Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Akvaryum Matx kasa önerisi

Siyah olması lazım, elimde Asus A21 Plus var 2 yıl garantili sıfırdan farksız onu satıp içinde fanı olan ve akvaryum tarzda bir kasa almam istiyorum, PSU'm hali hazırda var olmasına gerek yok. Çokta absürt pahalı olmasın ama küçük bir şey olsun istiyorum öneri yapanlara teşekkür şimdiden.
  2. Yozgatlııı

IMEI atılmış Xiaomi telefona format atılır mı?

Xiaomi Mi 11T telefonum var IMEI atıldı yurt dışı olduğu için senelerdir böyle kullanıyorum ne uyarı verdi nede güncelledim, şuan ise içi inanılmaz pis kirli rezil halde 5 MB yer bile bile yok telefonda temiz bir kurulum yapmak istiyorum fabrika ayarlarına sıfırlarsam eğer kapanır mı?
  3. Yozgatlııı

Dizi Önerisi Yapar Mısınız?

1 ay yatalak kaldık evde paso yatıyorum tiktok kaydırmaktan sıkıldım TWD ve PB bitirdim sadece çok dizi izleyen yatfadan değilim daha çok film izlerim. Finali götü olmayan ama 9 10 sezonda olmayan 2 3 haftada bitebilecek ne önerirsiniz? Breaking bad düşündüm ama better call saul da izlemek...
  4. Yozgatlııı

Kıl Dönmesi Ameliyatı Olacaklara Tavsiyeler.

Kıl dönmesi ameliyatı olacağım bugün öğleden sonra, ailem illede komple bayıl diyor ama kafa güzelken ayılırsam bizimkiler beni bülbül gibi şakılatır fena patlarım. Belde aşağı olanda da ömür boyu Ağrı yapıyor diyor bizimkiler baş ağrısı ameliyatta nabzın yükselir zart zurt kafa allak bullak...
  5. Yozgatlııı

Ameliyat olacağım, bel altı uyuşmamı yoksa narkoz mu?

Pazartesi ameliyat olacağım totoyu delik deşik edecekler, bel altı uyuşturup yapıyorlar genelde ama ailem illede bayılarak ol diyor. Ondada narkoz etkisinde uyandıktan sonra bizimkiler beni bülbül gibi şakıtır feci patlariz nasıl yapayım sizce. Narkoz etkisindeyken bana kimse bulaşmasın gibi...
  6. Yozgatlııı

CS2 hassasiyetimi nasıl Valoranta aktarabilirim?

CS2 oynuyordum bayadır 800 dpi ve 1.28 sens ile oynuyorum. Bunu Valoranta uyarladığım zaman Mevlana oluyor oyun, birde ekstra yakınlaştırma çarpanı zart zurt var anlayamadım.
  7. Yozgatlııı

Bilgisayar bazı oyunlarda 20 FPS gibi gösteriyor.

Bu sorunu valorant ve Minecraftta yaşıyorum, FPS 400 500 bile olsa hep kesiliyor görüntüde yırtılmalar oluyor FPS düşük hissediyorum crosshair dalgalanıyor kamerayı çevirdikçe. Başka hiçbir oyunda olmuyor. Nasıl yollar izlemem lazım.
  8. Yozgatlııı

Bloody ws87 klavyemde tuşlar basmıyor

kablosuz bloody ws87 bir klavyem var yurtdisindan hediye geldi klavyenin sol tarafindaki esc, ` , tab gibi en soldaki tuslar calismiyor kendi kendine birden oldu bunu nasil duzeltebilirim
  9. Yozgatlııı

Limberg Flep Kıl Dönmesi Ameliyatı Olan Varmı?

1 sene bile olmuyor aylar önce kıl dönmesi şikayeti ile doktora gittim yazın ameliyata alırız dedi ama yaza bırakmak istemediğim için 1 2 hafta önce tekrar doktora gittim ve durumun büyüdüğünü, Flep ameliyatı gerektiğini söylediler. Özele gittim 47k ücret istediler onlarda flep dedi. Devlet...
  10. Yozgatlııı

İnterstaller hakkında görüşlerim

Çokça dizi, film izledim. Bu film 2.40 saatti ve neredeyse 2 saati pek coşkulu, sürükleyici değildi. Elbette ki kötü değil ancak neden evrenin en iyi filmi gibi yorum yapılıyor, babamda öyle düşüyor, Son 40 dakikası için 2 saat film izledim diye düşünüyorum. Harbiden anlayarak kesintisiz izledim...
  11. Yozgatlııı

35-40k bütçe ile telefon önerisi.

