Arama sonuçları: *

• Users: baronn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. baronn

Macbook laptop alınır mı?

Arkadaşlar 2. el Macbook alacağım da daha önce hiç kullanmadım. Sadece MS office programları için kullanılacak. 8-10 arası fiyatı var 2015-2017 modellerinin, sizce bu fiyata değer mi yoksa bu bütçede daha iyisi alınabilir mi?
  2. baronn

Bu monitör kaça gider

Arkadaşlar maalesef monitörümde böyle bir sorun var. Satmak istiyorum acaba kaça gider. Aoc 27 inç 144hz 1ms kutu mevcut garanti fatura yok. Şimdiden
  3. baronn

İnternet altyapısı ile ilgili

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce apartmanımıza Türk Telekom tarafından fiber kabloları bağlandı ama kutu falan takmadılar. Bu konu hakkında deneyimi olan biri açıklık getirebilir mi rica etsem? Normalde kutunun takılması böyle uzun sürer mi? Nasıl bir yol izlemeliyim?
  4. baronn

Bu monitör alınır mı?

Samsung Odyssey G5 27 inç. Arkadaşlar piyasada en uygun bunu buldum ama ghosting olayından korkuyorum. Sormak istediğim şu: Ghosting tüm G5 serisinde mevcut mu yoksa nasip işi mi? Bide şu ana kadar hep VA panel kullanıyordum. G5'te ghosting varsa her VA panelde olduğu kadar mı vardır yoksa G5'te...
  5. baronn

Mass effect ile ilgili

Spoiler verebilirim birazcık o yüzden dikkat! Arkadaşlar ilk defa mass effect'e başladım. Shepard ile spectre olduktan sonra gidip wrex ile konuşmam isteniyor. Ama oyun aşağıda ki gibi bug'da kalıyor. Hiçbir seçenek çıkmıyor ve geri de dönemiyorum. Ne yapsam olmadı. Başına gelen var mı...
  6. baronn

Bu laptop bu fiyata alınır mı?

Monster Abra A7 V10 İ7-8750H GTX 1050 144 Hz ips 8 GB ram 256 GB SSD 8 bin TL'ye alınır mı?
  7. baronn

Yks başvuru ile ilgili

Arkadaşlar ben şu an İstanbul'da yaşıyorum. Liseyi memlekette yani Şırnak Silopi'de okudum. Bu yıl sınava tekrar gireceğim ve burada girmek istiyorum. Ama liseyi bitirdiğim yerde girmem gerekiyormuş gibi bir şey okudum. Bu doğru mudur? Veya siz kayıtlı olduğunuz şehrin dışına başvuru...
  8. baronn

Bu laptop alınır mı?

Dell Model g5 se 5505 144 Hz 15.6 inç full HD Ryzen 5 4600H işlemci 8 GB ram 512 GB M2 SSD RX 5600M ekran kartı İkinci el yaklaşık 11 bin TL'ye alacağım. Alınır mı
  9. baronn

Monitörüm kaça gider

Benq xl2546k 24.5" 240 Hz 0.5 MS pivot Kaça satabilirim
  10. baronn

Red dead redemption 2 Ultimate Edition farkı?

Şu an normal rdr2 98,67 TL Ultimate edition ise 134,70 TL Ultimate edition'da ekstra olarak ne var? almaya değer mi?
  11. baronn

Bilgisayarım yeterli mi

Arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum, bunun için PC'm yeterli mi? Eğer değilse minimum ne gerekli? Sistemim: İ3 8100 Rx5600xt Z370 a pro 8gb ram 250gb ssd
  12. baronn

Sistemim için upgrade tavsiyesi

5600xt ekran kartı İ3-8100 işlemci Z370 anakart 8 GB ram Rampage 650w psu Samsung 250 GB SSD Bütçe 2k 1663655081 Bir de ileride ekran kartını 6700 veya 6700xt yapmayı düşünüyorum ona göre şeyler önerirseniz sevinirim.
  13. baronn

CS go seçkin hakkında

Arkadaşlar CS go'da seçkin şu an 275 TL. Bunun indirime girdiği zamanlar oluyor mu? Yoksa daha pahalı olmadan alayım mı hemen?
  14. baronn

Bu klavye alınır mı?

https://www.incehesap.com/redragon-k565r-1-rudra-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-53160/ Arkadaşlar aranızda kullanan varsa yazabilir mi? Bunun dışında maks 1k bütçeye önereceğiniz daha güzel blue switch mekanik klavye var mı?
  15. baronn

2. El Arctis 5 Alınır Mı?

Arkadaşlar 600 TL'ye 2. el arctis 5 buldum. Garantili olduğunu ama kutusunun ve garanti belgesinin olmadığını söylüyor. Sizce alınır mı?
  16. baronn

Yardım Batman Arkham City hata veriyor

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Geçenlerde Steam üzerinden Batman Arkham City GOTY almıştım. İndirdim ve bana gördüğünüz hatayı veriyor. Tıklayınca Batman arayüzü açılıyor ama herhangi bir butona basınca yeniden aynı hata geliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  17. baronn

Yardım Power supply önerisi

Arkadaşlar maks 650 TL min 550w 2. El psu önerisi yapabilir misiniz? Kaliteli olsun mümkünse.
  18. baronn

Yardım Sahibinden Param Güvende

Selamlar. Bir arkadaştan PC alacağım inşallah. Kendisi şehir dışında ve Sahibinden Param Güvende ile gönderebileceğini söylüyor. Herhangi bir sorun ile karşılaşabilir miyim? Aranızda deneyimi olan var mı bu konuda. Ayrıca çok komisyon keser mi? Şimdiden teşekkürler.
  19. baronn

Superbox hakkında yardım

Arkadaşlar evimizde internet altyapısı bulunmamakta. Superbox almalı mıyım? Kullananlar memnun mu? Ne kadar hızlı? Ve CS:GO gibi oyunlarda yüksek ping yer miyim? Şimdiden teşekkürler.
  20. baronn

Steam yaz indirimleri ile ilgili...

Arkadaşlar şu an indirime girmiş olan ürünler daha da düşebiliyor mu? Yani son güne kadar beklemenin bir anlamı var mı yoksa hep aynı mı kalıyor?
Geri