Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Evi Taşıyoruz Gideceğimiz Yerde Fiber İnternet Yok Ne Yapmalıyız?

Türk Telekom fiber internet kullanıyoruz şuanki oturduğumuz evimizde memnunuz 50 Mbps hız yetiyor, ancak gideceğimiz yeni evde fiber alt yapısı yok onun yerine bakır modem verilir dediler, bakır ne anlayamadım açıkçası. Acaba hız olarak veya öbür odalardan çekip çekmeme olarak iyi mi? olur kötü mü...
  2. Yozgatlııı

Kayseri Belsinden Talasa Göç Etmek

Belsin taraflarında doğup 17 yıl o sokaklarda harmanlanan birisi için talasa göç etmek nasıl bir deneyim olur?
  3. Yozgatlııı

Açık Öğretime Nasıl Geçerim?

Arkadaşlar 10. Sınıfta 2 11. Sınıfta 1 kere kalp sorunu nedeni ile hastaneye yattım ve bir yada iki kez heyet raporu aldım. 11. Sınıfın sonunda ise kıl dönmesi ameliyatı oldum ve okula son 2 3 ay gitmeyerek bitirdim. Memurla konuştuğumda 9. Ay açılıyor bu meseleler dedi heyet raporunu getirirde...
  4. Yozgatlııı

Tyt ve Ayt Nasıl Aynı Anda Götürülür?

1 gün TYT 1 gün AYT döngüsünü yapabilmek için TYT matta veya öbür derslerde nereleri bitirmek lazım?
  5. Yozgatlııı

Neden Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Puanları Her Sene Düşüyor?

Arkadaşlar 24 25 de 50k ile alan üniversite 2026 da 70k ile almış, oranı belki değişebilir ama her üniversitede bu artış var neden acaba bu millette neden böyle bir aşk var?
  6. Yozgatlııı

345 All Star İnceleme - Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bugün YKS hazırlığı için aldığım 345 All Star eğitim ekosistemini 1 hafta deneyimledim ve sizlere tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Düzenleme: Sizden ricam bu sistem hakkında pek fazla etrafta inceleme olmadığı için (reklamsız!) yorumunuz olmasa dahi emote atıp geçmeniz ki...
  7. Yozgatlııı

Sonradan Düz Taban Olmak

Ben doğduğumda yoktu, ama son 1 ay dehşet Ağrı sızı yapıyor sabah kalkıp ayakkabı ile 5 metre yürüsem bile yapıyor. Su testini yaptım ve zemine düz taban ayak izi çıkarıyor bariz bu nasıl 2 3 ayda olabiliyor ya? Ortopediye gidicem şimdi görünmeye ama beni askere felan almazlarsa ne yapacağım...
  8. Yozgatlııı

345 Allstar Alınır mı? Kullanan Arkadaşlar Var mı?

Yks27 öğrencisi ve 0 olan birisi için iş görür, ileri taşır mı? kütüphanede 7 8 saati aşkın duruyorum ama herhangi bir bilgi olmadığı için verimsiz geçiyor yeterki yapabileyim 12 saat bile dururum ama yapamıyorum bunu çözmek lazım Düzenleme: 12. sınıfta açığa geçeceğim...
  9. Yozgatlııı

Dershaneye Gitmeli Miyim?

Arkadaşlar matematik temelde yok azıcık sayısal zeka deseniz de yok Halk arasında mal kelimesi ile adlandıracağınız biriyim ve kütüphaneyede gelsen 8 9 saat çalışsamda olmuyor. Anlasam bile bu anlama hızı ile hiçbir şey başaramam. İzliyorum izliyorum anlatıyor işi rast gelsin bir yerden sonra...
  10. Yozgatlııı

Kütüphanede Nelere Dikkat Etmeliyim?

