Arama sonuçları: *

1. I

Üniversite İçin Laptop Önerisi

70 bin 80'i de zorlayabiliriz laptop önerisi alabilir miyim üniversite için. oyun oynayanda birisiyim hem oyun hem üniversite için
  2. I

En Hızlı Kargo Hangisi

Arkadaşlar yarın(çarşamba) kargoya birkaç dosya vericem. Istanbulda yaşıyorum ve ankaraya gitmesi gerekiyor. En En ama en hızlısı hangisi ve cuma saat akşam 6 (18.00) ya kadar yetişir mi.
  3. I

En Hızlı Kargo Hangisi

Arkadaşlar yarın(çarşamba) kargoya birkaç dosya vericem. Istanbulda yaşıyorum ve ankaraya gitmesi gerekiyor. En En ama en hızlısı hangisi ve cuma saat akşam 6 (18.00) ya kadar yetişir mi.
  4. I

Nvidia App kayıt yapmıyor

Ekran kartım 3060 ve genellikle oyunlarda anında yeniden oynatmayı kullanıyorum nvidia app üzerinden(alt+z ile) . Birde kayıt diye seçenek var kaydı başlatabiliyorsunuz fakat normalde çalışıyordu dün denediğimde basıyorum kayıta anında direk kapanıyor kendisi. yani hiç basılmamış gibi oluyor...
  5. I

Discord Nitro Ödemesi Kabul Etmiyor

Discord şuan 1 aylık ücretsiz nitro veriyor . Bende almak istiyorum bilgilerimi giriyorum daha sonrasında ülke adres posta kodu o kısımları sallıyorum ardından ileri diyorum ama sonrasında onaylamıyor. Türkiyede yasak biliyorum bende goodbyedpi ile giriyorum discorda. Internete baktığımda...
  6. I

Mikrofonum çalışmıyor

Logitech G pro X kulaklığını kullanıyorum ve normal çalışırken bugün çalışmadığını fark ettim hiçbir yerde çalışmıyor. Discordda denedim kendi uygulamasında denedim(ghub), driverlarım güncel, windows güncelleştirmesi de yok, yani bozulmadığına eminim ama nedenini blimyorum
  7. I

Logitech G Pro X Kablolu kulaklık mikrofon sorunu

Merhaba bugün farkettiğim bir sorundan bahsetmek istiyorum. Arkadaşım discord'dan beni sesli olarak aradı ve bende katıldım. Naber falan dedim fakat sesim hiç bir şekilde gitmiyordu. Bende acaba sesim kapalı mı dedim(logitech'in kablosunun orda bir tuş var açıp kapatabiliyorsun mikrofonu)...
  8. I

en iyi ücretsiz virüs programı öneriniz var mı

en iyi ücretsiz virüs programı öneriniz var mı
  9. I

Cs2 de kasa fiyatları artar mı sizce yoksa şimdi direk satayım mı kasaları?

sizce artar mı yoksa direk satayım mı
  10. I

Lütfen yardım edin hızlı

Arkadaşlar evde topraklama ykkmuş sadece benim pc nin takıldığı prize yaptırdık topraklama yı yani tanıdık yaptı. Şimdi çoğu kişi şey diyo bir şey olursa tüm gücü o prize verickemiş ve pc yanabilirmiş. Bu yüzden bizdede 1 tane akım korumalı uzatma kablosu var. Pc yi bu akım korumalı uzatmaya...
  11. I

pc kendini resliyor sadece valorantta

arkadaişar pc kendini resliyor ama bu sadece valorant girdiğimde oluyor anlamadım valoranta giriyorum oyuna tam başlarken birden pc kendine res atıyor başka hiçbir şeyde olmuyor . bir kere res attıktan sonra rahatça oynamaya devam edebiliyorum. Nedeni valoranttan dolayı mıdır? Virüs taraması fln...
  12. I

Kasa arkasına dokununca elektrik gelmesi

Pc nin arkasından elektrik geliyor ama nedeni prizde topraklama yokmuş dediğim gibi elektrik geliyor. Kullansam pc yi bişey olur mu. Yani zarar gelir mi bileşenlere.
  13. I

Arkadaşlar pc nin kablosunu uzatma kablosuna taksam bir şey olur mh

Yani direk prize takmak yerine uzatmaya taksam?
  14. I

Kasanın arkasına dokununca elektrik çarpıyor

Arkadaşlar den yatakta uzanırken gördüm anakartın ordan kocaman ışık yanıp söndü birkaç kez. Kasanın arka kısmına dokununca elektrik çarpıyor. Sistemi hazır aldım. Vida lama nasıldır bilmiyorum. Prizde de sorun olabilir çünkü prizin sol kısmı biraz çıkmış yerinden
  15. I

Bu orjinal 0 hali değil mi?

https://www.teknosa.com/logitech-pro-x-71-surround-gaming-kulaklik-p-125085114?shopId=teknosa&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.88.6 linktede verdiğim gibi herşeyiyle aynı g pro x değil mi,kabloları pedleri vs gelecek bana . Fiyatı bana diğerlerine göre düşük geldi de .bir sorun...
  16. I

G PROX vs Cloud 2 hangisi

çoğu kişi ses kasmada cloud 2 daha iyi diyor fakat bilmiyorum .Aynı şekilde logitech içinde az ses veriyor diyenler var.Cloud 2 için dip ses sorunu var diyenlerde var. Objektif bir şekilde yardımcı olabilir misiniz.
  17. I

G PROX kulaklık alınır mı

kablolu olan versiyonu sizce alınır mı yoksa cloud 2 mi alıyım.çoğu kişi ses kasmada cloud 2 daha iyi diyor fakat bilmiyorum .Aynı şekilde logitech içinde az ses veriyor diyenler var.Cloud 2 için dip ses sorunu var diyenlerde var. Objektif bir şekilde yardımcı olabilir misiniz
  18. I

cloud core wirelles mı cloud 2 kablolu mu

cloud core wirelles mı cloud 2 kablolu mu.
  19. I

Cloud 2 gri ve cloud 2 kırmızı aynı özellikleri mi taşıyor tek fark rengi mi

Trendyolda hyperx cloud 2 gri fiyatı 1329tl fakat gene trendyolda kırmızısı 1424 tl tek fark renk mi? emin miyiz tek fark renk olduuğundan? Pedleri aynı mı? pedlere çok önem veririm...
  20. I

Ekran kartının Ledi yanıyor ama fanlar dönmüyor

Pc yeni aldık. Psu kablosunda fln mı yanlış taktım acaba. Ledi yanıyor fakat fanlar dönmüyor. Ekranda no signal yazıyor nedeni nedir acaba
Geri