Arama sonuçları: *

• Users: Hurly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hurly

Motosiklet alırken kredi

Selamlar, 0 km motosiklet alacağım kredi kullanıp. Lakin kredi kullanırken 400.000 TL altında %70'ine kadar kredi kullanabiliyoruz. Ama burda baz alınan fiyat motosikletin bayi fiyatı mı yoksa kasgo değeri mi? Mecburen bir galeriden veya bireysel kullanıcıdan alacağım için bayi fiyatının üstüne...
  2. Hurly

YD Telefon ile gümrükten geçiş

Merhaba, ABD'den arkadaşım geliyor ay sonunda. Gelirken telefon getirmesini istemiştim. Lakin şöyle bir durum var. Kendine iphone 14 pro almış ve eski telefonunu da getircekmis. Bir iPhone daha alsa ve totalde 3 telefon ile geçmeye kalksa nasıl bir senaryo yaşanır?
  3. Hurly

ABD iPhone E-sim ve IMEI kayıt

Merhabalar, ABD'den arkadaş gelirken 14 pro getiricek bana. Lakin ordaki modellerde fiziksel sim yokmuş sadece e-sim ile kullanılıyormuş. Merak ettiğim nokta abd dışındaki modellerde fiziksel sim var e-simde var. Bu şekilde 4+4 ay kayıt etmeden kullanılabiliyormuş. ABD modelinde de 4+4 şeklinde...
  4. Hurly

Aida64 test ve CPU ısıları

Aida64 ile CPU testi yapayım dedim YouTube'dan baktım zaten kolaymış ekstra bir ayar gerektirmiyor. Adam çoğu videoda 75 derecelere çıkıyor bende 58 oldu maksimum ve 12400f ve stok soğutucu var sadece. Birşeyi yanlış mı yapiyorum acaba ? Ayrıca CPUID HWMonitor uygulaması ve aida64 farklı...
  5. Hurly

ID-COOLING FrostFlow X 240 Snow 1300 TL alınır mı?

Merhaba, CPU soğutucu almayı düşünüyorum şu sıralar ve başlıkta belirttiğim modeli buldum fiyatı da uygun gibi indirimde sanırım. Almaya değer mi bu paraya? 1300 TL şuan. SE-224 XT modeli de 599 TL. Hiç masrafa girmeden hava soğutucuyu mu almalıyım acaba? 12400f işlemci kullanıyorum. Seçenekler...
  6. Hurly

🔥İndirim Reddragon k552 499 tl

Bu sefer doğru sanırım. Siteyi bilmiyorum lakin fiyat gayet iyi. https://www.teknolojipazar.com/?Uid=240786&ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
  7. Hurly

❌İndirim Bitti! RedDragon K552 139 TL

Bi gariplik var ama denenir bişey değil gibi. https://www.n11.com/urun/redragon-k552-r-kumara-rainbow-arka-aydinlatmali-mekanik-oyuncu-klavye-2595294?magaza=aldyoo#unf-review
  8. Hurly

🔥İndirim ID-Cooling SE-224-XT 599 TL + Kargo

Fiyatı uygun gibi diğer sitelere göre baya tavsiye ediliyordu arayan varsa güzel fiyat gibi. Kullananlarda yorum yaparsa daha net olur tabi. Sesli çalıştığı söyleniyor o sebeple ben biraz çekindim ama bilenler aydınlatırsa hoş olur...
  9. Hurly

ROG STRIX SCOPE TKL Beyaz Fiyatına Değer Mi

Şuan piyasada en uygun bu fiyata bir süredir takip ediyordum. Değer mi sizce fiyatına sırf renginden dolayı cezbediyor beni ama 1899 TL az bir para değil. Bu fiyattan almak mantıklı mı bu klavyeyi ? Daha uygun fiyatlı emsalleri bulunabilir mi...
  10. Hurly

Nova-3060 alınır mı değer mi?

