Arama sonuçları: *

• Users: wosvos72
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wosvos72

❌İndirim Bitti! Ninja Slushi Frozen Makinesi 8974 TL Peşin Fiyata 9 Taksit

Merhaba ürün şu anda son 1 yılın en düşük fiyatında taksit avantajı ile de alınabilir olduğunu düşünüyorum. Bu arada son zamanlarda fiyatı geriliyor belki daha da düşebilir. Benim bu ürüne ilgim vardı ve Türkiye'ye ilk geldiğinde 18000 TL gibi bir fiyatı vardı...
  2. wosvos72

Çözüldü✓ Windows 11'de Asus Prime B350 Plus Secure Boot Açınca Hata Veriyor

Merhaba eski sistemimde ki bazı parçaları satmıştım ve alan kişi şu sorunu yaşıyor. Secure Boot'ta Windows UEFI mode seçilince invalid signature detected. Check Secure Boot policy in setup diye bir hata çıkıyor. Sistem bilgisinde BIOS modu'da UEFI bu hatanın sebebi ne olabilir. Bende böyle bir...
  3. wosvos72

Yeni Toplanan Am5 Sistemde Ekrana Görüntü Gelmiyor

Merhaba yeni topladığım, B850m Force, 5070ti 9700x ve 32 gb ram li sistemde dram ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Tek ram le de denedim ama sadece dram ışığı yanıyor. Desteklerinizi rica ederim.
  4. wosvos72

Son Hali ile Topladığım Sistem

Merhaba bir süredir toplamaya çalıştığım bir sistem vardı. Sonunda tüm parçaların siparişini verebildim. 1st Player NGDP 1000W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAP. FULL MOD. APFC GÜÇ KAYNAĞI ₺6.182,51 5 Lian Li Lancool 207 Digital ₺3.999,00 3 AMD Ryzen 7 9700x İşlemci ₺10.898,00 6...
  5. wosvos72

Yardım AMD Ryzen 7 9700x'in 105w Modu Hakkında

Merhaba kendime ve arkadaşlarıma sistem topladığımız bir süreçteyiz. Colorful Battle-AX B650M-Plus V14, Colorful Battle-AX B650M-Plus Wi-Fi V15, Arkadaşlarım hazır sistem aldı ve bu iki Anakart'la kullanacaklar sistemi. 9700X ve 5070 Ti'lı sistemler, birinde MSI'ın 240mm sıvı soğutması...
  6. wosvos72

Colorful Battle-Ax B650m Plus V14 Bıos Update'i Nasıl Yapılır ?

Merhaba arkadaşıma hazır sistem aldık. Konusunu daha önce açmıştım. COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 anakartı var. 1014 sürümüne sadece EFI dosyasını flash belleğe atarak güncelledik. Buradan sonra güncellemeyi nasıl yapabiliriz ? Direkt son sürümü mü kuracağız ? Kurarken hangi dosyadan...
  7. wosvos72

Yardım 7.000 TL'ye M.2 SSD Önerisi

Merhaba, sıkça konu açtığım ve cumadan itibaren parça siparişlerini vereceğim bir sistem topluyorum. Elimde Kioxia Exceria G2 1 TB bir SSD bulunmakta. Anakart Gigabyte B850M Force olacak. Değerleri bu şekilde. Bu bütçelerde altta ki SSD'leri bulabildim benim için taksit sayısı ve çok pahalı...
  8. wosvos72

Yardım 2000tl'ye Kadar Ryzen 7 9700x İçin Hava Soğutucu Önerisi

Merhaba cuma günü parçaları alacağım. Aklımda 2. El Phantom Spirit, Diğerleri sıfır olacak şekilde Segotep FZ6 Pro, Montech kule çift fanlı, Ve Ocypus Delta A62 EX( Tasarımı hoşuma gitti.) var. Ana amacım soğutma performansının iyi olması, en mantıklı seçenek hangisi acaba ? Farklı bir öneriniz...
  9. wosvos72

Ekran Kartı ve Ram Takası veya Satışı Hangisi Daha Mantıklı ?

