Arama sonuçları: *

• Users: MccuddeN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MccuddeN

Yardım Pragmata Oyununda Dualsense Drift Sorunu

Kolda drift sıkıntısı varmış daha yeni farkediyorum. Pragmata hariç hiçbir oyunda bu sorunu yaşamıyorum. Pragmata kolda fazla hassas sürekli sol analog aşağı basıyor karakter geri yürüyor. Bu hassasiyeti ayarlama şansım var bir programla yada başka bir yöntemle. Diğer oyunlarda sorun...
  2. MccuddeN

Eski Sistemim Kaça Satılmalı

Geçen seneden beri eski sistemim boşta duruyor. Satayım bari dedim sarı siteden benim sistemler kaça satılıyor diye baktım. Çoğu abartılı fiyatlardı 20-25 bin tl arasına koyan çok tabi bazıları monitörlü. Bende 15 bine bi koyayım dedim çok fazla mesaj geldi. Ben bu sistemi ucuza mı satıyorum...
  3. MccuddeN

Dyson V8 Total Clean Alınır mı?

Anneme dikey süpürge almak istiyorum. Sizce bu süpürge alınır mı yada 10-15 bin tl arası daha iyileri var mı? https://app.hb.biz/Xo3IewoMcRxq
  4. MccuddeN

Yardım Hawk Koltuğum Tamir Olur mu Acil Destek

Dün Hawk Fab v4 koltuğum oyun oynarken aniden kırıldi ve arkaya doğru düştüm. Uzun zamandır sol taraftaki sabitleme kolu arızalıydı. Fotoğrafa bakabilirseniz bunun tamiri olur mu? Koltuğu 4 senedir kullanıyorum garantisi bitmiştid. Eğer tamiri varsa çok pahalıya gelmezse yaptırmam lazim yoksa...
  5. MccuddeN

Yardım Koltuğum Kırıldı Acil Koltuk Önerisi Lazım

4 yıldır kullanmakta olduğum hawk fab v4 koltuğum kırıldı. Şuan mecburen plastik sandalyeye oturuyorum. Hawk fab serisini bir daha tercih etmicem hiç rahat değildi. Future serisi nasıldır bilmiyorum. Hangi koltuğu tercih etsem bilemiyorum. Boyum 173 kilo 105. Nomalde bu kadar kilolu değildim...
  6. MccuddeN

Yardım 2.Monitör Aktif Olduğu Zaman Oyun Grafiklerinin Kötü Olması

Ana monitörüm Samsung G65B 2k 240 hz. Diğer monitör Msi Optix G24C6 1080p 144hz. Uzun süredir hep 2 monitör kullandım sistemimi. Oyun oynarken grafikler istediğim gibi olmuyordu çoğu oyunda pikseller belli renkler soluk oluyordu. 2 gün önce ayarlardan 2.monitörü kapatınca oyunlar daha canlı...
  7. MccuddeN

Yardım Koltuk önerebilir misiniz?

4 yıldır hawk fab v4 kullanıyorum. Kullandığım süre boyunca bu koltuktan hiç memnun kalamadım rahat değildi. Şimdi her 2 kolçağı ve sabitleme mekanizması kırıldı yamuk oturuyorum. Son zamanlarda kilo aldım sağlam dayanıklı bir koltuk önerebilir misiniz? kumaş olması benim için daha iyi olur. Her...
  8. MccuddeN

7800x3d İşlemcide Ram Hızı Kaç Olmalı

Kullandığım ram 7200 mhz cl34. Oyunlarda stuttering sorunu yaşıyorum. Yapay zekaya sorduğumda 7800x3d için önerilen hız 6000 yada 6400 mhz. Bu yüzden stuttering yediğimi düşünüyor. Sizce bu doğru mu 7200 mhzden 6000 ne çekmeli miyim yoksa benim sorun başka mı?
  9. MccuddeN

Nvidia App Genel Ayarlar Nasıl Olmalı

Bu ayarlar nasıl olmalı dsr açıkmış ben onu daha yeni kendim kapattım. Dsr açılmalı mı eğer açılmalıysa ayar nasıl olmalı
  10. MccuddeN

Yardım Dualshock 4 Drift Sorunu

Bu drift Sorunu nasıl çözerim kendim halletme şansım var mı? Normalde dualsense kullanıyorum. Dualshock 1-2 yıldır kenarda boş boş duruyor sonra lazım olur misafir gelir diye tamir etmek istiyorum.
  11. MccuddeN

Öneri Lexip X AC Shadows Kulaklık Sizce iyi mi?

