Arama sonuçları: *

• Users: IbanyLone
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. IbanyLone

Öneri Mekanik klavye önerisi

İyi forumlar, bugün 5 yıllık k70 klavyeme soğuk çay dökerek hakkın rahmetine kavuşturdum. Bütçeye takılmadan tekrardan bir mekanik klavye arıyorum. Su geçirmez özelliği olsa iyi olur heralde bu kazadan sonra. Kesinlikle klavyede ses ayarlama tuşu istiyorum.
  2. IbanyLone

Kitap Önerisi Arıyorum.

Selamlar, Uzunca zamandan sonra tekrardan kitaplara sardım. Yakın zamanda Witcher'in 7li setini, Hobbit, Yüzüklerin Efendisi, Silmarillion, kitaplarını okudum Beren ile Luthien ise bitmek üzere. Şu anda Dune serisine giriş yapayım diyorum fakat aklınızda bu tarz önerebileceğiniz bir kitap var...
  3. IbanyLone

PlatformTRXbox'ı duyan veya alışveriş yapan var mı?

PlatformTRXbox satıcısını şimdi sarısitede gördüm. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-elden-ring-xbox-one-s-x-xbox-series-s-x-1032554423/detay Fiyatları anlamsız ucuz geldi ne diyorsunuz?
  4. IbanyLone

Huawei Watch Fit 2 alınır mı?

Yeni Lansmanı yapıldı. İnceleyebilen veya satın alan oldu mu?
  5. IbanyLone

C4U K1 Akıllı Saat - IP68 alınır mı?

Malum bugün Abdullah tekrar bu akıllı saati önerdi. Ama benim bütçem o kadar dar değil. 300tl daha ekle veya 500 daha ekle deyip, gerçekten aldığıma değecek bir akıllı saat var mı? Yoksa eklemeye gerek yok böyle bir telefon için yeterlidir denebilir mi? Telefonum Xiaomi 8 pro.
  6. IbanyLone

Çözüldü✓ 3070 Ti için Monitör tavsiyesi

Aklımda bu var: https://www.itopya.com/msi-27-optix-g273qf-165hz-1ms-dp-2xhdmi-ips-wqhd-g-sync-compatible-gaming-monitor_u30 Başka öneriniz var mı?
  7. IbanyLone

Elden Ring yaz indirimine girer mi?

Başlıkta da göründüğü gibi Elden Ring bu yaz sezonu sizce indirime girer mi? Yeni bir oyun olduğundan şüpheliyim, fakat Sekiro'yu (dağıtımcısı farklıydı) kısa bir sürede indirime sokmuşlardı.
  8. IbanyLone

Net Kargo ile iş mi yapılır...

Öncelikle merhabalar. Bu yazı; Net Kargo firmasının beni ne kadar zora soktuğunu, beni ve arkadaşımı nasıl mağdur ettiğini anlatan bir yazı olacak.Firma hakkında bilgisi olmayanlar okuyup bilgilenebilir ve itopyadan alışveriş yaparken bir kez daha dikkatli düşünürler. Öncelikle 1 hafta önce...
  9. IbanyLone

rx580 li sistemimi yükseltmek istiyorum

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Pc güncel oyunlarda bazen donma yaptığı için yükseltmeye karar verdim. Başta ekran kartı olmak üzere bazılarını yükseltmek istiyorum. Her türlü önerilerinizi bekliyorum. Mevcut sistemim: ASUS PRIME B350M-K AMD Ryzen 5 1600 2 Adet Kingston 8 GB HyperX Predator...
Geri