Merhaba elime Gigabyte Gaming OC RX 9060 XT 8 GB 3 fanlı bir ekran kartı geçti sıfır ve jelatinleri açılmamış 1 haftalık sizce RAM takası mı daha mantıklı satmak mı ?
  10. wosvos72

Çözüldü✓ 90000-120000 TL OEM Paket Önerisi

Arkadaşım bu bütçede hazır sistem almak istiyor. Lütfen parça parça önermeyin AMD işlemcili Nvidia ekran kartlı bir sistem alacak. Aklında ekran kartı olarak 5070ti var. Taksitle almak istiyor. Axess ve Yapı Kredi kartları var. Önerebileceğiniz sistem var mı bu bütçede OEM yoksa Gaming Gecesi mi...
  11. wosvos72

Çözüldü✓ OEM Sistem İçin Soğutucu Önerisi

Arkadaşım vatandan oem bir paket aldı. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-32gb-ram1.html Buna ek olarak bir soğutucu alacak Segotep FZ6 Pro yada Ocypus Delta A62 EX Digital baktık bunlardan hangisi daha iyi olur sizce ? Daha iyi bir öneri var mı ? Kasa...
  12. wosvos72

Taksitle Parça Parça Yada Hazır Sistem Tavsiyesi

Önümüzdeki aylarda belleklere tekrardan zam geleceğini okudum. Oyun amaçlı kullanacağım bir sistem toplama düşüncem var. Parça parça toplarsam önümüzdeki aylara yayarak önce 32 gb bellek alarak toplamayı düşünüyorum. Elimde "Asus Prime B350-Plus - Ryzen 5 5600X, Galakuro RTX 3060TI - 2x16GB Team...
  13. wosvos72

Yardım S25+'ta Hattım Kesiliyor.

Merhaba oturduğum evde hat çok az çekiyor. Genellikle 1 çizgi oluyor ve evde internete bağlandığımda kesiliyor. Evden çıktığımda internete bağlanmaya çalışırsam yalnızca acil aramalar hatası veriyor ve hat çeken bölgede de bu devam ediyor telefonu yeniden başlatmam gerekiyor sırf bu yüzden...
  14. wosvos72

Çözüldü✓ Lg 24gs60f-B Monitör 75 Hz'de Takılı Kaldı

Merhaba, monitörü 2024 Kasım'dan beri kullanıyorum ve ilk defa başıma böyle bir olay geldi. FPS 75 Hz de takılı kaldı. Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
  15. wosvos72

❌İndirim Bitti! Lego ® Minecraft® Creeper™ 21276 1439,38 TL

Son 1 yılın neredeyse en düşük fiyatı tam 1 yıl önce 1319,02 TL imiş. Benim gördüğüm en düşük fiyatı. Daha yeni Wall-E setini almamış olsam bende alırdım...
  16. wosvos72

Yardım D&R Sitesine Giremiyorum

Merhaba arkadaşlar, çok garip bir şekilde siteye giriş yapamıyorum evdeki hiçbir cihaz girmiyor mobil uygulaması bile mobil veri haricinde bakımda hatası veriyor. Türk Telekom Gigabit internet kullanıyorum. Türk Telekom'un verdiği Huawei LG8245x6-50 modeme sahibim. Desteklerinizi rica ediyorum...
  17. wosvos72

❌İndirim Bitti! Lego® Game Boy™ 72046 1969 TL

Yandaki ürüne özel 200 TL kupon ile dip fiyatta. En son 12 Ocakta 1599 TL'ye düşmüş ondan sonra bu kadar düştüğü olmamış. Benim de sahip olduğum bir set parça sayısı çok fazla olmasa bile eğlenceli bir set...
  18. wosvos72

LEGO Speed Champions Geleceğe Dönüş’ten Zaman Makinesi 77256 1200,09 TL

Speed championslara göre varyasyonları olan ve güzel görünen bir model olduğunu düşünüyorum. Bende bulunuyor ve 2 tip görünüşe sahip olabiliyor. https://www.amazon.com.tr/LEGO-Champions-Gelece%C4%9Fe-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ften-Minifig%C3%BCrleri/dp/B0FPXDXXYR...
  19. wosvos72

LEGO Speed Champions | Şimşek McQueen 77255 1.359,92TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FPXCYXHM?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM İndirim beklediğim bir setti geçenlerde Hepsiburada da 1100 TL civarlarına düşmüştü fakat yetişememiştim. Sanırım Migrosta'da 1199 TL ama ben 2-3 şubede bulamadım bölgesel olabilir. Şu an en uygun fiyat bu ve peşin fiyatına 3...
  20. wosvos72

Lego 76917 Speed champions Nissan Skyline GT-R R34 1034,96 TL

Migros uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz. İndirim bölgesel olabilir ama Akakçe'ye göre çok uygun. Bende olan bir set ve güzel duruyor. https://www.akakce.com/lego-parcali-bloklar/en-ucuz-lego-76917-speed-champions-daha-hizli-daha-ofkeli-nissan-skyline-gt-r-r34-fiyati,313316107.html
Geri