Arama sonuçları: *

• Users: Ufukizmm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Xbox Nick Sorunu Ve Nick Önerisi

Arkadaşlar yıllardır ps de kullandığım nickim "Ufukizm" di ismim "Ufuk" olduğu için hoşuma da gidiyordu. Sorunum şu ki bu nick in içinde "fuk" geçtiği için Xbox bunu küfür olarak algılıyor ve kabul etmiyor. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Ve özgün bir nick önerisi sunabilir misiniz? Şuan...
  2. U

Öneri Ryzen 5 1600 Sıfır kaça satmalıyım

Arkadaşlar zamanında almıştık ama ekran kartı alamadık diye hiç kullanılmadı. Sadece kutusu açıldı jelatinleri bile üstünde duruyor. Garantisi yok. Şimdi kullanılmış ürünlerin fiyatlarına ve sifirlarin fiyatlarına baktım ama hiç bişey anlamadım. Yüksek yazıp piyasayı arttıran tiplerden olmak...
  3. U

Xbox Series S Gamepass oyunları açılmıyor.

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın series s cihazı var. Gamepass üyeliği aktif olmasına rağmen Gamepass kütüphanesinden indirdiği oyunlar hep açılış ekranında donuyor. Donanım arızası sandık ama storedan aldığı oyunlarda sorun yok gayet iyi çalışıyorlar. Sadece Gamepass oyunları çalışmıyor...
  4. U

Öneri Xbox series X Kulaklık önerisi.

Merhaba arkadaşlar. 400 TL bütçem var Xbox series x için kulaklık arıyorum. Normalde Steelseries arctis 1 e indirim bekliyordum ama razer blackshark V2 x daha iyi gibi geldi bana. Siteden alamadım mağazaya da gidemiyorum rahatsızlığımdan dolayı. 400 TL yi en fazla 50 tl fln asabilirim. Şu razer...
Geri