Bu kulaklığı Emin Çıtak kanalında gördüm sponsor olmuşlar. Kulaklık görünüş olarak çok iyi duruyor sizce nasıl kullanan var mı? Steelseries Nova 5x almıştım birkaç hafta önce bunu görünce keşke bunu mu alsaydım diye düşünmeye başladım...
  12. MccuddeN

🔥İndirim Steam Assassin's Creed Valhalla %90 İndirim 4.79 Dolar

İlk defa bu fiyata düştü seveni varsa alsın. AC Shadows isteyen varsa 27.99 dolara düşmüş. https://store.steampowered.com/app/2208920/Assassins_Creed_Valhalla/
  13. MccuddeN

Yardım Nvdia App Ölçeklendirme 2k Monitörde 3620x2036 Çözünürlük

Bunun olayı ne ayarları kurcalarken gördüm. Çözünürlük neden 3620x2036 ne işe yarıyor bu ayar? Doğal çözünürlüğe getirsem sorun oluyor mu? Bu ayarın böyle olması oyunlarda sıkıntı yaratıyor mu fps düşmesi felan
  14. MccuddeN

Yardım Steelseries Nova 5x Kendi Sesimi Duyuyorum

Kulaklık elime yeni ulaştı. Kendi sesimi duyuyorum ve klavye maus sesleri çok net kulağıma geliyor rahatsız etti. Kulaklığın yazılımını indirdim orda hangi ayarı yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olabilcek var mı
  15. MccuddeN

Arc Raiders Tek Başına Sarar mi?

Ben genelde oyunlarda tek takılırım. Arkadaş çevrem pek oyun oynamaz. Bu Arc Raiders çok konuşuluyor alasım geliyor ama arkadaş olmadığı için mecbur tek oynamam gerekicek. Sizce tek başına sarar mı boşa 40 dolar vermeyeyim. https://store.steampowered.com/app/1808500/ARC_Raiders/
  16. MccuddeN

Öneri Koltuk önerebilir misiniz?

3 yıldır hawk fab 4 kullanmaktayım. Bu koltuk ilk aldığımdan beri bana hiç rahat gelmemişti yüzden hawk önermeyin yada iyi bir modeli çıktıysa önerin. Geçen fc26 oynarken sinirden koltuğun sağ koluna sertçe vurdum mekanizması kırıldı sabit durmuyor artık. Bütçe olarak 5-6 bin tl olarak...
  17. MccuddeN

Yardım Hdmi Kablo önerebilir misiniz?

Arada baya fiyat farkı var siz hangisini önerirsiniz ucuz olanı alsam sorun çıkartır mı? Odamdan oturma odasındaki Samsung Smart M7 monitöre hdmi kablosu uzatmak istiyorum fc26 oynamak için...
  18. MccuddeN

Yardım Şerit LED Önerisi Lazım

Önerebileceğiniz LED var mı bu attığım linktekiler iyi mi? https://ty.gl/3joxx7jprba06 https://ty.gl/lz2hh2smrrf1n
  19. MccuddeN

Yardım Pc Temizliği İçin Hava Kompresörü

Pc temizliği için hava kompresörü lazım. Eski kasam toz içinde berbat halde. Onu temizleyip satmak istiyorum. Yeni dizdiğim pc içinde ilerde lazım olacak. Önerebileceğiniz hava kompresörü var mı attığım linkteki ürün iyi midir...
  20. MccuddeN

Router Ethernet Kablosu Takmadan Kullanmam Mümkün mü

Router kurulumu yaptım şuan routera bağlı bir şekilde kullanıyorum ama ethernet kablo takılı şekilde. Benim bunu ethernet kablosu takmadan sinyal güçlendiri olarak kullanmam mümkün mü? Asus Extender uygulamasını indirdim ama orda bağlantı yapamıyorum ağ gözükmüyor. Nasıl yapılacağını bilen var mı
Geri