Arama sonuçları: *

• Users: 0zeze
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 0

Redmi Note 14 Pro Vs Redmi Note 15: Hangisi Alınır?

Selamlar, Sorum başlıkta da gördüğünüz gibi. Bütçem normalde 15-20 bin TL aralığında. Ancak telefonu taksitle alacağım için fiyatlar birkaç bin lira arttığından, mağaza fiyatı 21-22 bin TL olan telefonları önermeyin. Çünkü taksitle onlar benim bütçemi aşıyor. Aslında Redmi Note 15 almayı...
  2. 0

Maono Dgm20 İçin Stant Önerisi

Maono DGM20 için fiyat performans stant önerisinde bulunabilir misiniz? Biraz baktımda her bütçeye göre stant var ama benim mikrofonuma uygun olur mu bu konu hakkında bilgim olmadığı için konu açmaya karar verdim. Uygun fiyatta işimi görücek bir şey olsa yeterli.
  3. 0

Wraith Stokları Ne Zaman Yeniliyor?

Selamlar Wraith'den almak istediğim bir iki ürün var fakat stokları yok arkadaşlarıma göre stokların gelmesi uzun sürüyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  4. 0

Gamepower Lunis L60 Alınır mı?

https://www.incehesap.com/gamepower-lunis-l60-27-280hz-0-5ms-fast-ips-fhd-rgb-pivot-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-83712/ Ürün bu arkadaşlar bu monitörü kullanmış olan vesayre varsa kullanıcı yorumu yapabilirse çok sevinirim. Normalde gamepower gibi bir markaya monitör...
  5. 0

27 İnç 1080p Monitör Önerisi

Selamlar, 27 inç, 1080p, IPS panel, minimum 200Hz ve son olarak ölü piksel ya da ghosting gibi sorunlarla uğraştırmayacak bir monitör arıyorum. Maksimum bütçem 6500 TL Bir kaç tane buldum ama çok detaylı araştırmadım bunlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ve varsa farklı önerilerede açığım...
  6. 0

2.000 Tl Bütçede Mikrofon Tavsiyesi

Selam, mikrofon arayışındayım. Birkaç araştırma yaptım, bu bütçeye Maono DGM20 öneriyorlar. Sizin daha farklı önerileriniz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Eğer ciddi fark olacaksa bütçenin üstüne biraz daha çıkabilirim. Oyun oynarken kullanacağım bu yüzden klavye seslerini vs almaması...
  7. 0

Wraith Sense Pro Iem Denildiğin Kadar Kötü Mü?

Merhabalar F/P Kulaklık arayışındayım. Kulak üstü kulaklıkların, ağırlık ve terletme sebebinden dolayı artık almak istemiyorum. Kulak içi alayım keyfime bakayım diyorum ama arkadaş çevremde bu kulaklığı kullanan arkadaşlarımın yarısı övüyor yarısı gömüyor ne yapcağımı bilemedim bana öneride...
  8. 0

F/P 200 Hz, 27 İnç, Ips Panel Monitör Öneris

Merhaba, şu anda ASUS TUF Gaming VG247Q1A model monitör kullanmaktayım. VA panel olduğu ve çok fazla ghosting bulunduğu için bunu yan monitör yapıp yeni bir ana monitör almayı düşünüyorum. İstediğim özellikler: En az 200 Hz, 27 inç, IPS panel ve 0 ghosting olması. Bu özelliklere uyan monitör...
  9. 0

R5 5500 & Arc B580 Sistemi Yeniden Başlatınca Siyah Ekran Kalıyor

Merhaba, yeni ekran kartı aldım; Arc B580. sürücülerini vesaire yükledim ama şöyle bir sorunum var. Bilgisayarı yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor. CSM kapalı, açık denedim, BIOS pilini çıkarıp sıfırlayarak denedim ama çözüm bulamadım, dümdüz çalıştırdığımda bir problem yok bu konu...
  10. 0

