Arama sonuçları: *

• Users: Kaankaan78
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Kvkk ihlali midir? Eski iş yeri ile sorun yaşıyorum

Eski iş yerim hala benimde olduğum videoları sosyal medyasından paylaşmakta bu kvkk ihlali olur mu?
  2. K

Fazla mesai yaptığımı nasıl kanıtlarım?

Mesai ücretimi kanıtlamak için ses kaydı almak suç teşkil eder mi
  3. K

lenovo ideaped gaming 3 te lolde 90 fps alıyorum

lenovo ideaped gaming 3 te lolde 90 fps alıyorum
  4. K

Pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Ekran kartı monitör ve ramlerde problem yok. Başka bilgisayarda denedim sorun çıkmadı. Neden yapar ? Nerede arızası olabilir
  5. K

Yeni aldığım ürün bozuk çıktı iade alamıyorum.

Teknosadan hyperx Cloud 2 wireler aldım. 1 saat sonra ürünü denediğimde mikrofonunda sorun vardı. Servise gitti. 1 aydır ürün servisten gelmedi. Daha sonra bununla ilgili mail yolladı teknosa. Maile cevap yeni geldi. 35. Günde. Urunun 1686239695 Ürünün değişimi için. Ama ben değişim...
  6. K

Ekran siyah olduğu için biosa giremiyorum.

Monitöre ekran şifre yazma kısmında geliyor. Samsung oddsey g3 aldığımdan bu zaman böyle ortalama 2 ay oldu. Videosu ekte yer almakta. Monitör ayarlarının resimleri ekte mevcut.
  7. K

Bu laptop alınır mı?

https://www.teknosa.com/hp-victus-16d1004nt-6g0d2ea-i7-12700h-161-32-gb-ram-512-gb-ssd-rtx-3060-fhd-144-hz-freedos-gaming-laptop-p-785353259?shopId=2085&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.83.5 Bu laptop alınır mı? Kullanan arkadaşlar var mı
  8. K

Laptop önerilerinizi bekliyorum.

Biraz markalarda korkuyorum. İleride ısınma vesaire sorunu çok olurmu diye. önerebileceğiniz bir model var mıdır? bütçe 20000-25000 arası
  9. K

Bios pilini bulamıyorum

Bu laptopta bios pili nerede. Kasalardaki gibi bir pil yok.
  10. K

Hangi internete geçmeliyim.

Şuan türk telekom 24 mbps internetini kullanıyorum. Tarife bittiği için değiştireceğim. Alt yapı olmadığı için en fazla 24 mbps kullanabiliyorum. Aklımda turkcell superbox'a geçmeyi düşünüyorum. Superbox kullananların deneyimlerini alabilirmiyim yada önerebileceğiniz bir seçenek var mı?
  11. K

Turkcell Superbox nasıl tavsiye eder misiniz ?

Bizim burada fiber altyapısı olmadığı için. Turkcell superbox kullanmayı düşünüyorum. 24 mbps yeterli gelmiyor. Bu sebeple superbox kullanmayı düşünüyorum. Kullananlar varsa deneyimlerini aktarabilir mi veya dahaiyi bir seçenek var mıdır?
  12. K

Islemcimim sıcaklığı normal mi

İşlemci model ryzen 5 3600 Sıvı soğutma raintek eos 240 mm Pc açıkken sıcaklık 45 - 50 arası. Oyunlarda 70 derece sizce normal mi bu değerler ?
  13. K

5000 - 6000 TL arası telefon önerisi verebilecek var mı

5000 - 6000 TL arası telefon önerisi verebilecek var mı
  14. K

4000 TL bütçeye Tablet bilgisayar önerilerinizi bekliyorum

Tablette laptop gibi klavye olmasını istiyorum. Bu şekilde bir tablet var mı yada o şekilde kullanmak için ne yapabilirim.
  15. K

Leptop önerilerinizi bekliyorum

Leptop alacağım ofis için. Genelde autocad 2022 kullanacağım bütçe 6000 - 6500 TL arası
  16. K

Ofis için leptop önerisi verebilir misiniz

Ofis için kullanıcak. Autocad 2022 gibi programları kaldırabilecek leptop önerileri var mı
  17. K

Klavye önerilerinizi bekliyorum

Bütçe 200 önerilerinizi bekliyorum
  18. K

Klavye önerisi verebilecek olan var mı

Bütçe 200 TL klavye önerilerinizi bekliyorum
  19. K

Mouse önerisi verebilecek var mı

Bütçe 200 TL mouse önerisi verebilir misiniz
Geri