Merhabalar, figür vs. basmak istiyorum ve yazıcı konusunda hiçbir fikrim yok bu işle ilgilenen, uğraşan varsa eğer yazıcı önerisinde bulunabilir mi? Başlangıç, orta seviye, ileri seviye olarak bütçelerle sıralama yaparsa sevinirim.
Malum ülkede fiyatlar çok değişken olduğu için senetli araba alımını araştırmaya başladım. Sizce senetli araba alınır mı? Örnek verecek olursam şuanda 950 bin tllik arabaya 200 peşinat kalan 750 sinede senetli kredi yaptıgımızda geri ödemesi 1.250.000 oluyor 24 ay vadeli şekilde. Sizce mantıklı...
Herkese merhaba,
15-20 arasına telefon bakıyorum gözüme bu telefon çarptı daha önce kullanan veya daha iyi önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
Herkese selam iyi seneler diliyorum. EA FC 24 de pro club nasıl oynanır bildigim kadarıyla herkes bir oyuncuyu kontrol ediyor kendisi gibi. Arkadaşım xbox üzerinden ben ise pcden oynayacağım çapraz oyun varmı proclubs da varsa oyun içinden mi ayarlanıyor bilgisi olan bilgi verebilirmi?
EA FC 24...
Herkese merhaba sosyal medyada video çekimi ile uğraşıyorum tiktokta bazı reklam çekimlerim için arkaplanım aşırı derecede zayıf ve kötü kalıyor. Yazılı ve yazısı değişebilen arkaplan aydınlatması gibi bir ürün var mı veya önerebileceğiniz ışıklandırma ürünleri süsleme ürünleri veya posterler...
Xpg summoner klavye yazılımı nereden bulup indirebilirim? eski açılan konularda sorunlu oldugundan kaldırıldı vs. yazanlar olmuş. Güncel olarak varsa paylaşabilir misiniz?
Kullanım amacım günlük oyun falan öyle genel yani özellik bakımından hangisi daha iyi? Daha iyi önerisin olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
https://shop.connectgame.com.tr/products/darmoshark-m3-kablosuz-gaming-mouse-kailh-gm-8-0-paw-3395-siyah...
Herkese merhaba bir sürü konu açılmasına rağmen bu konu hakkında güncel olarak tekrar açmak istedim. Son gelen güncellemelerle birlikte hangisi kullanılır veya kullanılmalı? Yeni sisteme geçmeden önce windows 11 kullanmıştım 6 ay kadar öncesinde 10 açıkçası şuan hangisini kullansam kararsızım.
https://www.hepsiburada.com/razer-barracuda-kablosuz-oyuncu-kulakligi-rz04-03790100-r3m1-p-HBCV00003JJXFC?magaza=AbaküsTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.30.1
Harici mikrofonum var mikrofonunun pek bir önemi yok istedigim...
16 gb 3200mhz Cl 16 Xpg ramlerim boştayken yüzde 53 de çalışıyor 8,9 gb da sebebi nedir ?
Age of a falan girdigimde bazen pc donuyor kendi kendine reset atmak zorunda kalıyorum
Render programlarıda aynı şekilde
Oyunun ortalarına doğru bir anda bilgisayar donuyor ne oyunu alta atabiliyorum ne alt f4 atınca kapanıyor ne ctrl alt del den bir işlev yapıyor hiçbirşey olmuyor bilgisayar donuyor bildiginiz oyunun ortasında ve sadece bu oyunda oluyor fifa 23 witcher 3 rdr 2 gta 5 valorantta falan olmuyor neden...
Bu oyunu oynayan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi ?
Açıkçası çok önyargılı yaklaşıyorum hack falan bana göre değil Cyberpunk dada mesela hep dövüşle geçti hiç hack kullanmadım ama bu oyunda hack cok önemli mi yoksa dövüşlede oyun gidiyor mu oynanır mı ?
Herkese merhaba bilgisayarımı yeni topladım montajını yapacak abi crackli windows indirdi microsoft store açılmıyor çözümünü bilen yardımcı olabilecek biri var mı?
Herkese merhaba dostlar
Bu iki üründen hangisi tercih edilmeli ?
G2 de dram var P3 de yok ama hızları daha yüksek
Dram olan mı Hız yüksek olan mı tercih etmeliyim
Powercolor red devil rx 6700 xt
İ5 12400f
Msi pro h610m b
Crucical p3 1tb ssd
Deepcool 750 watt bronze psu
Darkflash dk431 kasa
2x8 16 xpg cl16 3200mhz ram
Eksisi var mı şu olsa daha iyi olurdu diyeceğiniz parçalar uyumlu mu hepsiyle sipariş verdim