Arama sonuçları: *

• Users: wesy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wesy

Yardım KABLOLU KULAKLIK TAVSİYE (LÜTFEN YARDIM)

KABLOLU KULAKİÇİ KULAKLIK ARIYORUM GENELDE TELEFONDA KULLANICAM BÜTÇE 3BİN OLABİLİR. KZ MARKASINI GÖRÜYORUM AMA BİR ÇOK MODEL VAR ANLAMIYORUM. ARADIĞIM ÖZELLİKLER TYPE C GİRİŞ OLMASI VE GÜZEL SES KALİTESİ OLMASI BASSLARI GÜÇLÜ OLMASI BU KADAR. LÜTFEN YARDIM KISA SÜREDE ALMAM LAZIM
  2. wesy

BU SSD PS5E OLUR MU?

pny cs3030 500gb ssd var ps5e olur mu acaba? link: https://www.epey.com/sabit-disk/pny-xlr8-cs3030-m280cs3030-500-rb.html
  3. wesy

Yardım KABLOLU KULAKLIK ÖNERİSİ

telefon tablet vs gibi şeylerde kullanmak için kaliteli sesi güzel gümbür gümbür bir kablolu kulaklık önerir misiniz butce 1.5-2k
  4. wesy

Yardım Monitörüm ne kadar eder

arkadaşlar lg 24gn650-b pivot monitörüm var bunu satıp 2k bi monitöre geçmek istiyorum bu monitör ne kadar eder? alalı 2 yılı geçti garantisi bitmiştir kutusu vs mevcut monitörde sadec 1 pixel ölü pixel var onun dışında hiçbir sıkıntı yok full hd 144hz ıps pivot bi monitör linki...
  5. wesy

Yardım PES 13 GÜNCEL YAMA VAR MI

pes 13 için ücretli ücretsiz güncel guzel yama bilen var mı arkadaşlar? lig stad forma tezahürat falan aklınıza ne geliyorsa toplu olan yamalardan.
  6. wesy

Yardım BABAM İÇİN TELEFON ÖNERİSİ

akıllı telefon kullanmayı çat pat bilen biri şuanki telefonu öldü ölecek o yüzden yeni bi telefon almak istedim max 15bin bandına olabilecek en iyi donanıma sahip telefon önerilerinize açığım
  7. wesy

Yardım Ekran kartı upgrade önerisi

arkadaşlar gigabyte b550m anakart ryzen 5 5600x işlemci 32gb ddr4 3200 mhz ram ve rtx 3060ti ekran kartım var ekran kartını upgrade etmek istiyorum 8gbın yetersiz geldiğini düşünüyorum ekran kartımı takasta verip üstüne para da verebilirim ama nvidia tarafında hangi ekran kartına geçmeliyim onu...
  8. wesy

SİSTEMİM NE KADAR EDER

ANAKART - GİGABYTE B550M DS3H İŞLEMCİ - AMD RYZEN 5 3600X İŞLEMCİ SOĞUTUCU - AMD WRAİTH PRİSM RAM - BALLİSTİX DDR4 2X8 3200MHZ RGB CL16 EKRAN KARTI - GİGABYTE WİNDFORCE RTX 3060 Tİ...
  9. wesy

Yardım Sistemime işlemci önerisi

arkadaşlar ryzen 5 3600x işlemci ve rtx 3060ti ekran kartı kullanıyorum son zamanlarda işlemcinin yetersiz kaldığını hissediyorum ve yükseltmek istiyorum anakartım gigabyte b550m ds3h sisteme en uygun işlemci ne olur önerir misiniz ekran kartı falan yükseltmeyi uzun bi süre düşünmüyorum bu arada
  10. wesy

Yardım Internet wifi ile hızlı ethernet ile yavaş

arkadaşlar bugun kablonet 1gbit internet bağlantım yapıldı telefondan wifi ile yaptığım hız testinde 1030mbpsye kadar sonuç alıyorum ama bilgisayardan etherner ile hız testi yapınca 850yi geçmiyor. yine bilgisayar üzerinden bilgisayar wifisiyle yaptığımda yine 1000mbps üstüne çıkıyor...
  11. wesy

Yardım 20BİN TL BANDINA TV ÖNERİSİ

20 bin tl bandında tv önerisine ihtiyacım var arkadaşlar tercihen minimum 50inc
  12. wesy

25 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

25 bin TL'ye kadar olabilecek en iyi en f/p sistem önerisi lazım arkadaşlar monitorsuz sadece kasa
  13. wesy

PC'm ve El Konsolu hakkında yardım lazım

Arkadaşlar aşağıya kendi sistem özelliklerimi yazacağım. Sizden isteğim bu sistem kaç para eder. Şöyle bir düşüncem var. Zaten bilgisayarda çok vakit geçirmiyorum artık. Geçirsem de oynadığım tek oyun FIFA. Aklımda Legion GO almak var hem istediğim yere taşıyabilme açısından hem de performans...
  14. wesy

Yardım rk86 keycaps önerisi

arkadaşlar bu klavyeyi aldım ama ışık geçiren beyaz ve türkçe keycaps arıyorum bulamadım önerisi olan var mı acaba https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHLVTHTY?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
  15. wesy

.

anlaşıldı sizden yardım geleceği yok siliyorum konuyu ne desem de olayın doğruluğuna inanmayacaksınız zaten
  16. wesy

Yardım ADRESİMDE ALTYAPI MI YOK BOŞ PORT MU YOK?

Arkadaşlar müstakil bir evde oturuyorum. mahallemiz de müstakil bi mahalleydi 2015 zamanlarına kadar. o zamanlar internetimiz vardı daha sonra iptal ettirdik çevredeki evler de kentsel dönüşümle apartman oldu mahalledeki 2 3 müstakil evden birinde oturuyorum. bundan 3 4 yıl önce altyapı...
  17. wesy

Yardım ACİL razer barracuda x mikrofon

arkadaşlar razer barracuda x aldım pcye bağladım şuan ama mikrofonundan ses kaydedemiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin 1680706629 halletim
  18. wesy

Yardım Razer barracuda x vs rampage rm h-11 crack

arkadaslar sizce hangisini almalıyım
  19. wesy

Yardım bu klavye alınır mı? acil hemen sipariş vereceğim

alınır mı arkadaşlar bütçe bu düzeyde ben incelemesini izleyip beğendim https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-furylevel-y1-rgb-red-switch-moduler-mekanik-oyuncu-fiyati,1633459278.html
  20. wesy

Öneri sessiz switchli mekanik klavye önerisi f/p

sorum başlıkta arkadaşlar
Geri