Egzoz Fani Alırken Nelere Dikkat Etmem Gerekiyor

Selamlar kasam icin egzoz fani alacağımda her fiyattan var. Bu fani alırken dikkat etmem gereken bir şey var mi ve fp egzoz o önerisinde bulunabilir misiniz
  11. 0

Arc B580 & R5 5600 Sistem Isınıyor

Arc B580 ekran kartını aldım. İşlemcim olan Ryzen 5 5600 boşta 70-75 derece civarında gösteriyor. Uygulama açtığımda birden 95 dereceye fırlıyor ve drop oluşuyor. Sebebi ne olabilir?
  12. 0

Kule Tipi soğutucu önerisi

Merhabalar işlemci r5 5600 için kule tipi fiyat performans soğutucu önerilerinde bulunabilir misini?
  13. 0

RX 6500 XT yerine yeni ekran kartı önerisi

Merhaba, aktif olarak RX 6500 XT kullanıyorum. Tahmin ettiğiniz gibi yetmiyor ve bütçeyi çok aşmadan yükseltmeyi düşünüyorum Alabileceklerim; RTX 3060 Ti - RX 6600 XT - RX 6650 XT. Bu kartların mining durumları vesaire nasıl olur, testlerini nasıl yapabilirim bu konular hakkında çok bilgim yok...
  14. 0

Steelseries gg uygulaması discord da ses sektiriyor

Merhabalar sorunum şu şekilde. Gamepower voldon kulaklığım var steelseries gg uygulaması kurdum sesleri istediğim düzeyde arttırdı iyi hoş ama ben dc da arkadaşıma ekran paylaştığımda, ekran yayınından hem benim sesim hem de ona kendi sesi geliyor bu sorunu çözemedim yardımcı olabilecek var mı?
  15. 0

12.000 2k Monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım bilgisayar kasası toplayacak bu yüzden 2k monitör arayışındayız, kaliteli bir şey olduğu sürece fiyat konusunda biraz daha üstüne çıkabiliriz. Ufak bir araştırma yaptım 2 adet monitör buldum bunlar hakkında yorum yapar mısınız ve sizin farklı önerileriniz var...
  16. 0

Kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Merhabalar kablosuz kulaklı arıyorum bütçem çok değil, ayrıyeten mikrofonum var. Beni uzun süre idare edebilecek bir kulaklık arıyorum önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. BUNU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR...
  17. 0

Bilgisayara format atmadan win11 e geçsem sağlıklı olur mu

İyi Forumlar Windows update bölümünden Bilgisayara format atmadan win 11 geçiş sağlasam daha sonrasında bir sıkıntı yaşatır mı. En sağlıklısının format atarak win11 e geçmek olduğunu ama internetim yavaş olduğu için oyunları tekrar yüklemeye üşeniyorum açıkcası
  18. 0

Max 35k Hazır sistem önerisi ACİL

Merhabalar bir arkadaşa sistem bakıyoruz hemen almak istiyor önerdiğiniz hazır sistemleri link olarak atabilir misiniz. Her şey dahil olucak şekilde 35k 40k civarına bitirmek istiyor önerdiğiniz mantıklı bir şey var mıdır
  19. 0

İnternet sağlayıcılar ile ilgili öneri

Merhabalr şuanda taahhütsüz Millenicom kullanıyorum ve taahhütlü bir internet paketine geçeceğim fiyat olarak ne uygun ve en sağlıklı internet sağlayıcısına geçmek istiyorum bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz. Kastamonu / Taşköprü
  20. 0

FC 25 Ping ve Gecikme sorunu

Merhabalar Ben fc24 ve fc25 oynadım ve hala da aktif olarak oynamaktayım lakin bu gecikme sorunu beni oyundan çok soğutuyor bunun asıl sebebinin seɾveɾleɾ'den kaynaklı olduğunun farkındayım ve Türkiye'de yaşayıp FC oynayan çoğu kişinin bu sorunu yaşadığını düşünüyorum çünkü farklı farklı...
Geri