Arama sonuçları: *

• Users: Darkware
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Win 11 LTSC Rufus Ayarları Nasıl Olmalı?

Windows 11 ltsc sürümünü tnctr adlı forum sitesinden aldım öncelikle isoyu yazarken Görselde göründüğü gibi hata aldım ne yapmam lazım bunu atlasakda sıkıntı olmadığıyla ilgili bir duyum almıştım Konu başlığı olarakta bu ayarlar nasıl olmalı sistem bileşenlerimi yazıyorum İ5 12400F AMD...
  2. D

Windows 11 LTSC lazım.

Merhaba windows 11 home düz kullanıyorum format atmayı düşünüyorum pc ye ama windows 11 in gereksiz şeylerin kapatıldığı halinde bir iso lazım Windows 11 IoT LTSC önerildi ve tnctr sitesi önerildi fakat hangisini indireceğimi bilmiyorum ve bilsemde kurulumu nasıl olcak direkt iso yu rufus ile...
  3. D

60.000TL HAZIR KASA ÖNERİSİ

60.000TL ye kadar hazır kasa arıyorum en f/p kasa hangisiyse öneride bulunursanız sevinirim.
  4. D

8500TL Telefon Önerisi

Daha üstüne çıkmam boşuna öneri yapmayın babama alcam Realme c25s düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  5. D

50.000-60.000 Arası Beyaz Hazır Kasa önerir misiniz?

50.000-60.000 Arası Beyaz Hazır Kasa önerir misiniz?
  6. D

25 K BEYAZ KASA ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?

beyaz kasa olması güzel olur kız "arkadaşım" için olacak 6-7k arası da monitör önerirseniz sevinirim
  7. D

40 bin TL hazır sistem önerisi

35-40K monitör dahil hazır sistem önerebilecek var mı? 24inc monitör yeterli olacaktır. Hazır sistem olsun.
  8. D

Laptopta Intel HD Graphics'i devre dışı bırakma sonucu laptop donuyor

Laptopta Intel HD Graphics'i devre dışı bırakma sonucu laptop donuyor, kasıyor normalde laptop da 3050 mevcut teşekkürler yardımınızı bekliyorum.
  9. D

Bu hazır sistem alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/deadlift-7a/ Güncelleme yapabiliriz 70k'ya olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum başka sistem'de önerebilirsiniz NVIDIA gpu olacak şekilde teşekkürler.
  10. D

70.000TL'ye kadar NVIDIA hazır sistem önerisi

70.000TL' ye kadar sadece kasa olacak şekilde hazır sistem arıyorum NVIDIA ekran kartı olması şart. Ram minimum 32 gb olmasını istiyorum şimdiden öneriliriniz için teşekkürler f/p olursa sevinirim.
  11. D

Bilgisayarın donup ses çıkarması

Merhaba, 2 gün önce BIOS güncellemesi yaptım. İlk gün herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak bugün bilgisayarı açtıktan sonra yaklaşık 30 dakika kullandıktan sonra bir anda sistem dondu ve “dırrr” şeklinde bir ses çıkardı. Tüm fişleri çektim, ekran kartını söküp temizledim ve tekrar taktım...
  12. D

Samsung eğitim indirimi ile A36 alınır mı?

Öncelikle ben Nothing Phone 1 düşünüyordum, bu eğitim indirimini duyduktan sonra Samsung'a kayıt olarak gerekli işlemleri yaptım ve A36 128 GB 14.874, 00 TL gibi bir fiyata düştü farklı sitelerden 600-650 TL daha ucuz pek fark olduğunu düşünmüyorum Nothing Phone 1 alırsam eğer 256 GB olanını...
  13. D

Samsung eğitim indirimi ile A36 alınır mı?

Öncelikle ben Nothing Phone 1 düşünüyordum, bu eğitim indirimini duyduktan sonra Samsung'a kayıt olarak gerekli işlemleri yaptım ve A36 128 GB 14.874,00 TL gibi bir fiyata düştü farklı sitelerden 600-650 TL daha ucuz pek fark olduğunu düşünmüyorum Nothing Phone 1 alırsam eğer 256 GB olanını...
  14. D

Nothing phone 1 için şarj adaptörü önerisi

Bunu düşünüyorum fakat biraz tuzlu = Nothing 45W, Ya da = Spigen 35W Cihaz 33W başka adaptör öneriniz varsa önerir misiniz?
  15. D

A35 vs Nothing Phone 1

Çoğunlukla oyun oynarım (ağır oyunlar değil HayDay,COC,Brawl Stars), kamera ile fazla işim olmaz, öğrenciyim uzun süre kullanım için alacağım.
  16. D

Alt+Tab yapınca bilgisayar 5 saniyeliğine donuyor

Son AMD sürücü güncellemesinden sonra bu sorunu daha sık yaşadığımı hissediyorum. Şu anda 25.3.1 sürümünü kullanıyorum. DDU ile kaldırıp yeni bir sürüme geçmeyi düşünüyorum, ancak hangi sürüm daha stabil olur bilemiyorum. Öneriniz varsa onu denemek isterim. Veya farklı bir çözüm yolu...
  17. D

A35 için adaptör, hangisini almalıyım?

Üstteki daha pahalı ama kupon ile daha ucuza geliyor hangisini almalıyım A35 için
  18. D

Nothing phone 1 mi A35 mi?

A35 128gb modelini alabilirim ona göre şimdiden teşekkürler
  19. D

Nothing phone 1 alınır mı??

10.000-13.000 arası telefon arıyorum nothing phone 1 buldum önerir misiniz?
  20. D

Monitör temizlemesi için hangisini almalıyım?

https://www.amazon.com.tr/dp/B097K2LF62?psc=1 https://www.hepsiburada.com/the-solution-lcd-led-ekran-laptop-tablet-bilgisayar-televizyon-cep-telefonu-gozluk-kamera-koruyucu-ve-parlatici-dogal-temizleme-temizlik-seti-250-ml-temizleyici-pm-HB00000APMXY
Geri