Arama sonuçları: *

• Users: Praitha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Gaming Gecesi hangisi alınır

Arkadaşlar, şu an bilgisayar toplamaya başladım, tahmini olarak ryzen 7 7800x3d rtx 5070 civarı bir şeye gelicem gibi duruyor. Gaming gecesinde iyi dediğiniz anakart var mı fiyatına göre falan? Gözüme kestirdiklerim şunlar...
  2. P

Vatan Bilgisayar - 23 Nisan Kampanyalı Bilgisayarlar

https://www.vatanbilgisayar.com/23-nisana-ozel-oem-paketleri-kesfedin?stk=true 50KLIK Olan 5060Tİ olan sistem hoşuma gitti, onu almayı düşüneceğim bilgisayar ihtiyacı olanlara duyurulur.
  3. P

60-70 bin TL civarında sistem önerisi

Arkadaşlar, bütçem bu civarlarda, hepsiburada'da olan peşin fiyatına 9 taksit kampanyaları kolaylık sağladığı için sistem toplamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Oynadığım oyunlar; LoL, CS2, Valorant gibi rekabetçi oyunlardır. Toplama konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden...
  4. P

Bu sistemi 20k ile nasıl upgrade edebilirim?

İ3 12100F RX6600 ASUS PRİME H610M-K DDR4 8X2 16 3200MHZ RAM 550W+80 Üstüne 20 bin tl ekleyebilirim. Nasıl bir upgrade önerebilirsiniz? Parça satıp böyle yapın, ya da işte önerilerinizi bekliyorum.
  5. P

4000-5000TL ARASI BÜTÇE KULAKLIK ÖNERİSİ

Bugün almayı düşünmekteyim bu fiyat bantlarında kulaklık önerirseniz çok sevinirim. 2 tane aklımda var, bunlardan hangisi olmalı? Ya da beklemeli miyim, başka modellere mi bakmalıyım...
  6. P

5500-6000 tl civarlarına oyun için en iyi kulaklık

Başlıkta belirtildiği gibi, kablosuz olsun ve oyun için çok güzel bir kulaklık arıyorum, aynı şekilde müzik dinlerken ve film izlerken de kaliteli hissettirmesini isterim.
  7. P

Kickboks/Boks eldiveni önerisi

Merhaba arkadaşlar, gittiğim salonda kickboks-boks-Muay Thai şeklinde ilerleneceğini söylüyorlar. Sizden eldiven ve bandaj önerisi istiyorum, çok önemliyse dişlikte olur fakat yakın zamanda sparring yaptıracaklarını sanmıyorum. Bütçe hepsi dahil maksimum 2000...
  8. P

Waizowl OGM V2 Pro alınır mı?

Evet arkadaşlar, başlıktakı fareyi alacağım. Aktif olarak kullandığım mouse Razer Viper V2 Pro, çok rahat bir şekilde kullanıyorum. (donglesi bozuk ve yurtiçinden temin edilemediği için kablosuz ve daha güncel bir fareye geçeceğimden dolayı değiştiriyorum) başlıkta geçen fareyi claw grip olarak...
  9. P

4-5k arasi Mouse önerisi

Arkadaşlar bütçem 4000-5000 arası, tavsiyelerinizi bekliyorum. CS2 oynuyorum genelde, mousepad: Wraith Spirit of Aim Hybrid, Claw tarzında tutuyorum.
  10. P

I3 12100F ve RX6600 sistem nasıl yükseltilmeli?

Arkadaşlar sistem parçalarım şu şekilde; ASUS H610M-K i3 12100F. ASUS Dual RX6600 8 GB. 8x2 Kingston 3200MHz DDR4 RAM. SN570 M.2 SSD. FSP 550W+80 ya da 500W+80 PSU. Genel olarak parçalar böyle, 10 bin TL'lik bir bütçe ayırsam nasıl bir geliştirme yapabilirim? Şunu sat bunu şuna ekle olaylarına...
  11. P

İkinci el olarak bu kasa alınır mı?

https://www.letgo.com/item/msi-bos-7-fanli-kasa-iid-1687683408 Arkadaşlar tercih etmeli miyim? DarkFlash Pollux modeli ekstra 2 fan takmış arkadaş. Bu fiyat bantlarına 2.el önerebileceğiniz kasalara da bakabilirim 1800'e kadar.
  12. P

Maksimum 2000tlye kasa tavsiyesi

Arkadaşlar güncel kullandığım kasa VENTO VG05F ve değişmek istiyorum. Bana 2.elde olur, 2000tlye kadar kasa önerir misiniz? (CPU Soğutucu desteği 160ın altı olmaması gerek) Darkflash Pollux diye bir kasaya denk geldim. toplam 6 fanlı 1000tlye satılıyordu ama henüz almadım yardımlarınızı...
  13. P

Thermalright Phantom Sprit ARGB Anakartıma ve Kasama uyumlu mu?

Arkadaşlar bu Kule Tipi soğutucunun 2 modeli var. Birisi 1599 diğeri 1699. Ucuz olanın ARGB'si yok. Pahalı olanın ARGB'si var. Ben ARGB'siz olanı da beğendim sorun yok. Fakat 100tl fark verip birazcık kasamı ışılandırmak istiyorum şahsen. Acaba anakartım bu ARGB ışıkları destekler mi? Ve kasam...
  14. P

Hawk Fame serisi vs xDrive Anka

Merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi sizce? xDrive mağazasına gitme imkanım var. Hawk bir tık ters kalıyor sipariş veririm. Sizce hangisi? + - yönlerini belirtirseniz sevinirim.
  15. P

8000TL'ye kadar oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi maksimum bu fiyata kadar koltuk bakıyorum. İsteklerim; rahat olması, uzun saatler oturduğumda bir sorun olusturmaması, uzun ömürlü, sağlam olması, ve kumaş olması. Bir sürü marka baktım fakat hepsinin kötü ve iyi yorumları var ve gerçekten kafam çok...
  16. P

AMD HD 6750 Sistem görüntü alamıyorum

Benim bilgisayarım eski bir bilgisayar LGA775 pin vesaire Q9400 işlemci, 6 GB RAM, AMD HD 5450 ekran kartım vardı. 300watt da PSU geçen Letgo'dan 200TL'ye AMD HD 6750 adlı ekran kartını aldım, taktım bilgisayara kablosunu vesaire taktım bilmiyorum ne kadar doğru pin girişi falan vardı (6 Pin...
Geri