Yarından itibaren düzenli olarak kütüphaneye gidip verimli ve yüksek saatler ders çalışacağım. ama hiç deneyimlemedim mesela sayfa değiştirirken bile mi sessiz olmam gerekiyor? ben kütüphane kartını alırken çalışanlar birbirine kola getir bana kola diye bağırıyordu anlamadim yada kalk otur...
  11. Yozgatlııı

345 Allstar Alınır mı?

Arkadaşlar açığa geçeceğim 2027 yks sınavına hazırlanıyorum 300 günüm var hali hazırda 10 tane entry level (mirko orjinal) gibi kitaplar aldım 2 3 tanesi bitmek üzere, deneyimleyen var mı? önerir mi? tabletim var kalemli her gün kütüphaneye giderek çalışacağım beni öne taşır mı yoksa youtube...
  12. Yozgatlııı

Odtü Ankara ve Odtü Kkk (Kuzey Kıbrıs Kampüsü) Farkı Nedir?

ODTÜ Ankara 1500 ile kapatmış bilgisayar mühendisliğini KKK 55k ile kapatmış temel farkların ne olduğunu herkes biliyor ama genede gidip Kıbrıs'ta okusak CVde ODTÜ yazması iş görmez mi?
  13. Yozgatlııı

300 Gün Yks Başlamak İçin Çok Mu Geç?

Arkadaşlar lisede sınavlara çalışmaktan nefret ederdim ama kaygı yokken evde kendim 6 7 saat çalışıyorum bunu kütüphaneye giderek 10 küsür saatlere çıkarma hadefim var ama ne yaparsan yap 300 gün içerisinde 60 70k sıralama gelmez diyenlerin haklılık payı nedir?
  14. Yozgatlııı

Linux Kullananlar Neden Lenovo Thinkpad Kullanıyor?

Neden linux kullanıcıları laptop konusunda thinkpad kullanmaya özen gösteriyor bir sebebi varmıdır?
  15. Yozgatlııı

Siber Güvenlik Müh. Olmak Zormudur?

Arkadaşlar önümüzdeki sene yks sınavına gireceğim hedefim odtü siber güvenlik müh. veyahut marmara. bebeklikten beri kafayı takmış ve evde sürekli bu konular ile uğraşan ve uğraşırken zevk alan birisi için bu meslek nasıldır? Türkiyede ki deneyimli olmasına rağmen hepsinin askari ücret ile...
  16. Yozgatlııı

Dolgu Yapılan Dişin Düşmesi

Son 1 senede bu 3. Kez oluyor kırık dişime dolgu yapıldı uykuda dolgu kendini bıraktı gene orda doktor neredeyse çekiçle vursa yerinden çıkmayacak gibiydi ama yaşayan varmıdır yada ne yapmam gerek
  17. Yozgatlııı

Windows 40-50 Saniyede Acilirken Linux 10 Saniyede Aciliyor

Cift isletim sistemi yaptim birinde windows birinde kali var ikiside sifir kurulum linux sak diye aciliyor gundelik kullanima windows kurmustum ama onada da cachy os kurmak arasinda gittim geldim neden bu kadar az kullaniuliyor bu linux hergun ayri bir olayi ile sasirtiyor beni
  18. Yozgatlııı

Kutuphanede Ders Calisir mi?

Arkadaslar yks hazirlaniyorum ev icerisinde gorudugum saygi sifir zaten oda mahrumiyeti desek yerlerde odaya giren girene zaten ev oldugundanda supheliyim kardesimle babam pes atarken insan disi sesler ciakiyor duydukca kafami duvarla vura vura bayilmak istiyorum o derece yani neyse kutupahne...
  19. Yozgatlııı

Dişime Yapılan Kanal Tedavisi ve Dolgu Hakkında

Bir dişim kırıktı, bir dişim Kanal istiyordu. Kanal sorunsuz tamamlandı bugün ancak 2 hafta önce kırık dişime yapılan doku 1200tl karşılığında dişim ile aynı renkte olunacağı iddia edildi ve ücretli yaptırdım Kayseri Erciyes fakültesinde. Ancak bariz şekilde dişime göre yapılan doku beyaz. Bugün...
  20. Yozgatlııı

İlk Hangi Programlama Dili Öğrenilmeli ve Nasıl Öğrenilmeli?

sorum basliktaki gibi hali hazirda cok iyi olmasada python biliyorum
Geri