Arama sonuçları: *

• Users: Cavuskerem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım Ram Rgb Işığını Kontrol Edemiyorum

Ramler Patriot Viper Tuf , Anakartım asus rog X870A , işlemciyi de yeni aldım 7800x3d , sistemi zor bela kurdum cinebench testi yaptım herhangi bir sorun yoktu daha sonra res attığımda dram ışığı vs yandı , söküp taktım statik elektrik boşaltması yaptım bi şekilde o düzeldi fakat daha sonra...
  2. C

Yardım Psu Önerisi Hakkında Yardım

5k bütçe var beyaz sistem topladığım için beyaz psu lazım , kasa lian li dynamic evo rgb Enermax REVOLUTION III - 5200tl MSI MAG A850GL WHITE 850W 80+ Gold - 5000tl Bu bütçelerde daha iyi önerebileceğiniz tam modüler psu varsa yardımcı olur musunuz beyaz olması şart
  3. C

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision Tekrar 2.499 Tl

https://www.gaming.gen.tr/urun/855394/thermalright-trofeo-vision-9-16-lcd-white-manyetik-type-c-temali-lcd-ekran/ Gaming gen efendi 5k yapmıştı baktı satılmıyo fiyat yine düşmüş , ben inadına yine almicam ama belki birinizin işine yarar :)
  4. C

Yardım Beyaz Akvaryum Kasa ve Psu Önerisi

Beyaz sistem dizmeye karar verdim , tüm parçaları aldım sadece anakart ve psu kaldı , kasa + psu bütçesi : 10k duruma göre biraz esneyebilir Lianli set dizeyim dedim ama kasası çok pahalı geliyor ve ekstra fan da alınca fiyat baya uçuyor , gözüme bu çarptı alınır mı psusu nasıldır , başka...
  5. C

VATAN BİLGİSAYAR'I İCRAYA VERDİM VE KAZANDIM

https://forum.donanimarsivi.com/konu/vatan-bilgisayar-ve-zotac-firmasi-tarafindan-magduriyetim.1206864/ Arkadaşlar belki hatırlayanlar olacaktır , zotac 3070ti ekran kartım vardı ve bakım için Vatan bilgisayara ürünü yolladım , yaklaşık 1 ay sonra ürün arızalı olduğu gerekçesi ile iade...
  6. C

Yardım VATAN BİLGİSAYAR VE ZOTAC FİRMASI TARAFINDAN MAĞDURİYETİM

Yaklaşık 6 ay önce zotac 3070 ti adlı ekran kartımı bakım için servise yolladım , 1 ay sonra kartın arızalı olduğu gerekçesiyle talebim olmadan para iadesi sağlanacağı söylendi , firma ile iletişime geçtiğimde muadil ürün sunulmayacağı söylendi ve sadece para iadesi yapılabileceği söylendi ve...
  7. C

Yardım 2000 TL Bütçe Mouse Önerisi

Oyun odaklı olucak 8khz vs olması şart değil yine de bu fiyata o özellikli vs varsa seçenekleri atabilirseniz sevinirim
  8. C

Yardım Sıfır Kia Sportage Alınır mı ?

Bayi fiyatı 2.260.000e geliyor , normalde sedan tarzı passat bakıyorduk ama neredeyse hepsi galericilerin ellerine geçmiş ve piyasası inanılmaz uçuk durumda Normalde hibrit motorla geliyormuş fakat bu ay sadece benzinli motoru ve cool paketi gelmiş , cool pakette cam tavan ve koltuk ısıtma...
  9. C

2.000.000 TL ARAÇ ÖNERİSİ

2.000.000₺ bütçe var üst sınır olarak , yakın fiyata varsa sıfır da olabilir , kasımın sonu olduğu için çoğu bayide araç yok. aralık ayı fiyatları ile ilgili bilgisi olan varsa bilgilendirirse de iyi olur Tercih olarak benzinli sedan aile arabası olucak , 2020 ve üstü model ve 80k kmyi geçmezse...
  10. C

Yardım Gaming Oda İçin Led Işık Önerisi

Şu şekilde bir masaüstü düzenim var , üstteki raflarda figürler var fakat o kısımda ışık olmadığı için hiç gözükmüyor , hem figürlerin gözükmesi için hem de odaya renk katması için led şerit önerisinde bulunabilir misiniz , veya daha farklı ışıklandırma yönteminiz varsa öneride bulunursanız...
  11. C

