Arama sonuçları: *

1. korkusuzberitan

Yardım Ryzen 9 9950x3d ile 9900x3d Arasındaki Fiyat Farkına Değer mi?

Ryzen 9 9950X3D ile 9900X3D arasındaki fiyat farkına değer mi?
  2. korkusuzberitan

Yardım 4k OLED Monitör Arıyorum.

Merhaba arkadaşlar, 70.000TL'ye kadar bütçe ayırabilirim. ASUS olması biraz tercihim olabilir, XG27UCDMG kullanıyordum, gayet memnundum. Sonrasında MacBook'a geçince satmıştım. 32'' olması daha iyi olur, ofiste kullanacağım arada PlayStation ile de oynarım. Ancak F/P olarak 27'' daha mantıklı...
  3. korkusuzberitan

120.000tl Bütçe ile Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? 120.000TL bütçem var. Yalnızca kasa için. Anakartın Asus olmasını istiyorum, işlemci mimarisinin de Ryzen 9 olmasını istiyorum. Anakart olarak ikinci el X870E-E Rog 16.000TL civarlarında var. İkinci el veya sıfır da olabilir, temiz olması iyi olur tabii ki ancak...
  4. korkusuzberitan

Yardım Xiaomi Pad 7 Pro alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, nasılsınzı? Hepsiburada.com üzerinden, Xiaomi Pad 7 Pro almayı düşünüyorum. 25.000TL'ye kadar bütçem var. Açıkçası PDF okuma, not alma ve maç vb izlemek için kullanacağım. Asıl amacım laptop ihtiyacımız ortadan kaldırmak. MacBook Pro M4 Pro 16'' mevcut zaten, ondan dolayı...
  5. korkusuzberitan

Öneri ASUS ROG AZOTH NX RED SWITCH Detaylı İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Yaklaşık 10-15 gündür kullandığım, almadan önce sürekli araştırmalar yaptığım, sizleri sürekli yeni konulara boğduğum ve aldığım için mutlu olduğum nadir ürünlerden birisi olan ASUS ROG Azoth NX Red Switch klavyenin incelemesini sizlerle paylaşmak istedim. Neden...
  6. korkusuzberitan

Yardım Kaliteli PSU kablosunu nereden bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? PSU'um Asus tuf 1000w white, kasam siyah, ancak kablolar da siyah olsun diyorum. Bundan dolayı direkt kablo alabilir miyim ya da sağlam kablo markaları neler var?
  7. korkusuzberitan

Yardım 4.000TL'ye Corsair Noutilus 360 rs alınır mı?

4.000TL'ye Corsair Noutilus 360 rs alınır mı? Sıfır kapalı kutu olarak alacağım. Ryzen 9 9900x de kullanacağım. Testlerine bakınca max 65 derece gördüm. Sizce nasıl?
  8. korkusuzberitan

Yardım 140mm argb kasa fanı önerisi lazım

Rs120 nin 140 versiyonu yok, siyah renkte güzel performanslı var mı?
  9. korkusuzberitan

Kasamın fiyatı ne kadar sizce?

İşlemci: Ryzen 9 9900x Anakart: Asus Rog Strix X870E-E Ram: Gskill Trident Z Royal 2x 16GB 6400mhz CL30 EXPO SSD: Samsung 990 Pro 2TB Ekran Kartı: Asus ROG RTX 3080 12GB PSU: Asus TUF 1000W ATX 3.1 FULL MODÜLER 80+ GOLD Sıvı Soğutucu: Corsair iCUE H150i Elite Capellix Kasa: Corsair 6500x + 7x...
  10. korkusuzberitan

Yardım Acil öneri - 10.000TL bütçe Kasa Önerisi

Merhaba arkadaşlar, fanlarım var. Kasa önerisi lazım. E-atx desteklemeli ve 5080 astral sığmalı. Aklımdakiler corsair 6500x (8.000TL) ve h9 flow var ancak o da gereksiz pahal ıgeliyor şu anda. Corsair daha geniş bir hacime sahip ve kablo çıkışlarında gizleyici var
  11. korkusuzberitan

Ekran bir siyah olup bir düzeliyor, acil yardım.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? GPU kulalnımım %5, cpu kullanımım .%3, önceden herhangi bir sorun yoktu şu anda kasayı uzay montaj bir toplayayım dedim kasa gelene kadar yapmam gereken işler vardı ancak ekran kapanıp açılıyor sürekli. Chroume üzerinde de performans hızlandırmayı kapattım ancak...
  12. korkusuzberitan

Yardım Sıvı soğutucu önerisi

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ryzen 9 9950x3D için siyah, a-rgb, oled veya lcd olan bir 360mm sıvı soğutucuya ihtiyacım var. Fiyatından ziyade, F/P olarak en iyi seçenek hangisi?
  13. korkusuzberitan

Yardım Gaming Gen TR Kupon kodu olan var mı?

Merhaba arkadaşlar, Kasa alacağım kupon kodu veya indirim önerisi olan var mı? Bir aralar iyzico %10 vardı
  14. korkusuzberitan

Yardım Bu kasa en ucuz nerede var?

https://www.gaming.gen.tr/urun/642212/corsair-6500x-mesh-temperli-cam-usb-3-2-mid-tower-e-atx-gaming-kasa-cc-9011257-ww/?pao_key=d9de37d41103e45ea9683c41eb0796d9&pao_edit=1 Şu an en ucuz Gamin Gen de gördüm de daha ucuz satan var mı acaba
  15. korkusuzberitan

Yardım H9 Flow Large mi? Corsair 6500x mi?

https://www.itopya.com/nzxt-h9-flow-large-dual-chamber-tempered-glass-usb-32-siyah-atx-mid-tower-kasa_u30339 https://www.itopya.com/corsair-6500x-usb-32-type-c-cift-odali-siyah-atx-mid-tower-kasa_u25718 Bu iki kasa arasında kaldım arkadaşlar, sizce hangisi daha kullanışlı olur? Fanlarını...
  16. korkusuzberitan

Yardım Yeni kasam için fan önerisi yapar mısınız?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Corsair 6500x kasasını aldım. Buna 6 tane reverse 1 tane de normal egzoz fanı lazım. Asus Aura SYNC destekli olursa veya a-rgb olursa iyi olur. Aklımda corsair rs 120 var, başka önerisi olan var mı acaba? F/p olduğu sürece fiyatta okey olurum. Ama performans aynı...
  17. korkusuzberitan

Yardım Seçim yapmama yardım eder misiniz? Renk seçemedim.

Sizce hangi rengi daha iyi?
  18. korkusuzberitan

Yardım Corsair 6500X mi NZXT H9 Flow mu?

Corsair 6500X mi NZXT H9 Flow mu? Merhaba arkadaşlar, sisteminde kasamı değiştirmek istiyorum ancak kararsız kaldım, yardımcı olabilecek birisi var mı?
  19. korkusuzberitan

Yardım Corsair 6500X nasıl?

Corsair 6500X nasıl? Kullanan arkadaşlarımız var mı merak ediyorum, memnun olan veya farklı alternatifleri olan varsa önerilerinizi bekliyorum.
  20. korkusuzberitan

Yardım Corsair 5000D Airflow nasıl?

Corsair 5000D Airflow nasıl? 4.000TL'ye arkadaşımdan alacağım, fanları yok. Fan olarak da 4x RS120 ARGB alacağım.
Geri