Arama sonuçları: *

• Users: Keremm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Keremm

Windows 10 Whea uncorrectable error hatası

merhabalar, win10 kurulu bilgisayarımda bir veri aktarımı dosya aktarımı yaparken bilgisayarım whea hatası veriyor ne yaptıysam düzeltemedim fikri olan var mıdır? Biosum güncel, chkdsk c: /f /r komudu çalıştırdım bir hata bulmadı. hdd ve ssdmin sağlık ve performanslarına baktım bir sıkıntı...
  2. Keremm

iPhone telefonda iCloud yedeklemesi whatsapp mesajlarını içeriyor mu?

iPhone telefonda iCloud yedeklemesi yapınca whatsapp konuşmaları da yedekleniyor mu yoksa ayrıca whatsapp uygulaması içerisinden mi konuşmaların yedeklemesini yapmamız gerekiyor ? Teşekkürler, iyi günler.
  3. Keremm

AC Valhalla yalnızca menüde kasıyor.

Merhabalar, daha yeni AC: Valhalla satın aldım orijinal uplayden. Oyun içi çok iyi akıyor bir sıkıntı yok ama yalnızca menüde ve arayüzlerde kasıyor. Bir fikri olan var mı acaba? Teşekkürler.
  4. Keremm

Asus Tuf Gaming H7 kulaklık 7.1 dönüştürücüsünü açtığımda garip bir ses geliyor

Arkadaşlar, Asus Tuf Gaming H7 kulaklık satın aldım ve 7.1 dönüştürücüsünü aktif ettiğimde kulaklıktan garip çok az bir tiz sinyal ses geliyor fakat kapatınca sıkıntı yok nedeni nedir bir fikriniz var mı? teşekkürler.
  5. Keremm

Mavi Ekran ve Açılmama Sorunu

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bilgisayar ilk açılışta anakart markası yazan ekranda takılı kalmaya başladı ayrıca birkaç defa da bilgisayar açıldıktan sonra mavi ekran aldım. Bilgisayara restart atınca sorunsuz çalışmaya başlıyor tekrar fakat bunların sebebi nedir? ne yapabilirim? format atsam...
  6. Keremm

Önce ekranım kapandı daha sonrasında bilgisayar ve şuanda açılmıyor

Arkadaşlar önce ekranım kapandı daha sonrasında bilgisayar kapandı ve şuanda hiç açılmıyor bir anda noldu fikri olan var mı sorun nedir ?
  7. Keremm

arkadaşlar xbox game pass ultimate aldım discord nitro gelmedi

xbox game pass ultimate aldım discord nitro gelmedi ne yapmam gerekiyor acantajlar kısmında olması gerekirdi gelmemiş
  8. Keremm

Başlangıç Seviyesi Solak Elektro Gitar Önerisi

arkadaşlar başlangıç seviyesinde sol ele uygun bir elektro gitar almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. bütçem 500-1000tl set halinde olursa daha iyi olur amfi vs.
  9. Keremm

ekran kartımın fanından hafif bir ses geliyor sorun yaratır mı

gigabyte rtx 2060 super windforce 8gb ekran kartım var bir tane fanından hafif bir sürtme sesi geliyor gibi fakat çalışmasında bir sıkıntı yok. ileride sıkıntı yaratır mı dediğim gibi çok hafif bi titreme sesi gibi fakat anlayamadım bir şey yapmam gerekiyor mu yaklaşık 1 ay önce itopyadan sipariş...
  10. Keremm

Sıcaklık farkı için kasanın camını çıkartmalı mıyım

Merhaba, kasamın yan camı açık kullanmaya karar verdim Isınmayı biraz daha olsa yardımcı olur diye düşünüyorum ama kasanın yan camını açık bırakmak sorun yaratır mı Yani toz falan zarar verir mi veya herhangi bi zararı olur mu
  11. Keremm

gigavyte b450m s2h anakarta CPB ayarı nasıl yapılır ?

selamlar ryzen 5 3600 işlemcim fazla sıcak çalışıyor CPB ayarı ile biraz daha düşürebileceğimi öğrendim fakat nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
  12. Keremm

Bilgisayarımın Sıcaklık Değerleri Normal mi ?

Selamlar ryzen5 3600 b450m s2h anakart rtz 2060 super 8 gb özelliklerinde topladığım pc battlefield 5, warzone gibi oyunlarda 80-85 derece civarlarını görüyor (stok soğutucu) sizce değerler fazla mı neden bu kadar yüksek ? bilgisayara zarar verir mi? ne tür bir soğutucu önerirsiniz ?
  13. Keremm

Akım Korumalı Priz

Powersurge enerji koruma prizi 5+USB aldım elektrik gidince bilgisayarı koruyor mu Ne gibi artıları var elektrik gidince ne yapmalıyım ?
  14. Keremm

Kulaklığım ile ilgili sorun

Arkadaşlar yeni aldığım sistem sonrası bu hatayı almaya başladım. discord sorunsuz çalışıyor arkadaşlarıma sesim gidiyor onlarında sesi bana geliyor sıkıntısız fakat oyuniçinde böyle değil herhangi çevrimiçi konuşmalı bir oyunda oyun seslerini alıyorum fakat konuşmak istediğimde karşıda ki...
  15. Keremm

Yeni aldığım sistemin sıcaklık değerleri normal mi ?

Arkadaşlar yeni aldığım sistemim geçen gün elime ulaştı. Battlefield V oyununda (her şey ultra ayarlarda iken) sıcaklık değerlerinin 80-85 derece civarı dolaşması normal mı ? Sistemim : Rtx 2060 super ryzen 5 3600 gigabyte b450m s2h
  16. Keremm

İtopya'dan Yeni aldığım Sistem

İtopyadan aldığım sistem bugün geldi içerisinde ekran kartını olması gerektiği gibi ayrıydı ve montesini yaptım fakat diğer kutulardan çıkan sata 6GB/s adlı küçük kablo ne için monte edilmemiş halde geldi gereksiz mi ?
  17. Keremm

UPS Kargo Teslim Süreci

Arkadaşlar UPS Kargodan gelecek olan bir kargom var İstanbuldan Bursaya geliyor. Bugün kargoya verildiyse kargodan bana ne kadarda ulaşır sizce. Gecikme vesaire yaşanıyor mu ?
  18. Keremm

İtopya'dan Sistem Topladım Yazılımlar ve Sürücüler Hazır mı Geliyor ?

İtopyadan geçtiğimiz günlerde sistem aldım. fakat bu sistem windows deneme sürümü ile sürücüleri programları vs. hazır kurulu şekilde mi gelecek yoksa geldiğinde windows dahil bütün sürücüler ve programları kendim mi kurmam gerekiyor ? Özellikle İtopyadan alışveriş yapan arkadaşlar varsa...
  19. Keremm

İtopya'dan bilgisayar topladım ve sipariş verdim süreç nasıl işliyor ?

Arkadaşlar İtopya'dan pazartesi günü bir sistem topladım ve sipariş verdim. Sipariş süreci 7 gün maximum diyor. Sizce ne zaman gelir. Ayrıca itopyadan aldığım sistemde sürücüler kurulup her şey hazır bir şekilde mi geliyor yoksa bilgisayar geldiğinde bios ayarları ve sürücü yüklemelerini benim mi...
  20. Keremm

Aldığım parçalar Overclock yapılmış halde mi geliyor ?

İtopyadan "GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart " "GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı" aldım bu OC ibareleri overclock yapılmış şekilde mi geliyor demek yoksa benim seçimime mi bırakılmış kendim yapabilirim mi demek...
Geri