Yardım Vatan Bilgisayar Değişim Sorunu

Zotac 3070ti ekran kartım vardı son günlerdeki ısınma sorunundan dolayı bakım için servise yolladım , yaklaşık 2 hafta sonra ürünün arızalı olduğu iade veya değişim yapabileceğim hakkında mesaj gönderildi , ben de mesajdan 1dk geçmeden hemen vatan bilgisayar ile iletişime geçtim ve kart tekrar...
  12. C

Yardım ASUS TUF VG27AQ VS LENOVO R27QE HANGİSİNİ KULLANMALIYIM ?

Elimde 2 monitör de var hangisini ana monitör olarak kullanmak daha mantıklı , yardımcı olursanız sevinirim
  13. C

100.000tl Sistem Önerisi

Dota ve knight oynanıcak , bütçe monitör dahil 100.000tl , sistem 80k , monitör 20k olabilir Sistemin siyah ve akvaryum kasa olması lazım Çok fark olmayacaksa tek site üzerinden alınsa çok daha iyi olur Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler
  14. C

Çözüldü✓ 140CM Masa Önerisi Lazım

Arkadaşlar 140cm boyutunda masa önerisine ihtiyacım var , adorenin şöyle bir ürünü var alıp geçeyim mi farklı veya daha uygun önerisi olan var mı ? Sağlamlık açısından üzerinde sadece çift monitör olcak , bilgisayar kasası aşşağıda kalcak...
  15. C

Yardım Ekran Kartı Yüksek Fan Devri Sorunu

Ekran kartı zotac 3070ti alalı 1 sene olmadı sıfır olarak almıştım , son zamanlar hangi oyuna girersem gireyim kart %100 fan devrinde 73 derecede çalışıyor fakat fan devrini %65e sabitlesem de aynı sıcaklık değerinde çalışıyor , yani sorunum fan devrini gereksiz yüksekte çalıştırması , nasıl bir...
  16. C

❌İndirim Bitti! AKKO Joy of Life 5108S SE RGB 2180 TL ( İYZİCO İLE %20 + 300TL CASHBACK )

https://www.gaming.gen.tr/urun/585234/akko-joy-of-life-5108s-se-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Piano pro switchler 2. elde 1.400 - 1.500 tl civarına satılıyor 3100tlye %20 ( 619tl ) + 300tl cashback verdiğini varsayarsak kablolu + tam boy özel seri bir klavyeye göre fazlasıyla uyguna...
  17. C

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Herkese selamlar bugün Temudan tanesi vergi dahil yaklaşık 500 TL'ye gelen DKM200 adlı klavyeyi inceleyeceğim , sizlerle daha önce aynı firmanın AK820 PRO isimli klavyesini incelemiştik , hadi kutu içeriğiyle başlayalım : - Kutu tasarımı baya iyi :D - Kutu içeriği pek dolu değil fiyatına...
  18. C

TEMUDAN LEGO ALACAĞIM YARDIM

https://www.temu.com/tr/-altın---yapı-blokları---montaj-14-yaş-ve-üzeri-i̇çin-yüksek-hızlı----doğum-günleri--cadılar-bayramı-i̇çin-mükemmel-hediye-g-601099574973681.html?_oak_mp_inf=EPGpkLWm1ogBGiBmNThmY2QzZTY3ZWI0ZTQzOGFkZDE0YmY2OGIzNmNmOSCQv8PFrzI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%...
  19. C

CS2 EN HIZLI ŞEKİLDE BIÇAK NASIL SATILIR ?

Elimde ★ Pala Bıçağı var ve acil satmam gerekiyor , en hızlı ve ederi fiyattan nerede satabilirim , byno çok komisyon kesiyor
  20. C

Yardım Wifi 5 / 6 Adaptör Önerisi Lazım

Masaüstü bilgisayar için 500mbps internete wifi adaptörü lazım , oyun da oynayacağım için kablolu performansı olmasa da ping ve kopma olmaması önemli , wifi 5 veya 6 almam da ona göre farkeder mi önerileriniz nedir ? Bütçe 500 tl civarı
Geri