Arama sonuçları: *

• Users: {Kai}
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. {Kai}

Yazıcı önerisi figür vs. basmak için

Merhabalar, figür vs. basmak istiyorum ve yazıcı konusunda hiçbir fikrim yok bu işle ilgilenen, uğraşan varsa eğer yazıcı önerisinde bulunabilir mi? Başlangıç, orta seviye, ileri seviye olarak bütçelerle sıralama yaparsa sevinirim.
  2. {Kai}

Senetli araba alınır mı?

Malum ülkede fiyatlar çok değişken olduğu için senetli araba alımını araştırmaya başladım. Sizce senetli araba alınır mı? Örnek verecek olursam şuanda 950 bin tllik arabaya 200 peşinat kalan 750 sinede senetli kredi yaptıgımızda geri ödemesi 1.250.000 oluyor 24 ay vadeli şekilde. Sizce mantıklı...
  3. {Kai}

Telefon önerisi Honor 90 alınır mı?

Herkese merhaba, 15-20 arasına telefon bakıyorum gözüme bu telefon çarptı daha önce kullanan veya daha iyi önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
  4. {Kai}

2. monitör önerisi...

Herkese iyi günler. 2. monitör ihtiyacım var çok kaliteli bir şey beklemiyorum tercihen 75hz veya 144hz bu bütçede varsa veya zorlanırsa olabilir
  5. {Kai}

EA FC 24 pro club arkadaşlarla oynama

Herkese selam iyi seneler diliyorum. EA FC 24 de pro club nasıl oynanır bildigim kadarıyla herkes bir oyuncuyu kontrol ediyor kendisi gibi. Arkadaşım xbox üzerinden ben ise pcden oynayacağım çapraz oyun varmı proclubs da varsa oyun içinden mi ayarlanıyor bilgisi olan bilgi verebilirmi? EA FC 24...
  6. {Kai}

Video çekimleri için odama arkaplan aydınlatması ve süslemesi

Herkese merhaba sosyal medyada video çekimi ile uğraşıyorum tiktokta bazı reklam çekimlerim için arkaplanım aşırı derecede zayıf ve kötü kalıyor. Yazılı ve yazısı değişebilen arkaplan aydınlatması gibi bir ürün var mı veya önerebileceğiniz ışıklandırma ürünleri süsleme ürünleri veya posterler...
  7. {Kai}

Darmoshark N3 Mouse yazılım

Yazılımını indirdim ama mouse eşleştirme olayı nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?
  8. {Kai}

Çözüldü✓ Xpg summoner klavye yazılımı nereden bulup indirebilirim?

Xpg summoner klavye yazılımı nereden bulup indirebilirim? eski açılan konularda sorunlu oldugundan kaldırıldı vs. yazanlar olmuş. Güncel olarak varsa paylaşabilir misiniz?
  9. {Kai}

Hangi mouse daha iyi?

Kullanım amacım günlük oyun falan öyle genel yani özellik bakımından hangisi daha iyi? Daha iyi önerisin olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. https://shop.connectgame.com.tr/products/darmoshark-m3-kablosuz-gaming-mouse-kailh-gm-8-0-paw-3395-siyah...
  10. {Kai}

2. monitör önerisi 60 veya 75hz

Bu sıralar indirim üstüne indirim gelmişken 2. monitör olarak 60hz veya 75hz monitör önerilerisi olan var mı? Bütçe 1500-2000 civarı
  11. {Kai}

Güncel Windows 10 vs Windows 11

Herkese merhaba bir sürü konu açılmasına rağmen bu konu hakkında güncel olarak tekrar açmak istedim. Son gelen güncellemelerle birlikte hangisi kullanılır veya kullanılmalı? Yeni sisteme geçmeden önce windows 11 kullanmıştım 6 ay kadar öncesinde 10 açıkçası şuan hangisini kullansam kararsızım.
  12. {Kai}

Razer Barracuda Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/razer-barracuda-kablosuz-oyuncu-kulakligi-rz04-03790100-r3m1-p-HBCV00003JJXFC?magaza=AbaküsTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.30.1 Harici mikrofonum var mikrofonunun pek bir önemi yok istedigim...
  13. {Kai}

Ramler Boştayken Yüzde 53 De Çalışıyor Sebebi Nedir ?

16 gb 3200mhz Cl 16 Xpg ramlerim boştayken yüzde 53 de çalışıyor 8,9 gb da sebebi nedir ? Age of a falan girdigimde bazen pc donuyor kendi kendine reset atmak zorunda kalıyorum Render programlarıda aynı şekilde
  14. {Kai}

Age of empires 4 donma sorunu

Oyunun ortalarına doğru bir anda bilgisayar donuyor ne oyunu alta atabiliyorum ne alt f4 atınca kapanıyor ne ctrl alt del den bir işlev yapıyor hiçbirşey olmuyor bilgisayar donuyor bildiginiz oyunun ortasında ve sadece bu oyunda oluyor fifa 23 witcher 3 rdr 2 gta 5 valorantta falan olmuyor neden...
  15. {Kai}

Watch Dogs 2 oynanır mı

Bu oyunu oynayan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi ? Açıkçası çok önyargılı yaklaşıyorum hack falan bana göre değil Cyberpunk dada mesela hep dövüşle geçti hiç hack kullanmadım ama bu oyunda hack cok önemli mi yoksa dövüşlede oyun gidiyor mu oynanır mı ?
  16. {Kai}

Crackli windows indirdim microsoft store açılmıyor

Herkese merhaba bilgisayarımı yeni topladım montajını yapacak abi crackli windows indirdi microsoft store açılmıyor çözümünü bilen yardımcı olabilecek biri var mı?
  17. {Kai}

Kioxia g2 1tb Vs CrucialP3 1tb

Herkese merhaba dostlar Bu iki üründen hangisi tercih edilmeli ? G2 de dram var P3 de yok ama hızları daha yüksek Dram olan mı Hız yüksek olan mı tercih etmeliyim
  18. {Kai}

Itopya Rtx 3060 Ryzen 5 5600 13799!

https://www.itopya.com/jaho-strikeamd-ryzen-5-5600gigabyte-geforce-rtx-3060-windforce-oc-12gb16gb-ddr41tb-nvme-m2-ssd_h23363?fbclid=PAAaYg6eg5W5j0P5C25mtloX1QoYs2Qp00AjEjUhPgWAnKn3-IdoG3ybctXeQ
  19. {Kai}

Yeni Sistem Dizdim nasıl olmuş ?

Powercolor red devil rx 6700 xt İ5 12400f Msi pro h610m b Crucical p3 1tb ssd Deepcool 750 watt bronze psu Darkflash dk431 kasa 2x8 16 xpg cl16 3200mhz ram Eksisi var mı şu olsa daha iyi olurdu diyeceğiniz parçalar uyumlu mu hepsiyle sipariş verdim
  20. {Kai}

Ekran Kartsız sistem toplama 11k

Ekran kartını Rx 6700 xt alacağım büyük ihtimalle bunun dışında 11k bütçem kalıyor 11k ya nasıl bir sistem dizebilirim
Geri