Arama sonuçları: *

• Users: Serkan02
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Warzone Stutter Sorunu Çözümü

Sorunu MFG'yi devredışı bırakarak çözdüm. Ekte yaptığım testlerin karşılaştırmasını ekran görüntüsü olarak koydum bakarsınız. Selam Arkadaşlar, Bir süredir Warzone’da stutter sorunuyla uğraşıyorum. Sistem düzenli olarak 5,04 ms’de bir frametime yükselerek 250 Fps’lerden bir anda 20 Fps’lere...
  2. S

İş Fikirlerinizi Merak Ediyorum. Yarın bir iş sektörüne giriş yapacak olsanız hangisi olurdu?

Merhaba arkadaşlar, Ben geleceği olan ve kar marjı yüksek bir sektöre giriş yapmak istiyorum, şuan sizin paranız olsa hangi işe girerdiniz ne üzerine bir yer açardınız? Neden? Nerede Olurdu? yada bir sektöre girmek yerine elinizdeki parayı ne yapardınız?
  3. S

ÇÖZÜLDÜ Battlefield 2042 Directx function DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED Hatası

Battlefield 2042 oynarken durduk yere düzenli olarak bu hatayı alıyorum internette sebebini ve çözümünü bulamadım, nasıl çözeceğime dair bir fikri olan varsa söylerse sevinirim. SORUN ÇÖZÜLDÜ : Ram hızınızı minimum kayıp ile düşürün.
  4. S

Yardım MW2 Warzone ve Warzone 2.0 Oyunu Başlatınca Bilgisayarın yeniden başlaması (Reset)

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi oyunu aça basınca bir süre bekliyor (bu sırada exe başlatılıyor) ardından direkt sistem yeniden başlıyor. Battle.net ve Steam istemcilerinden indirip teker teker denedim olmuyor. İstemcilerden dosyaları doğrulattım, yönetici olarak başlatıım, uyumluluk modunu...
  5. S

Çözüldü✓ Windows SSD ile başlamıyor

Laptop : hp 15 dk0005nt Laptop ile gelen 1 tb HDD ve 128gb SSD var ve ben samsung 970 evo plus 2 tb modelini alıp Windowsu oradan başlatmak istedim. Bilgisayarımda 1 HDD ve 1 m2 SSD yuvası var. Windowsum 128 gb SSD de kurulu ben oradan HDD ye windowsu macrium reflect kullanarak klonladım...
Geri