Arama sonuçları: *

• Users: efesnmezz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. efesnmezz

TOPLAM 55K BÜTCE SİSTEM ÖNERİSİ

İşlemci AMD serisi olsun isterim ekran kartı ıste nvedia olsun istiyorum ram 32 gb olacak depolama 1 tb ssd monitör de 200 hz veya 240 hz de olur 24 inç olsa makbule geer hazır sistem toplamayaya yardımcı olur musunuz
  2. efesnmezz

Snapchat mesaj silme

Snapchatte kayitli mesajları toplu silme gibi bir ozellik var mı?
  3. efesnmezz

Hepsiburada iptal edemiyorum

Saygılar sevgiler arkadaşlar, Hepsiburadadan telefon siparişi verdim fakat fatura adresimi yanlış yazmışım degiştiremiyorum. Ödemeyi 1 gün icerisinde ödemeli eft yapmıstım. Eft yapmazsam siparış iptal olur mu sipariş iptal etme yok çünkü yardımcı olursanız sevinirim.
  4. efesnmezz

Scooterimin lastiği patladı

Bundan 1.5 hafta önve Onvo OV11 modelli scooteri satın almıştım. Dün arka tekerimin lastiği patladı bu scooteri almadan önce m365 scooteri kullanıyordum her hafta patlıyıp duruyordu bende bu yüzden patlamaz lastik almıştım 2 tanesi 279 tl civarına aldım. Bu scootera da patlamaz lastİk almayı...
  5. efesnmezz

En güvenli taşınabilir disk nedir

Selamlar arkadaşlar yaptığımız işten dolayı sürekli flaş taşımam gerekiyor bugün hem evde işlerimi halletmem gerek hemde dükkanda işlerimi halletmek için farklı pcler kullanıyorum. Bugün flaşı dükkandaki pcye taktım excel dosyalarım çalışmıyordu zar zor kurtardim dosyalari pcye yedeklediğim için...
  6. efesnmezz

Ali babadan toplu ürün almak!

Ali babadan yaklaşık 500 tane inşaatlık malzeme alacağım ürünlerin kargo vs nasıl oluyor tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
  7. efesnmezz

Suzuki GSX-R 125 Nasıldır?

öncelikle herkese merhabalar 125lik motor almayı düşünüyorum ve bütçe konusunda fazla sıkıntım yok bana 125cc katogorisinde önerebileceğiniz motor nedir ve önereceğiniz motor suzuki gsx-r 125den daha iyi yönleri neler şimdiden teşekkürler.
  8. efesnmezz

Sizce Atatürkün Cumhuriyeti kurduktan sonra yaptığı en büyük hata neydi?

Merhabalar öncelikle Atatürk en sevdiğim Türk liderlerindendir. En sevdiğim komutanlardan birisidir. Şimdi sorumuza gelelim sizce Atatürkün Cumhuriyeti kurduktan sonra yaptığı en büyük hata neydi? Türkiye de neden cemaaticı gruplar tarafından sevilmiyor? ( bu kadar yaptığı fedakarlık sonucunda)...
  9. efesnmezz

10000TL monitör dahil sistem

Herkese selam arkadaşlar kardeşime yeni pc alacağız monitör olarak 144 hz işlemci olarak amd veya intel fark etmez hangisi daha fazla performans veriyorsa onu tercih ederim sistem hakkında yardımcı olursunuz sevinirim teşekkürler.
  10. efesnmezz

Andrioidden iosa whatsapp konuşmaları aktarma

androidten iosa nasıl whatsapp konuşmalarımı aktarabilirim?
  11. efesnmezz

whatsapp konuşmaları aktarma

android telefondan ios telefona geçiş yaptım fakat whatsappdaki konuşmalarımı iosa aktaramıyorum yardımcı olur musunuz bu konu hakkında?
  12. efesnmezz

İphone 11 6935 lira!

https://www.trendyol.com/apple/iphone-11-64gb-kirmizi-cep-telefonu-apple-turkiye-garantili-sarj-aleti-ve-kulaklik-dahildir-p-32055422?boutiqueId=535466&merchantId=112322 sizce alınır mı dostlar fiyatlar daha düşer mi?
  13. efesnmezz

Efsane cuma indirimleri

Geçen sene gibi böyle fiyatlara düşer mi sizce iphone 11
  14. efesnmezz

5999TL İphone XR Alınır mı?

soru başlıkta yardım ederseniz sevinirim
  15. efesnmezz

IOS İphone 11 efsane cuma

İphone 11 efsane cumada kaç liraya kadar düşebilir?
  16. efesnmezz

Çakma imeili telefon sattım

Selam arkadaşlar bugün eski telefonumu sattım(redmi note 8) telefonumu telefoncudan aldım fakat bana Türkiye kayıtlı demişti bugün alacak müşteri imei sorgulanması yaptı ve eski bir Samsung telefonundan imei atılmış bu arada satarken herhangi bir satış sözleşmesi imzalamadım müşteri benim...
  17. efesnmezz

4-5k arasına telefon önerisi

4-5 k bütçe ile önerebileceğiniz telefon nedir? (iphone se düşünüyorum) telefonun 6 inçten büyük olmasını istemiyorum bide xiaomi olmasını istemiyorum (realme dahil) onun dışındaki telefonlar olabilir.
  18. efesnmezz

Trendyol paranızla ne alacaksınız?

Soru başlıktaki gibi
  19. efesnmezz

Hitman Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Dostlar Hitman Türkçe yama yapmayı öğretecek birisi varmıdır forumda?
  20. efesnmezz

AMD ClockTuner nedir?

https://www.technopat.net/2020/08/26/ryzen-islemciler-icin-performans-artirma-araci-clocktuner/amp/ linki buraya bıraktım iyi geceler dilerim.
Geri