Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Tyt Çalışmaya Nasıl Başlanır

Arkadaşlar 11 bitti bu yaz tyt ve 11 tekrar etmek istiyorum sizler hangi dersler için hangi hocaları ve kaynakları kullanıyorsunuz özellikle matematik temelin yok 9. Sınıfı iyi anlamam gerek ne önerirsiniz dostlar
  2. Yozgatlııı

20k Bütçe ile Tr Telefon Önerisi

Arkadaşlar yurtdışı Mi11T kullanıyorum 4 5 yılı aşkın bir süredir memnunum şimdide yurt içi s22 ultra gibi cihazlara geçmek istiyorum biraz baktımda şehrimde 20-25k arası bulunabiliyor ama yd alacak olursam s23 s24 ultra bulunabiliyor şuanki cihazımda IMEI değişimi sonrası kamera Allah'a emanet...
  3. Yozgatlııı

🔥İndirim Arpelia Gri 160x80x75 Masa 3400tl Troy Kart ile 3200tl

En ucuza 4100tl ye kendi sitesinde gördüm ondan sonra Hepsiburada da 4500Tl idi. Sallanmayan enine boyu 80 olan masa arayanlar bakabilir ben aldım bir tane lazımdı daha önce önerilmişti. https://www.idefix.com/arpelia-calisma-masasi-160x80x75-cm-p-12409790
  4. Yozgatlııı

Samsun S26 Taksitli Nereden Alınabilir?

Arkadaşlar anneme S26 almaya karar verdik bu arada başka bir cihaz öneriniz varsa veya alırken bilmemiz gereken bir şey varsa söylerseniz çok sevinirim. Aynı kategoride 2. Konum ama içeriği farklı umarım yanlış yapmamışımdır. Turkcell pasaj 256Gb S26 için 3 taksit 70K para çekti. Sitelere...
  5. Yozgatlııı

Yardım 60k Bütçe ile Telefon Önerisi

Annem kullanacak iPhone pek istemiyor ama olsada kullanır ne alabiliriz pek oyun felan cihazı zorlayacak hali yok kamera iyi olsun sarjı gitsin yeter diyor. İp16 S25+ S26 Beğendik şimdilik s26 almak istiyor
  6. Yozgatlııı

Hayatımda İzlediğim En İyi Dizi

10 dakika önce Mr.Robot bitirdim, sanki başlamadan önce çeken birşeyler vardı bilmiyorum izlesemmi izlemesemmi diye kaldım arada hep ama her saniyesine değdi. Şiddet ile forumdaki herkese tavsiye edilir izleyen dostlar bir +1 yazsın bakalim
  7. Yozgatlııı

Sapphire Pulse Rx9060xt Undervolt ve Overclok Hakkında

Arkadaşlar Sapphire pulse 16gb 9060xt kartım var. Ses, sıcaklık, performans ve Coinwhile gibi olaylarda pozitif etki ettiği için yapmak istiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var, bu işlemleri yaparken neleri göze almalıyım? şimdiden teşekkürler dostlar.
  8. Yozgatlııı

Windows Kullanırken Microsoft Hesabı Oturumu Açmak İstemiyorum

Ya bebeyken profile arkadaşımın resmini koymuşum ismi Micheal Jordan açılışta kabak gibi karşıma çıkıyor isim değişti ama profil değiştirmek için windowsu etkinleştir diye saçma bir şey önüme sunuyor bunu nasıl engelleriz?
  9. Yozgatlııı

Windows Ücretsiz Nasıl Etkinleştirilir?

Win 10 da CMD ye Windows sürümünü öğrenip birşeyler yazıp edip etkinleştiriyorduk ancak 11 de nasıl oluyor bilmiyorum bir yolu varmı?
  10. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Usb Bellekten Format Atamıyorum

Arkadaşlar USB sürücümde iso kurdum zamanında ve çalışıyor eminim daha 2 ay önce format attım ama şimdi biosa girip USB sürücüsünü seçtiğimde gene Windows açılıyor gene açılıyor ise sürücüsünde 2 dosya var ama ikisinide denedim açmıyor
  11. Yozgatlııı

AMD GPU+CPU Kombosunda Açılması Gereken Ayarlar

7500f +, 9060xt 16GB Kullanıyorum biosta AMD ile başlayan çeşitli ayarlar gördüm oyun için hangileri açılmalı bir ara öyle şeyler duyuyordum ama bakmadım sadece ramleri 6000mhz çektim
  12. Yozgatlııı

Okulda 60 Gün Raporluyum Sınavlar Nasıl Olur?