Bütçem maksimum 16k. Bunu almayı düşünüyorum hata mı yaparım yoksa almalimiyim https://www.gaming.gen.tr/urun/167625/nova-3060-intel-i5-12400f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  11. Hurly

8500 TL Laptop Önerisi AutoCAD vs, oyun için değil

Merhabalar, en fazla 8500 tl olacak şekilde laptop arıyorum. Oyun amacım pek yok daha çok AutoCAD ve başlangıç seviye yazılım için. Önerilerini bekliyorum. Teşekkürler
  12. Hurly

Yardım Kasa Fanları 3 Pin ve 4 Pin

Merhaba, gt301 kasam var bugün bi içini temizliyim dedim açtım. Kurcalarken öyle farkettim ki egzos fan anakarttaki girişe bağlı, öndeki 3 fan ise psuya bağlı sanırım direkt. Ben saniyodum ki hepsinin hızını kontrol edebiliyorum. Şuan sadece egzos fanının hızını kontrol edebiliyorum galiba...
  13. Hurly

Gt301 kasa ilave fan

Merhaba, Asus gt301 kasam var ve üst kısmına 2 tane daha fan eklemek istiyorum. Şuan 3 önde 1 de arkada olmak üzere 4 fan var. 2 tane fan alsam bunların bağlantılarını nasıl yapacağım? Fanlar RGB falan olmayacak ışıksız şekilde ama hızlarını kontrol edebilmek istiyorum. Şuan hali hazırda kontrol...
  14. Hurly

G Pro Wireless vs Glorious Model O Wireless

Merhaba, soru başlıkta şuan nerdeyse aynı fiyattalar hangisi tercih edilmeli?
  15. Hurly

Yardım 800x600 çözünürlük ve ekran kartı sorunu

Merhaba, GTX 760 kartım var. Full HD monitöre bağlıyorum bilgisayarı çözünürlük 800x600dan başka olmuyor. Aygıt yöneticisinde ünlem var ekran kartında sorun var sanırım ama görüntü alabiliyorum sadece çözünürlük düşük. Nasıl bir yol izleyebilirim sadece çözünürlük artsın istiyorum. Görüntü...
  16. Hurly

Sıvı soğutma veya hava soğutma eklersem PSU tarafından sıkıntı yaşar mıyım ?

Merhabalar, i5 12400f, Asus dual rtx 3060 içeren bilgisayarım var. Gt301 kasa ve Asusun 550b 550w güç kaynağı var. İşlemci için soğutucu eklemeyi düşünüyorum. Sıvı soğutucu eklersem veya kule tipi soğutucu + 2 tane kasa fanı eklersem psu tarafında yetersiz kalma gibi bir sorun olur mu?
  17. Hurly

12400f 85 derece için ekstra soğutucu şart mı?

Merhabalar, i5 12400f işlemcili bilgisayarım var. Cyberpunk 2077 oynarken 85e vuruyo arada sıcaklık değeri genel olarak da 80de duruyor. Ekran kartı da asus dual rtx 3060 70-74de takılıyo. İşlemci için sürekli konular görüyorum stok fan yetersiz şeklinde, benim durumum da farklı bi soğutucu...
  18. Hurly

Şarj edilebilir, kablosuz mouse önerisi

Bütçe ne kadar az o kadar iyi, pille falan uğraşmak istemiyorum şarj edebileceğim kablosuz ve çok hafif olmayan bir mouse arıyorum. Beyaz renk falan da olursa tadından yenmez. Var mı böyle bir ürün tavsiye edebileceğiniz?
  19. Hurly

5+1 sistemin center hoparlörünü pcye bağlayabilir miyim

Evde sinema sistemi var ama kullanmıyorum 5+1 sistem. Center olan hoparlörü pcye bağlasam sağlıklı sonuç alabilir miyim? Jak ucu yok normal açık kablo DVD player var anfi görevinde oraya bağlanıyor. Ben açık kabloları bı jak ucuna bağlasam olur mu?
  20. Hurly

Çözüldü✓ İtopya mağazadan monitör alsam kontrol imkanı var mı?

Mağazaya gidip monitör alsam orda kontrolleri sağlayıp alma şansım oluyor mu? Ödemeden önce kontrol edip sorunsuzsa almak istiyorum ölü piksel vs herhangi bişey olmadan mümkün mü böyle? yoksa ödemeden sonra mı kontrol edebiliyoruz bilgisi olan var mı?
Geri