Arama sonuçları: *

1. Abdullah Çetin

Öneri Almanya'dan Fiyat Performans Laptop Tavsiye (Rtx5060)

Bir tanıdığım almanya'dan oğluna laptop almak istiyor. bana sordu ama ben piyasa takip etmediğim için buraya sormak istedim. bildiğiniz iyi bir cihaz var ise yazın lütfen. Teşekkürler.
  2. Abdullah Çetin

Yardım 27 İnç En F/P Monitör Hangisi?

Akrabama pc topluyoruz. Online cs falan girecek genellikle. 27inç en f/p monitör dediğiniz modelleri yazar mısınız? Teşekkürler..
  3. Abdullah Çetin

Yardım Bu Sistemin Ederi Nedir??

İNTEL ULTRA 5 225F İŞLEMCİ GIGABYTE H810M-K DDR5 ANAKART LEXAR 16 GB 6000 MHZ CL38 DDR5 RAM (8x2) MSI SHADOW RTX 5060 8 GB EKRAN KARTI FAZEON F11 650W 4 FAN RGB KASA POWER FASP NC3 4 BAKIR BORULU KULE TİPİ SOĞUTUCU (SADECE SSD YOK) faturalı garantili parçalar..
  4. Abdullah Çetin

Öneri F/P Mouse Önerisi Bir Kaç Model

Ekipmanlarımı komple kablosuza geçirme kararı aldım... halihazırda klavyem aula f75 (büyük enter versiyonu). ondan memnunum zaten. kulaklık olarakta mchose v9 pro çok önerildi. onu alırım diye düşünüyorum. bana, fiyatına göre şu mouse çok iyi dediğiniz bir model var ise lütfen yazın...
  5. Abdullah Çetin

❌İndirim Bitti! Logitech G335 Oyuncu Kulaklığı - 2699 TL

en düşük fiyat 3100 civarı çıkıyor. bir deneyimim yok ama bütçesi yetene iyi bir seçenek olabilir.. https://www.incehesap.com/logitech-g335-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-54153/
  6. Abdullah Çetin

Yardım Bu Donanımların Oluru Nedir?

Elimde; Corsair cv650 Msi a600dn High Power performance gd850 Xpg Core Reactor 650 gold High Power 1200 gold güç kaynakları var. bunlar ikinci elde toplu kaça gider veya gitmeli?
  7. Abdullah Çetin

Öneri F/P Hoparlör (soundbar) Önerisi Lazım!

Bakındığım kadarı ile 1k altına pek düzgün bir şey yok. Bildiğiniz kablolu kablosuz fark etmez ürünleri yazın lütfen. Teşekkürler. :》
  8. Abdullah Çetin

Yardım MARKETLERDE WİFİ Adaptör VAR MIDIR?

Eve yeni taşındım. Sisteme her şeyi aldım ama wifi adaptörü aklıma bile gelmemiş. Evde modem yok şuan. Mobil paylaşım yapmam gerek. Sipariş geçtim ama 2 gün kim bekleyecek. 3 harflilerde hiç denk geldiniz mi wifi adaptöre?
  9. Abdullah Çetin

Öneri F/P PC MASASI LAZIM.

Geçenki indirimde yakaladığım masa, satıcı tarafından "yanlış fiyatlandırma" ibaresi ile iptal edildi. MasaLazim:D
  10. Abdullah Çetin

Yardım Eşofman altı önerisi lazım.

Çok fazla seçenek var. Fiyatına göre iyi dediğiniz tekli veya çoklu ürün varsa yazın. Teşekkürler. :)
  11. Abdullah Çetin

Silindi..

Silindi..
  12. Abdullah Çetin

Silindi..

Silindi..
  13. Abdullah Çetin

SİLİNDİ..

SİLİNDİ..
  14. Abdullah Çetin

SİLİNDİ..

SİLİNDİ..
  15. Abdullah Çetin

Yardım SİLİNDİ..

SİLİNDİ..
  16. Abdullah Çetin

Yardım SİLİNDİ..

SİLİNDİ..
  17. Abdullah Çetin

Çözüldü✓ SİLİNDİ..

SİLİNDİ..
  18. Abdullah Çetin

Hangi Am4 Hangi Ekran Kartı ile Kullanılır (2. Düzenleme)

Önceki ile aynı işlemci serisi... Bu sefer benim önerdiğim kartlar değil, dengi kartlar yazılmıştır.. (Öncekine biraz fazla tepki geldi) 😗 Bir kaç işlemci yok listede.. 2500x ve 3500x gibi... (Bi üstleri ile aynı sayın)
  19. Abdullah Çetin

Soğuk Bölümde Komilik Yapan Var mı?

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay içinde bir otelde işe başlayacağım. Mutfak komisi olan veya daha önceden komilik yapmış birileri varsa bir kaç sorum var.. Yazarsanız sevinirim, teşekkürler.. 1) Mutfakta tam olarak kimler ile çalışıcam (kadro olarak) 2) Öğrenmem gereken bilgiler veya iş var mı...
  20. Abdullah Çetin

Soğuk Bölümde Komilik Yapmış Olan Var mı?

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay içinde bir otelde işe başlayacağım. Mutfak komisi olan veya daha önceden komilik yapmış birileri varsa bir kaç sorum var.. Yazarsanız sevinirim, teşekkürler.. 1) Mutfakta tam olarak kimler ile çalışıcam (kadro olarak) 2) Öğrenmem gereken bilgiler veya iş var mı...
Geri