Arkadaşlar ameliyat oldum 2. dönem 1. yazılılardan beri rapor hakkım yükseltildi ve karne sonuna kadar devam ediyor raporluluğum sınavlara çalışmakta ameliyatlı çok zorlandım hepsine girdim gidip ama çok yordu ameliyatlı halim ile haftaya perşembe de son 1 sınavım kaldı ona gidip girersem 3...
  13. Yozgatlııı

Spotify Telefonda Müzikler Gözükmüyor

Mesela bir çalma listemde 40 müzik var ilk başta telefonda listeye girerken hepsi gözüküyor ama sonra 1 saniye geçmeden 15 e felan iniyor müzik sayısı karma rastgele seçilmiş ama hep aynı müzikler siliniyor
  14. Yozgatlııı

Sınava Nasıl Çalışacağını Bilmemek

Arkadaşlar bu hafta perşembe kimya 2. dönem 2. yazılısına gireceğim, konularım kimyasal tepkimelerde enerji denge ve hız. ameliyat olduğum için 2 aydır evdeyim defter de boş kafada boş sınıftakiler defteri atıyor ama zerre bir şey anlayamıyorum yaptıkları işlemden, youtubeden hoca açsam birisi...
  15. Yozgatlııı

Windows Harici İşletim Sistemi Kullananlar Neden Kullanıyor?

Arkadaşlar değişik değişik işletim sistemleri görüyorum son zamanlarda, hiçbir bilgim de yok. Mesela KaliLinux ubuntu yada diğer modlanmış linux os lar neden kullanılıyor? bir artısı veya özel bir kitleye hitap ettiği için mi yoksa windowstan daha mı zevkli geliyor?
  16. Yozgatlııı

43k Paraya Sıfır S26 Alınır mı?

Şuan sadece bize özel sıfır 43k orasını biraz değişik iş 256gb alınır mı? Turkcellden
  17. Yozgatlııı

Masamı Satmak İçin Ne Yapmalıyım?

Caremical ms01 masamı satıp daha kaliteli bir şey alacağım amaç sadece ilanda dursun hemen satılsın diye hedefim yok ama yıllarca da elimde kalmasın yani demek istediğim. Letgo ücret istiyor sahibinden de bakan olmadı hiç facebookda denesek olur mu acaba yada mobilyacılar bozar mı?
  18. Yozgatlııı

Ayt ve Tyt Nasıl Çalışılmalı

Bu sene 11 bitince yazın tyt bitirip 12. sınıf boyunca ayt mi çalışılmalı? ikisini aynı anda nasıl götürürüz? yazın hem tyt hem 11 bitirebilirmiyim 12 de fizik ve mat sorumluluğu vermem gerekecek
  19. Yozgatlııı

Sorumluluk Sınavlarına Girmem Gerekir mi?

Matematikten yıllar boyu kaldım ama girmedim, şimdi de matematik ve fizikten kalıyorum 50 altı not. 2. bir ders daha olduğu için sorumluluğa girmek zorunlu mu? kaçış yolumuz yokmudur. Birde hem mat hem fizik sorumluluğunamı giriyorum
  20. Yozgatlııı

❌İndirim Bitti! Arpelia 160x80x75 Beyaz Masa 3870tl

Bir önceki paylaştığım tabla + ayaklık uyumluluğu hakkında pek bilgi bulamadım sonradan delmek gerekiyor, dolaşırkende bunu fark ettim normalde 4.5k görüyordum minimum 80cm en masa arayan yararlanabilir suntalem malzeme...
Geri