Arama sonuçları: *

• Users: ihsanali46
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

nasıl dikkat çekilir adım 1 basit

görüyorsunuz anlatmaya gerek yok :p
  2. I

r5 5600 g sonwman m200 , t6,t6 ultra

t6 ultra çok ses yapıyo diyorlar düz t6 yada snowman m200 almayı düşünüyorum uyumlu olur mu takılır mı işlemciye ana kart : Asus Prime B450M-K II
  3. I

Da V4.5 sıfır 6200 aldım iyi fiyat mı

başlığa yazdığım gibi güvendiğim mağaza sahibinden aldım almıcaktım sorun cıkacak diye korkuyordum @Abdullah Hacıgül abi öyle açtığım bi konuya öyle bi yorum yaptı ki maf etti beni bende aldım sıfır kapalı kutu 6200 verdim ho mı olsun go mi olsun düşünmek istemiyorum mecbur kaldım 1646391725...
  4. I

çok kötü rüya gördüm

merhaba herkese normal de öğlen uyanan ben sabah saat 8.26 uyandım bunu yazdığım da eğlence konserinde rüyadayım toplum kalabalık bi kavga çıkıyor daha sonra herkes yere oturuyor allah ekber diyip namaz kılmaya başlıyor sağ da elinde fener namazını bitmesini bekliyor sonra bizle konuşuyor benim...
  5. I

5-6 bin arası apu sistem

arkadaşlar bu fiyat arası var mı bildiğiniz valorant vs oynayabileceğimiz apu sistem var mı bildiğiniz? 1646339109 https://dolap.com/urun/msi-antrasit-masaustu-bilgisayar-az-kullanilmis-mbysn55-182541026 şu sistem alınır mı ?
  6. I

Gaming Kulaklık öneri acil f/p

arkadaşlar daha önce x titan kullandım iyidi memnundum oyunlarda ses kasmada mikrofon vs fakat kulağımı ağrıtıyordu vars f/p bekliyorum tşk :)
  7. I

Da V4.5 Sistem sorunu çözenler aydınlatabilir mi

merhaba arkadaşımı şu sistemi alıcaz da 2.el sıfır olarak al sat yapan mağazadan bulduk görüştük her neyse bir kaç problem varmış sanırım bu sistemde o sorunlar neydi ve çözüldü mü aldıgımızda karşılaşmamak veya çözüm bulması için soruyorum da teşekkürler.
  8. I

ryzen 5 5600 g 2.el 6.200 TL alınır mı?

aynı sistemi toplama olarak aldım 7k yakın tuttu arkadaşım için de toplıcaz fakat şu ilanı gördük kararsız kaldık https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-uygun-fiyatli-sifir-apu-oyuncu-sistemi-1004875510/detay
  9. I

Yardım oyuncu koltuğu vida / sallanma sorunu

türksit sitesinden oyuncu koltuğu aldım fakat vida tam oturmuyor girmiyor yani iletişime geçtim bizim yapabileceğimiz bir şey yok dendi koltuk oturduğumuzda fotoğraftaki gibi sırt kısmı sağa-sola oynuyor nalbura gittim bu vidadan aynısından bulmaya çalıştım bulamadık 500 tl çöp oldu bunun bi...
  10. I

r5 5600g soğutucu öneri

150 TL bildiğiniz kule tipi varmıdır ?
  11. I

oyuncu koltugu ve masası öneri bunlar alınır mı

arkadaşlar bütçem kısıtlı https://www.adoremobilya.com/adore-gaming-nex-gen-oyuncu-bilgisayar-masasi-siyah https://www.adoremobilya.com/max-racing-quantum-oyuncu-ve-calisma-koltugu-siyah şu ikisini buldum montaj ile çok pahalı geldi masa için 2 monitör kullanıcam yeterli gelir diye...
  12. I

diş teli fiyatı bilgisi olan?

merhaba kırklarelinde oturuyorum alt üst diş teli fiyatlarında bilgisi olan var mı? veya yakın zamanda taktıran ortalama fiyat bilgisi olan
  13. I

twitch nasıl izlenebiliriz?

kasa sipariş verdim geldiginde yayınlara başlıcam twitch yayın açan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi nasıl izlenebiliriz bakıyorum twitche giriyorum en altta kalmak çok kötü his bu işe girip izlenmeyip bırakan var mı acaba? umudunu kaybeden
  14. I

14k param var nasıl yatırım yapmalıyım?

merhaba martın sonunda askerim gelene kadar bi yatırım yapabilir miyim acaba çok bilgim yok bu konuda, bankaya mevdua hesap açarak yatırım yaptıgımda 6 ay içinde 1000 tl kazandırıyor
  15. I

HyperX Cloud Stinger Core vs corsair void elite hangisi ?

ikisi arasın da kaldım oyun için ben corsairi aldım hata mı ettim hangisi daha iyi ses kasma ve mikrofon konusunda? hyperxi sonradan keşfettim iade edebilirim corsairi daha iyise hyperx
  16. I

Palit NVIDIA GeForce GTX 1650 çift monitör

başlığa yazdığım gibi www.gamegaraj.com/urun/leo-3t10-1650/? şu sistemi alacagım ekran kartı palit gtx 1650 çift monitör destekliyor mu anlamadım bilgim olmadıgı için yardımınızı bekliyorum 2. monitör olarak 60 hz kullanıcam diğeri 165 hz bu ekran kartını yormaz umarım yayın yapmayı...
  17. I

öğrenci kredi /kredi kartı veren banka

açık öğretim okuyorum kredi kartı veya kredi veren banka var mı açık öğretim lise.
  18. I

internetim hızım kendi kendine arttıyor.

merhaba turknet kullanıyorum şuan 85 dowload 8 uploud hızım var ilk bağlattıgımda 78 dowload idi 2-3 gün önce 85 oldu ve sanki biraz daha yavaşladı gibi geliyor bana video açarken snr değerleri ile ilgili bir şey imiş araıştırdıgıma göre sanırım tam bilgim yok fakat uygulama üzerinden destek...
  19. I

sadece valorant için yayın bilgisayarı

herkese merhaba. başlığa yazdığım gibi sadece valorant oynayacağım ve yayın yapabileceğim 10.000 TL altı bir bilgisayar sistem var mı ben pek anlamadığım için bulamadım sizden yardım istiyorum teşekkür ederim. 1645997079 internetim hızım : 85 dowload 8 uploud. TURKNET 1645998919 yokmu böyle bir...
Geri