Arama sonuçları: *

• Users: Shiwa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Shiwa

Öneri 50K Gaming Laptop Önerisi.

hem üniversitede günlük hayatta hem de oyun odaklı bir laptop almak istiyorum 2k-3k yukarı cıkabilirim kaliteye göre fp olursa sevinirim teşşekürler
  2. Shiwa

Iphone 17 adaptör önerisi

iki ucu type c bunların içinden kablo cıktı bu cıkmadı uyumlu var mıdır orji kalitesinde yada orji olup uygun fiyat olan
  3. Shiwa

Kasaya su döküldü acil yardım

Kasa normal çalışıyor ekran kartı işlemcide sorun yok çok dökülmedi kurtardım ama bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor kapanmaya başlamadan önce test ettim ekran kartı ve işlemcide sorun yok ana karta su gelmedi ekran kartının üzerine birkaç damla geldi sanırım psuya gitti sular ama neden...
  4. Shiwa

İPhone da usb ile internet aktarma

Ethernet kablosu alamadım hala iPhone da yapılıyor mu usb ile aktarma
  5. Shiwa

Priz yok telefon şarj etme alternatifi

Yatağımın orda priz yok yatarken de kasaya bağlayıp geceleri telefonu şarj ediyorum bı sıkıntı çıkar mı geceleri
  6. Shiwa

Iphone 16 ve 17 arasındaki farklar

ikisinden birini alıcam da arada ki fiyat farkına değicek fark varmı
  7. Shiwa

Yardım IPhone almak istiyorum fakat hangisini almalıyım

Beyler başlıkta gördüğünüz gibi iPhone alicam android kullanmak istemiyorum artık değişiklik olsun 17-16 değilde uzun ömürlü ve sağlam pro yada Max al dediler uzun ömür açısından hangisinin tercih etmem doğru olur
  8. Shiwa

Call Of Duty Modern Warfare 2 (2022) türkçe yama

türkçe yaması var mı
  9. Shiwa

Cod modern warfare 2 2019 story modu nasıl girilir

senaryo paketini yüklledim fakat hata veriyor ekstra bir şey indirmeme gerek var mı
  10. Shiwa

Havalı pp önerisi lazım 2

dostlarım kuzenim var bitane pp arıyormuş bırakmıyor beni 2 gündür beğendiremedim bişeyler çıkarmı sizden havalı bişeyler
  11. Shiwa

PC de 245gb lik oyun var ama yer bitti

ssd kullanabildiğim 465gb var oyunlarım 245gb yer kaplıyor hadi 260 diyek kalan 200gb nerde yer sıkıntısı çekiyorum oyun indiricem yer yok resmen sağlam clear nasıl atarım format atıcam en son napmam lazım
  12. Shiwa

10k bütçe iş için laptop önerisi

10k bütçem vardır iş için kullanılıcak oyun oynanmiyacak herhangi bir şey yapılmayacak günlük işler için
  13. Shiwa

gta San Andreas nerden indirebilirim

canım çekti nerden indirip oynarım
  14. Shiwa

25k oyuncu laptopu önerisi

oyuncu laptopu önerilerinizi beklliyorum 25k bütçemiz var 16gb ram şarttır bütçe 1k artar
  15. Shiwa

kulaklık önerisi gündelik kullanım için

normal olarakta kullanırım spordada dinlemek için kullanıcagım kulak içi olursa daha iyi olur 1000tl bütçe biraz üste cıkabilirim fp ürün varsa ggüzel olur
  16. Shiwa

güzel wax önerir misiniz

güzel kokan saçları güzel rüzgarda şeklini koruyan güvenilir alabileceğim var mı wax sürmelileri daha çok tercih ediyorum
  17. Shiwa

25k laptop önerisi lazım

25k laptop arıyorum oyun iş güç itopyada indirimler falan var var mı önerileriniz
  18. Shiwa

saçlarımı nasıl bu şekile alıştırabilirim

saçlarımı nasıl şu şekil yapabilirim dağınık deniyor sanırım nasıl alışır saçlarım gür ve düzler baya düz olması kötü gözüküyor
  19. Shiwa

1TB HDD Önerisi lazım

1tb harddisk almak istiyorum fiyat 2kyı geçmesze sevinirim sorun çıkarmıcak hikayeli oyunları atabileceğim bir hdd
  20. Shiwa

ayyakkabı alabileceğim bir site önerisi

air force almak istiyorum yada başka ayakkabı modellerine bakmak istiyorum var mı bakabileceğim bir yer güvebnilir kaliteli
Geri