Arkadaşıma telefon bakıyor 16e al diyoruz yok tipini sevmemiş 3 4 kamera olması lazım diyor, s24 ve s25 fe arasında kalmış onun haricinde ise. bu bütçelerde alabileceği daha güzel bir şey varmıdır? 2. el veya yurtdışı istemiyor.
  12. Yozgatlııı

Hangi Oyuna Başlalayım Until Dawn - Days Gone - Beyond Two Souls

1 adet anahtar var elimde istediğim bir oyuna açabilirim fiyatı ne olursa olsun amacım hikaye odaklı fim dizi izler gibi etkisine alsın until dawn days gone beyond two souls
  13. Yozgatlııı

Kıl Dönmesi Ameliyatı Olan Varmı? Tekrar Eskisi Gibi Oturmak Mümkün Mü?

Çok ileri seviye değil ama oturma süresi 1 2 saati geçince rahatsızlık vermeye başlıyor. İlk sınavlar bu hafta bitiyor ve 2. sınavlara 40 50 gün felan var sanırım. bu süreç içinde iyileşme mümkün mü? 1 ay demişti doktor ama evde bilgisayar başına bile oturamayacağımı düşünüyorum o nedenle...
  14. Yozgatlııı

Bir insan neden ölüm maçında AWP oynar?

CS veya Valo fark etmez neden ölüm maçında awp çekiyorsunuz nasıl zevk alıyorsunuz aklım almıyor birde pompalı oynayanlar aim kasmaya giren vuruş denemeye giren herkesi oyundan soğutuyorlar valla.
  15. Yozgatlııı

Foruma gelmesini istediğiniz emojiler

Bence bu 🤔 ve 👎 olsa güzel olurdu. Mesajlara bırakılan emojilerden bahsediyorum.
  16. Yozgatlııı

Havit fuxi H7 alınır mı

Bu bütçelerde wireless kulaklık arıyorum sesimi karşıya göndersin adamın nerde olduğunu anlayayım rahat olsun yeter, fuxi hu düşünüyorum kullanan varmı? Teşekkürler şimdiden.
  17. Yozgatlııı

Diş teli taktırmak çene geriliğini düzeltir mi?

Çenemde azda olsa gerilik olduğu teşisi konuldu, ameliyat ve çene önü dolgusu olmadan diş teli ile düzeltmek mümkün mü? Yaş 17 ve sanırım geç kaldık gibi duruyor kemik gelişimi nedeniyle. Bilgisi olan varmı dostlar teşekkür ederim yardımınız için
  18. Yozgatlııı

AMD GPU ve CPU için bios ayarları nasıl olmalı?

Sadece Expo açıp ramları 6000mhz ve cl30 yaptım, 7500f + 9060xt kombosu var daha fazla performans için neleri açmam gerekir? Birde ve engelleyen oc+UV ayarları varmış ama hiç bilmiyorum sağlıklı mı onlar?
  19. Yozgatlııı

CS2 Vac ban yedim oyunda sadece 50 saatim var.

csde zaten 50 saatim var sadece arkadaşlar ile oynuyodum bir şey yapmadım bile kalıcı diyor birde ciddi birşeye benziyor nasıl açarız bunu. bir iki rusa sövdüm ondan olabilir mi acaba 🤔ondan olsa chat banı alırdım, anakartın rgb yazılımı signalrgb çakışıyor sürekli çöktürüyordu oyunu ondan...
  20. Yozgatlııı

Monitör iadesi hakkında

Amazondan monitör aldım çizik çıktı bende yenisini sipariş ettim yenisi gelene kadar kullansam o gelince iade etsem olur mu? Yani sen çizdin der mi Amazon?
Geri